|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 04/15 [chat]
19.4.2015 17:12:33   
Bokac
Valeri menjamo temu hocemo user posted image i user posted image sve mora da se progura dolaze nove bebice i vredi ziveti dalje...
A um i ja sam smanjila przeno i meso u trudnoci drasticno. Cini mi se da mi se jede samo voce i da ne poverujete ali zivo povrce. Ni sama ne znam koliko sam kilograma krastavaca, paprike, paradajza, karfiola, kelerabe itd pojela bez ikakve pripreme user posted image
Sad me unistavaju kiseline tako da sam pocela da izbegavam paradajz. Uf a krecu da me bole prepone zestoko. Najvise mi prija kad sedim na podu u turskom sedu a kad ustanem treba mi malo vremena da se skockam da bih mogla da hodam. Stvarno se ne secam iz predhodnih trudnoca kad sam krenula sa tim mukama..

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2201
19.4.2015 17:17:10   
jess021
Bokacuser posted image
Gledala Djokovica i zaspala, mec je bio prekinut zbog kise. Sad ni ne znam da li se zavrsio.
Ja sam danas kupila krastavce i paprike, nisu losi. Sad cu svako vece da jedem grcku salatu.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Bokac)
Direktna veza do poruke: 2202
19.4.2015 17:21:02   
Anoniman
Ja sam upravo rucala, moja Una uveliko spava, bice veselo vecerasuser posted image
ja stvarno ne znam sta bih radila bez sveki, jeste da me ponekad nervirauser posted image , ali ona meni svako vece cuva Unu do 1 sede , a ja odem u 10 krevet....

Inace cudo od cokolade gotovo, pa ko voli sltkise nek' izvoli
p.s. slika je sa sajta, moj se hladiuser posted image

user posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2203
19.4.2015 17:22:11   
jess021
Um, user posted image za sveki, iskuliraj kad te nervira. Gde ima recept za to cudo?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2204
19.4.2015 17:24:24   
Anoniman
Jess glavnom ja nju nerviram ahahhaha, mi dodjemo u konflikt jednio oko U vaspitanja, jer joj ona dopusta sve, kao i mm, a ja sam jedina strogauser posted image
sto kaze Una mama vesticauser posted image

Evo ga user posted image

recept
verujete li da je Una u stanju ceo pleh da pojedeuser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2205
19.4.2015 17:26:51   
jess021
Mmm, probacu.
Inace ako ne visim ovde, onda sam na Coolinarici, moj omiljeni sajt.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2206
19.4.2015 17:27:09   
Maraj
Evo i mene. Imali goste do sad. Trenutno je zatisje dok ne dodju drugi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2207
19.4.2015 17:28:41   
Anoniman
Jaoj i moj, a sada mi se slatkisi ne jedu, ovaj recept sam nasla bas ovde na rr....

sledeci put imam u planu 2 kore, izmedju dzem od kajsija, pa ovaj ganse, mislim da ce biti super kao tortauser posted image e i ako budes pravila uzimaj nestle noir u maxiju, jeste skuplja, ali brate prava je cokolada....

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2208
19.4.2015 17:28:54   
jess021
E ja sad stvarno odoh kod drugarice na kafu, a ne kao juceuser posted image Iako me ona ispalila, tako da nisam kriva.
UM, razumem!!
Bye, bye!!

< Poruku je uredio jess021 -- 19.4.2015 17:29:31 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2209
19.4.2015 17:31:01   
Bokac
I ja volim coolinarku. Moj sin ne voli cokoladu ako ima varijanta sa gumenim bombonamauser posted image bilo bi super za njega.
Ja vise pravim slane zezancije nego slatke.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2210
19.4.2015 17:31:11   
Anoniman
I ja sam tek danas bila kod Elene, ispale na sve straneuser posted image , sinoc me zvala jetrva kasno, a ja kada je mrak nigde ne mrdamuser posted image

Znate kada sam pocetku krvarila, nekako to povezujem sa padom, bila sam kod nje, i krenem krzo skolsko dvorste i okliznem se na led i padnem, i sada ne mrdam uvece napolje....

