Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (23.3.2012 12:21:31)
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: gae_gr Danas u čekaonici doma zdravlja sedimo moje dete i ja, a pored nas dečak od godinu i nešto sa mamom i bakom. Nevena je u bodiju kratkih rukava, hulahopkama i suknji a dečak u pantalonama i džemperu ispod koga ima bodi samo ne znam da li je sa kratkim ili dugim rukavima. Nevena odlepljuje od nervoze polako jer je u čekaonici +300 stepeni, gledam onog dečaka pa mi bi žao, a tek akko mi bilo žao kad je baka krenula da ga izvede malo napolje a mama dreknula da je hladno i da ga ne izvodi bez jakne. [sm=smiley29.gif] A druga mama stoji u majici na bretele i oblači bebi posle kontrole: bodi, plišanu trenerku sa stopicama i kapuljačom, jaknu i ušušjava je u ćebence. [sm=zmeden.gif] I onda kad im iskoci ekcem jer uvek ne kontrolisu svoju telesnu temperaturu dobro da se odznoje i izbace tu vrucinu, odkud to? Potrazite na Google "heat rash" klikni Ja moram da reagujem: ekcem i ojed od vrućine su dve različite stvari, samo ljudi koji nisu upućeni ne umeju da ih razlikuju. I da, na ovaj Gae-in post imam još jedan komentar: Ljudi se razlikuju. MM se pokriva ćebencetom,a ja jorganom. Luka je u džaku i pokriven ćebetom, a Marko samo u džaku. Prosto smo različiti. A druga stvar na ovu temu je: Neko ko ima 60kg i neko kod ima 120kg ne mogu da se porede.
|
|
|
|