pritisak mi je bio pao pre nekih dva sata pa sam otisla na kupanje i kad sam zavrsila sve i odmorila nekih desetak min opet pritisak 130\80 puls90.. a sto se kilaze tice...UM ja stvarno ne znam u cemu je fora kad bas slabo jedem..16-a nedelja trudnoce a ja vec 6 kg vise..nikako mi nije jasno..drugarica mi kaze neispravna ti vaga[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ma piskim ja ,,nego ko zna da li je to dovoljno..mozda mi se voda vezuje za tkivo upravo zbaog slanog..ko ce ga znati,,malo su mi prstici na rukicama nabubeli..
[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] kad smo kod pritiska. imam onaj oko zgloba sto se stavlja. evo merim malopre 132/104 puls 81. odmah, bez pomeranja opet - 107/69 puls 93. jeste braun, ali zasluzuje da leti kroz prozor!
aiiiii, stigao mi onaj sto se rucno pumpa oko ruke, digitalni - i sad je 92/53 puls 94. ocu li da se izvrnem. i 91/49 puls 91. pa stvarno! [sm=smiley12.gif] sto je najsmesnije, slicno sad pokazuje i ovaj zglobni wiiiiiiiii ludilo
Joj kg... nisam smela 4 meseca da stanem na vagu misleci da sam mnogo dobila.. A rezultat do sad,znaci punih 5 meseci,pocetak 6og +4... bilo bi idealno da nije onog viska od pre trudnoce[sm=smiley19.gif]
Sve pričate o kilograma a sve mršavice, tišina tamo!!! Ja sam punija i ostala trudna, sad još ako se budem nešto puno gojila, što je vrlo verovatno, biću kao trokrilni orman [sm=smiley36.gif]
Maraj hahahha nasmejala si me za doktora i pipkanje, a meni bezobraznoj padoše na pamet vaginalete [sm=jezicek.gif]
Um, i mene to nervira, stalno mi upisuje tu njihovu kilažu, ne daj Bože da toliko imam! [sm=hudicek1.gif] Vjerovale ili ne tek sad završih sa poslom! Ko je ono pomenuo bolovanje? [sm=smiley36.gif]
[sm=smiley31.gif] hvala drage moje,trudim se koliko mogu da postignem bar najosnovnije a ostalo koliko mogu... ko sto rekoste jos malo,ali ipak jos ceo mesec i jace mnogo mi to vremena..sutra idem u dz po upute pa cu da trazim da uradim ctg i uz..