lesli -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (17.3.2021 21:27:00)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Da podignem temu! Gdin dolazi u 18h,pitam gde si,sto se ne javljas..sleze ramenima,imao sam posla, culi se u pola 3,sve regularno..Kaze idem veceras do kuma na kafu,reko moze,kad operem kosu i okupam se...sta,opet peres kosu?!?! Na koliko to dana peres?!? Isla si na depilaciju (posle 6 meseci),sta sad opet ne mogu da odem... Ma mamicu ti...perem kosu na 3 dana,treba 20min da pricuvas decu?!?!i otiala sam posle 100g na depilaciju,na 1h..pri tom me ispalio,bio na putu,molila sam sestru da ih cuva!Kako bi urlala na sav glas..sve je na meni,sta jesti,ko ima koje obaveze,skola...kupovina..jos i da ne smem da se kupam i feniram!?!?!??!Ja sam debil,eto.. Covece, kakav sebicluk...ali ozbiljno.Da drugi dao bi ti bar jednom nedeljno da imas vreme samo za sebe. Mimo tih uobicajenih stvari - kupanje, feniranje, depilacije i sl.Da izadjes da proset_as, da uzmes da citas nesto...ma da radis sta ti je volja.Ovako je sve na tebi - i radis i deca i kuca i nabavke... i sveeeee i on se jos ljuti sto ti peres kosu?!
|
|
|
|