Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 20:49:21
|
|
|
|
suzi kju
|
Ma da, nemojte ni da pitate, nek se fino oporavi da vam posle bude mirna glava. Stvarno ti je taj jastuk bezobrazan, raskini sa njim zameni ga.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 20:57:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudicu uskoro cete biti zajedno, taman za Nemanjin rodjendan Serpi joj ta tvoja ruka, jos malo draga, izdrzi! Ja pojela jedno cudo od cokolade, cekam gorusicu Inace pocele su cari , trudnoce, muci me zatvor
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:06:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece stomacici UM meni su juce pocele cari trudnoce, mucnine me ubise Sinoc mi je bas bilo lose, a nocas se Vuk probudio da ga boli uvo, jedva sam mu dala paracetamol koliko mi je bilo lose. Sutra idem na prvi pregled , jedva cekam samo da bude sve ok. Ljubim vas sve
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:07:47
|
|
|
|
jess021
|
Malo da se pozalim, ja dok se okupam crknem, posld ubrzano disem jos pola sata. Jos sam veceras brijala noge, samo potkolenice i otpala, da nisam pod tusem verovatno bi se i preznojila. Kako to ide kod vece trudnoce? Ulazenje u kadu, brisanje.... Dijana, bice sve super. Javi se kad zavrsis!!
< Poruku je uredio jess021 -- 19.4.2015 21:08:18 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:08:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Di pocelo, pocelo i meni je tako sa 6+ nesto, koliko si ti sada? I jos traju ... Jedva cekamo da nama se javis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:09:01
|
|
|
|
jabudic
|
Um, ja sam srećom tu čar izbjegla, možda me svega par puta mučio. Srećom, probavu imam odličnu. Zaboli me stomak od hladnoće, od sladoleda, kad se iznerviram, kad imam tremu, i tako. A situacija hvala Bogu ne fali, pa zatvora nema.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:11:05
|
|
|
|
jess021
|
Um , probaj sa Donat vodom ili sa dva kivija, ujutru na prazan stomak. Meni kivi resava taj problem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:11:16
|
|
|
|
Maraj
|
Jess kod mene ista situacija. Bas se zamorim. Mene vise interesuje sta cemo za pedikir ove godine? Ja sve to sama radim a sad mi je vec teže. Ne znam kako cu za mesec-dva da sredim i lakiram nokte
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:11:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Javljam se obavezno. UM sada sam 6+2. U prve dve trudnoce uopste nisam imala mucnine, ovo je sada novo za mene. A kao da sam u klimaksu cas mi je hladno a cas vruce. Hiljadu puta se u toku dana i noci skinem i obucem.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:12:20
|
|
|
|
Maraj
|
Kod mene ni kivi ne pomaze. Kad oce oce. Nekad po 4-5 dana nista....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:12:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess tako i radim, broz ja to resim, ne muci me danima, tacno znam sta je kada me zaboli stomak, ali za pola sata sve gotovo i kao da se opet rodim Di ne meni sa Unom nije bilo muka, samo su i smetali mirisi, ovo dete me sada urnise, ali neka ga ja sam sinoc bila da umrem sto od mucnine sto od gorusice, zamalo sam i povracala, smao mi naidje onaj nagon, bljak
< Poruku je uredio Unina mama -- 19.4.2015 21:14:23 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:15:09
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Malo da se pozalim, ja dok se okupam crknem, posld ubrzano disem jos pola sata. Jos sam veceras brijala noge, samo potkolenice i otpala, da nisam pod tusem verovatno bi se i preznojila. Kako to ide kod vece trudnoce? Ulazenje u kadu, brisanje.... Dijana, bice sve super. Javi se kad zavrsis!! Slobodno se zali,ja se zalim od pocetka trudnoce,sigurno sam se smucila ovim zenama ovde,ali sta cu,sve kazem necu,necu i opet se pozalim.. sto se kupanja tice ja se tusiram samo i kad izadjem iz kade ogrnem bade mantil frotirni i on upije vodu,ne mogu da se savijem pa da me ubijes..a kosu perem kod frizerke 2,3 puta nedeljno jer u kadi ako podignem ruke gubim ravnotezu i nema sanse...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:17:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi zeno, zali se slobodno, pa nismo ovde samo da se hvalimo, ima i pozitivne i negativne strane
