|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
19.4.2015 20:49:21   
suzi kju
Ma da, nemojte ni da pitate, nek se fino oporavi da vam posle bude mirna glava.
Stvarno ti je taj jastuk bezobrazan, raskini sa njim user posted image zameni ga.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2226
19.4.2015 20:57:41   
Anoniman
Jabudicu uskoro cete biti zajedno, taman za Nemanjin rodjendanuser posted image

Serpi joj ta tvoja ruka, jos malo draga, izdrzi!

Ja pojela jedno cudo od cokolade, cekam gorusicuuser posted image

Inace pocele su cariuser posted image , trudnoce, muci me zatvoruser posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 2227
19.4.2015 21:06:18   
dijana1*
Dobro vece stomaciciuser posted image
UM meni su juce pocele cari trudnoce, mucnine me ubiseuser posted image
Sinoc mi je bas bilo lose, a nocas se Vuk probudio da ga boli uvo, jedva sam mu dala paracetamol koliko mi je bilo lose.
Sutra idem na prvi pregled , jedva cekamuser posted image samo da bude sve ok.
Ljubim vas sveuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2228
19.4.2015 21:07:47   
jess021
Malo da se pozalim, ja dok se okupam crknem, posld ubrzano disem jos pola sata. Jos sam veceras brijala noge, samo potkolenice i otpala, da nisam pod tusem verovatno bi se i preznojila. Kako to ide kod vece trudnoce? Ulazenje u kadu, brisanje....user posted image
Dijana, bice sve super. Javi se kad zavrsis!!

< Poruku je uredio jess021 -- 19.4.2015 21:08:18 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2229
19.4.2015 21:08:17   
Anoniman
Di pocelo, pocelouser posted image i meni je tako sa 6+ nesto, koliko si ti sada? I jos traju ...

Jedva cekamo da nama se javisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 2230
19.4.2015 21:09:01   
jabudic
Um, ja sam srećom tu čar izbjegla, možda me svega par puta mučio. Srećom, probavu imam odličnu.
Zaboli me stomak od hladnoće, od sladoleda, kad se iznerviram, kad imam tremu, i tako. A situacija hvala Bogu ne fali, pa zatvora nema. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2231
19.4.2015 21:11:05   
jess021
Um , probaj sa Donat vodom ili sa dva kivija, ujutru na prazan stomak. Meni kivi resava taj problem.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2232
19.4.2015 21:11:16   
Maraj
Jess kod mene ista situacija. Bas se zamorim. Mene vise interesuje sta cemo za pedikir ove godine? Ja sve to sama radim a sad mi je vec teže. Ne znam kako cu za mesec-dva da sredim i lakiram nokte

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2233
19.4.2015 21:11:51   
dijana1*
Javljam se obavezno.user posted image
UM sada sam 6+2. U prve dve trudnoce uopste nisam imala mucnine, ovo je sada novo za mene. A kao da sam u klimaksu cas mi je hladno a cas vruce. Hiljadu puta se u toku dana i noci skinem i obucem.user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2234
19.4.2015 21:12:20   
Maraj
Kod mene ni kivi ne pomaze. Kad oce oce. Nekad po 4-5 dana nista....

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2235
19.4.2015 21:12:43   
Anoniman
Jess tako i radim, broz ja to resim, ne muci me danima, tacno znam sta je kada me zaboli stomak, ali za pola sata sve gotovo i kao da se opet rodimuser posted image

Di ne meni sa Unom nije bilo muka, samo su i smetali mirisi, ovo dete me sada urnise, ali neka gauser posted image
ja sam sinoc bila da umrem sto od mucnine sto od gorusice, zamalo sam i povracala, smao mi naidje onaj nagon, bljakuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 19.4.2015 21:14:23 >

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2236
19.4.2015 21:15:09   
serpica

IZVORNA PORUKA: jess021

Malo da se pozalim, ja dok se okupam crknem, posld ubrzano disem jos pola sata. Jos sam veceras brijala noge, samo potkolenice i otpala, da nisam pod tusem verovatno bi se i preznojila. Kako to ide kod vece trudnoce? Ulazenje u kadu, brisanje....user posted image
Dijana, bice sve super. Javi se kad zavrsis!!