I ja odohn sa mm u setnjuuser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2211
19.4.2015 17:50:36   
jabudic
Zdravo i od nas!
Mislila sam da ću dan da provedem u krevetu, ali mi je bilo žao sinove, nisu odavno nigdje izašli.
Pa smo išli na ručak, na sladoled, kupili patike, onda oni jurili golubove po trgu, ja pila kafu, o tako, izugubili smo dobra tri sata, i malo promjenili sliku pred očima. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2212
19.4.2015 18:58:53   
serpica
Ja prelezala ceo dan,sto zbog ruke sto zbog kontrakcija user posted image sad popila kafu pa da spremam veceru i da ih sredjujem za sutra..mozda kasnije stignem da procitam sta ste pisale

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2213
19.4.2015 19:47:13   
suzi kju
Eh evo i mene.
Išla kod kume i drzala bebana starog dva ipo meseca ali je kao med, bucko mali, pa se još i smeje, pa voli da mu se priča, pa guče kao bi i on nešto rekao.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2214
19.4.2015 19:51:12   
Maraj
Ja tek sad malo prilegla. Ceo dan na nogama. Bas sam se umorila. Malo mi se i prispavalo al gde cu sad da zaspim sta cu nocas da radim

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2215
19.4.2015 20:04:30   
jess021
Ja dosla kuci, napolju je bas lepo, mozda cemo jos u neku set_nju.
Serpi, ima li neko da ti malo pomogne? Da si malo blize, ja bi dosla, bas mi zao, samo da te ta ruka toliko ne muci, a sad jos i kontrakcije.
Jabude, nek'' ste malo promenili, bar zbog dece.
Suzi, divni su tako mali? Od mm brata mladji sin ima 9 meseci, presladak je, ali ne smem da ga drzim, ima vise od 10kg, a obozavam ga.user posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 19.4.2015 20:05:40 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2216
19.4.2015 20:27:52   
jabudic
Žene, ja sam danas tako troma i umorna, jedva ustajem sa kreveta, sve me boli.
Ili me je stigao umor, ili je psiha zbog 3. tromjesečja.

Šerp, jesu li bolne kontrakcije?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2217
19.4.2015 20:29:44   
suzi kju
Pa i ja ovog malog drzim samo u naručju dok sedim al on neće, hoće da ga šetam, a ja isto ne smem, jeste mali ali je napredna beba, dva ipo meseca 6,5kg user posted image
A kad lezi ja mu pričam a on kao da razume pa kao priča nešto bebećim jezikom user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2218
19.4.2015 20:33:57   
jess021
Ma da, oni su sou program.
Ja se nakanjujem da idem da se sredjujem u kupatilo, nesto mi hladno, moram malo upaliti grejalicu.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2219
19.4.2015 20:35:42   
suzi kju
Zahladnelo je baš. I ja palim uvek kad se kupam, dok se namazem, dok se sredim, smrzla bi se.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2220
19.4.2015 20:37:29   
Maraj
Meni se tako prispavalo da ne znam koliko cu izdrzati.
jabudic to ti je od desavanja koje si prezivela. Bila si u grcu pa sad kad su se misici ohladili osecas napetost

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2221
19.4.2015 20:41:23   
jabudic
Razmišljam kako da se iskombinujem sjutra za PG.
Mada sam mrtva umorna, ali preživjela bih već, ako se snadjem za djecu.

P.S. Noćas sam probudila samu sebe pričom u snu, tj. kad sam izgovorila jastuku da me bole noge! user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2222
19.4.2015 20:42:01   
serpica
Jess draga hvala ti user posted image mm nije tu dezura ceo vikend ali mama pomaze koliko moze,mada i ne mogu za svaku sitnicu da je pitam...procice ili se bar smanjiti bol...
Jabudic kontrakcije nisu toliko bolne,ustvari svaka druga ili treca bude bolna vise u krstima boli...nisu pravilne ali ih je danas bas bilo dosta...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2223
19.4.2015 20:43:21   
suzi kju
Jabudic jesu rekli nešto otprilike kad će kući? Lakše i lepše bi mu bilo kući, s tim što bi morao da se pazi.
A za odlazak ako se snađeš, ako ne nemoj, i trudna si i dvoje dece. Nezgodna situacija baš.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2224
19.4.2015 20:46:57   
jabudic
Rekli su mu da ga neće pustiti dok ne budu sigurni da je sve u savršenom redu i dok sve ne ispitaju, jer je mlad i on im je prioritet. Tako, niti ja pitam, niti on pita. Neka ga, neka fino ozdravi. user posted image

I tako ja pričam jastuku, a on seronja ništa user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here