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:17:25
|
|
|
|
Maraj
|
O Bože serpi pa jer to tako strasno kasnije. Ja i sad imam problem zabole me ledja dok operem kosu pa se izvijam u kadi dok bol ne prodje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:18:01
|
|
|
|
jabudic
|
E i ja gubim ravnotežu kad podignem ruke, ne znam gdje se nalazim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:19:15
|
|
|
|
jess021
|
Uf Serpi, ni ja ne mogu da perem kosu sa podignutim rukama, idem na feniranje jednom nedeljno, malo se pomazem sprejom za suvo pranje, nisam bas odusevljena, ali sad tako mora. Maraj, ni ja ne mogu da secem nokte na nogama, mislim mogu, ali mi bude tesko u tom polozaju. U utorak idem na feniranje, depilaciju i pedikir, pa cu uvece, tako sredjena, da zaskocim mm
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:22:48
|
|
|
|
Maraj
|
O jess kod nas apstinencija na snazi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:24:57
|
|
|
|
jess021
|
Jos uvek? Pa jesi pitala dr? Moram da se pohvalim, mi smo cak dva puta u ovoj godini Drugi put je bilo puno bolje, a prvi put gore nego kad mi je stvarno bilo prvi put u zivotu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:25:13
|
|
|
|
Valerie
|
castim! porodila mi se rodjaka u francuskoj, stigao na svet mali decko! jupiiii uzivam u mrdanju bebice, jos uvek je tako blago i simpaticno. za taj osecaj vredi ziveti serpi, uspori, rano ti je za ozbiljnije kontrakcije, lezi i zaposli devojke. nek jedu sendvice, nemoj da se forsiras. jabude nemoj da ti muz sazna da sapuces sa jastukom, ima da leti u kontejner kad se vrati mene vec smaraju nokti na nogama i dlake, a kasnije su to stvarno igre bez granica. ali nesto ne volim da idem kod pedikira, bas se tripujem i kad su sterilisani instrumenti. i ne idem na depilaciju - sve mi uraste za zatvor i protiv hemoroida bljak ali efikasno - kasika maslinovog ulja.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:26:17
|
|
|
|
jabudic
|
I kod nas I to će sada sigurno biti višemjesečna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:27:17
|
|
|
|
jess021
|
Valerie, cestitam. Ja imam istu kozmeticarku 7 god, tako da ne brinem. Ja sam ulje pila kad sam isla na laparoskopiju i nadam se nikad vise, prestrasno!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:29:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja vas napustam do sutra laku noc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:30:10
|
|
|
|
suzi kju
|
Haha Maraj i kod nas je, od polovine januara. A jedno od pitanja za dr Anu biće i to do kad da apstiniramo Inače čari trudnoće su kod mene prisutne od samog početka, opstipacija, mučnina,sad gorušica, štucanje. Al ne mari, samo nek bude sve u redu. Di javi se sutra.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:32:45
|
|
|
|
Valerie
|
jess jeste grozno ulje, al meni donat jos gori, stisne mi se grlo, ne mogu da progutam. i sve vise od dva dana meni je nepodnosljivo i kod nas nista od akcije, ima dana jednog dana. posle jedne spustene posteljice i nejasne situacije sada, bolje sledece godine nego da napravimo neku glupost
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat] 19.4.2015 21:37:43
|
|
|
|
jess021
|
Meni je Donat ok, a uzmem ga ponekad samo zbog Mg. Ma ja, koja inace nisam neka sexomanka, u prva tri meseca sam bila haos, kao nikad. Nekako sam se suzdrzala. Sad me vec proslo, sad bi mogla bez, tamo negde do nove godine.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.