Slobodno se zali,ja se zalim od pocetka trudnoce,sigurno sam se smucila ovim zenama ovde,ali sta cu,sve kazem necu,necu i opet se pozalim..
sto se kupanja tice ja se tusiram samo i kad izadjem iz kade ogrnem bade mantil frotirni i on upije vodu,ne mogu da se savijem pa da me ubijes..a kosu perem kod frizerke 2,3 puta nedeljno jer u kadi ako podignem ruke gubim ravnotezu i nema sanse...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2237
19.4.2015 21:17:19   
Anoniman
Serpi zeno, zali se slobodno, pa nismo ovde samo da se hvalimo, ima user posted image i pozitivne i negativne straneuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 2238
19.4.2015 21:17:25   
Maraj
O Bože serpi pa jer to tako strasno kasnije. Ja i sad imam problem zabole me ledja dok operem kosu pa se izvijam u kadi dok bol ne prodje.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2239
19.4.2015 21:18:01   
jabudic
E i ja gubim ravnotežu kad podignem ruke, ne znam gdje se nalazim. user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2240
19.4.2015 21:19:15   
jess021
Uf Serpi, ni ja ne mogu da perem kosu sa podignutim rukama, idem na feniranje jednom nedeljno, malo se pomazem sprejom za suvo pranje, nisam bas odusevljena, ali sad tako mora.
Maraj, ni ja ne mogu da secem nokte na nogama, mislim mogu, ali mi bude tesko u tom polozaju.
U utorak idem na feniranje, depilaciju i pedikir, pa cu uvece, tako sredjena, da zaskocim mmuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2241
19.4.2015 21:22:48   
Maraj
O jess user posted image kod nas apstinencija na snazi user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2242
19.4.2015 21:24:57   
jess021
Jos uvek? Pa jesi pitala dr?
Moram da se pohvalim, mi smo cak dva puta u ovoj godiniuser posted image
Drugi put je bilo puno bolje, a prvi put gore nego kad mi je stvarno bilo prvi put u zivotu.user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2243
19.4.2015 21:25:13   
Valerie
castim! porodila mi se rodjaka u francuskoj, stigao na svet mali decko! jupiiii

uzivam u mrdanju bebice, jos uvek je tako blago i simpaticno. za taj osecaj vredi ziveti user posted image

serpi, uspori, rano ti je za ozbiljnije kontrakcije, lezi i zaposli devojke. nek jedu sendvice, nemoj da se forsiras.
jabude user posted image nemoj da ti muz sazna da sapuces sa jastukom, ima da leti u kontejner kad se vrati user posted image

mene vec smaraju nokti na nogama i dlake, a kasnije su to stvarno igre bez granica. ali nesto ne volim da idem kod pedikira, bas se tripujem i kad su sterilisani instrumenti. i ne idem na depilaciju - sve mi uraste user posted image

za zatvor i protiv hemoroida bljak ali efikasno - kasika maslinovog ulja.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2244
19.4.2015 21:26:17   
jabudic
I kod nas user posted image
I to će sada sigurno biti višemjesečna. user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2245
19.4.2015 21:27:17   
jess021
Valerie, cestitam.user posted image
Ja imam istu kozmeticarku 7 god, tako da ne brinem.
Ja sam ulje pila kad sam isla na laparoskopiju i nadam se nikad vise, prestrasno!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2246
19.4.2015 21:29:04   
Anoniman
Ja vas napustamuser posted image do sutra laku nocuser posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 2247
19.4.2015 21:30:10   
suzi kju
Haha Maraj i kod nas je, od polovine januara. A jedno od pitanja za dr Anu biće i to do kad da apstiniramo user posted image

Inače čari trudnoće su kod mene prisutne od samog početka, opstipacija, mučnina,sad gorušica, štucanje. Al ne mari, samo nek bude sve u redu.
Di javi se sutra.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2248
19.4.2015 21:32:45   
Valerie
jess jeste grozno ulje, al meni donat jos gori, stisne mi se grlo, ne mogu da progutam. i sve vise od dva dana meni je nepodnosljivo
i kod nas nista od akcije, ima dana jednog dana. posle jedne spustene posteljice i nejasne situacije sada, bolje sledece godine nego da napravimo neku glupost

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2249
19.4.2015 21:37:43   
jess021
Meni je Donat ok, a uzmem ga ponekad samo zbog Mg.
Ma ja, koja inace nisam neka sexomanka, u prva tri meseca sam bila haos, kao nikad. Nekako sam se suzdrzala. Sad me vec proslo, sad bi mogla bez, tamo negde do nove godine.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here