RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:12:12)

Pa onda ni ja moje ne oblačim previše! Sve sam se tripovala da preterujem, ali stalno su otkriveni, a onda ipak treba da imaju dug rukav i duge nogavice. 

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:12:22)

Pidžama kratak rukav i krarke nogavice, pokrivena frotirom ili najtanjim ćebencetom kako kad al se uglavnom otkriva.

jance -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:18:11)

mi smo na Kamenjaru, kod nas je uvek 3 stepena niza temperatura od vas a majstor je nocas spavao u bodicu kratkih rukava, kad je povilenio u jednom trenutku, skinula sam mu i to i otvorila prozor... ima jedan bodic bez rukava, onako skroz pamucan pa ovu sledecu noc planiram tako da organizujem, da spava u tom bodicu, u pamucnoj tankoj vreci (ili samo u vreci bez bodica) i sa otvorenim prozorom u sobi..
inace jutros sam primetila osip oko vrata da ima isto...

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:19:39)

Au bre... i kako ja sad da obučem decu!? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mrzim ovo, jedva čekam da bude leto zapravo! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:24:56)

samo u bodicu kratkih rukava, kod nas je malo pa se brzo ugreje i stalno nam je 25 stepeni. pokusvam da ga pokrijem i za sada se ne budi samo ako je to pelena. ako je niza temperatura isto tako, samo sto ga pokrivam peskirom. kad je bila ispod 20 spavao je u bodiju i donjem delu pidzame.
tash, meni je toplo kad citam sta sve nose ... doduse, ja spavam samo u majci

cockic -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:25:43)

ja sina oblacim jako tanko jer se uzasno znoji,tako cak i kad spava majca na bretele i to vise puta presvacenja tokom noci jer je gola voda.zimi malo manje ali konkretno se on mnogo znoji kad legne da spava mada i ovako. tako da za njega nema prelazno god doba sve je vruce.ja mislim da je to zato jer je navikao na 200-300ml vode pred spavanje i onda ta voda iz njega izadje kad se uspava.

a lena je nocas u bodicu kratak rukav spavala.i bilo joj je ok.mada noscas  cu i na bretele da joj obucem tad ce krenuti omorina i pakao barem meni je vise vruce kad asvlat krene da ispusta haos od vrucine. 

New Mom -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:27:00)

Kaća u pidžami dugih rukava i nogavica, ali jako, jako tankoj, a ispod bodi na bretele (zbog otkrivanja).
Kolja u bodiju dugih rukava i letnjem džaku.

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:28:50)

Tash, termometar kaže da je leto zapravo a kalendar odavno nije merodavan. [sm=smiley1.gif]

cockic -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:31:04)

zanimljiva rec asfalt ili asvalt mislim da mi niko nece zameriti na greskici [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

jance -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:32:15)

vidi, ja sam ti napisala kako je kod nas al nemoj Ogija da uzimas kao merilo, on je iz familije toplokrvnih (moja svekrva cisti sneg u haljini bez rukava obavezno jer to za nju nije hladnoca), tako da to kod njega ide tako... i zimi bas nije nesto voleo da se utopljava preterano...

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:41:51)

Mislim da nije stvar u genima nego kako se nauče od malena. [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 15:48:08)

ovde je svaki dan drugaciji, tj. noc, pa onda po proceni. par dana je spavala samo u bodicu kratkih rukava i donjem delu pidzame, a "pokrivala" se (uglavnom po glavi, a telo otkriveno) letnjim cebencetom.

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 16:13:26)

sumnjam da su geni, ja sam pre trudnoce bila bas zimogrozljiva. sad ... ju, toplo mi je u spostvenoj kozi. ali da, od rodjenja ga nismo utopljavali jer su nam rekli da posle prvog meseca ga tretiramo kao i nama sto je.
pre dve nedelje ispred rodica, izasla sam da podojim klinca a na parkingu se pakuje porodica - mama, tata i cerkica u kratkim pantalonama i majcama a dete (3-4 meseca) u jaknici, pantalonicama i srednje debeloj kapi, a mami preko ruke cebence. napolju 27 stepeni, dahcem od toplote!

vukosava -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 19:57:38)

Ja dete kao i sebe. Danas je bila u parku u majici bez rukava, kapri pantalonicama, bosa i sa kroksicama. Sad je napolju 30 C

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 22:38:06)

Moji su goli siroti , Petra u gacicama i majci na bretele provela dan , bosa naravno , Andrej je imao obaveza , skola , trening , tako da je bio u bermudama , majci i sandalicama .
Petra spava u bodicu bez rukava , pokrivena malom plahtom , Aki u majci kratkih rukava i gacicama , pokriven plahtom takodje .

IRJ82 -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 22:39:50)

i mi se prilagodjavamo temperaturi, danas je bila samo u bodicu kratkih rukava, a spava isto u tankom bodicu kratkih rukava i pokrivena tankim cebencetom

ica82 -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 22:46:53)

Spava u tankoj pidzamici(prijatan neki materijal, na lan podseca), ali su dugi i rukavi i nogavice, uvek se otkrije pa gde cu jos da ga razgolitim kad znam da nema sanse da ostane pokriven, neka mu bar pidzame [sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 22:48:37)

i M spava u pizamici dugih rukava
eto sklonila sma joj zimski jorgan i dala cebe da se bas ne potpari a preko dana smo konacno presli na letnju garderobu ali joj jos uvek oblacim potkosuljicu

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 22:50:53)

Olga, di će ti duša! [sm=smiley36.gif]

zoća -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 22:50:59)

već spavamo samo u bodiću,mnogo se znojimo

Olga75 -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 22:52:06)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Olga, di će ti duša! [sm=smiley36.gif]

znas kako kazu : zimi kako hoces a leti ponesi [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 23:03:37)

mateja spava u bodicu kratki rukav i pokriven pamucnim prekrivacem ali se stalno otkriva i uvek mu je vruce,sav je vruc kad ga pipnem nocu(nema temperaturu)

crazymama -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (8.6.2012 23:19:48)

moja beba koja nema jos ni dva meseca po ovoj vrucini spava u bodicu kratkih rukava i pokrivena samo po nogicama tankim prekrivacem... citam da vecina vas oblaci decu u pidzame itd, pa se pitam da li gresim..? kad je kisa spava u bodicu dugih rukava, a kad je bas sveze bilo oblacila sam joj pidzamicu, ali to je bilo jednom-dvaput...

Anoniman -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (9.6.2012 22:32:23)

Isto kao gae. Sad je igrom slucaja u majicici i pampersu pokrivena pelenom. Zaspala je u kolima, kasno smo krenuli kuci pa da je ne cimam.
IZVORNA PORUKA: gae_gr

Pidžama kratak rukav i krarke nogavice, pokrivena frotirom ili najtanjim ćebencetom kako kad al se uglavnom otkriva.

Ivanka 75 -> RE: Kako oblačiti bebe u prelaznom godišnjem dobu? (9.6.2012 22:38:58)

Samo bodić sa kratkim rukavima i tanka pamučna vreća za spavanje, otkriva seeeeee [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>