jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] (20.4.2015 20:54:59)
|
IZVORNA PORUKA: Sandra_n Jess odgovorila [sm=smiley1.gif] Jabudic mozda je bolje sto ne dolazi kada ste vec u takvim odnosima a da posaljes bar neko dete? A ne razumem ni te zene j...ote zamolis ih za pomoc a one kazu da imaju obaveza! Kakve oni obaveze imaju majke ti! Da gledaju serije ili ko zna sta! Sigurno su tvoje obaveze zahtevnije od njihovih uhhh bre [sm=hudicek1.gif] Mi smo u odličnim odnosima. Vjerovatno nisi u toku, jer si od skoro tu, ona je imala problem sa mužem, pa nisu bili zajedno više od godinu dana, i za to vrijeme je bila kod nas nekolika puta po 2-3 mjeseca, što je malo previše za moj ukus, i bez da znamo kad će doći i koliko će ostati. To je jedini problem, jednostavno imam traumu. A ona je skroz ok žena i od akcije je, sigurna sam da bi bila od pomoći. A kako živi na selu, ima već obaveza i radova koji se rade u proljeće. Nije ona takva da izbjegava, došla bih sigurno, ali ja sam se potrudila da je ubjedim da sam odlično. [sm=smiley1.gif] Ne znam, ja mislim gdje sam bila ovaj mjesec neće me niko spasiti ni ovo još malo, koliko se nadam da je ostalo.
|
|
|
|