ida_na -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (9.8.2020 14:27:52)
|
Nije to da me iznervirao, nego mi pocinje ici na zivce sto nema zelju da stavi ruku na moj trudnicki stomacic, a malena vec udara i moze da se oset_i jasno. Kad idemo kod doce sacekace on u kolima zbog korone da ne stvara guzvu, a ima masku i ja samo zelim da zeli da vidi svoje cedo. Zajednicki prijatelj mi je pre koji mesec u razgovoru rekao kako mu je drago sto je sce ispalo tako da smo se uzeli i da je on uspeo da bude srecan, jer nakon neke bivse NN koja je navodno poginula i koju je pre nekoliko godina hteo i da veri, niko iz tog njihovog drustva nije verovao da ce se ikada skrasiti koliko je patio za njom. Mozda su trudnicki hormoni, mozda ja paranoisem, ali ponekad ne mogu da se otrgnem mislima da je ona njegova trudnica i zena, da bi stalno mazio njezin stomak, da je ona na mom mestu da bi zeleo i pored sto korona da cuje srce svoje devojcice na UZ.Ne znam stvarno da li samo zelim to sve toliko zarko, ali se bojim da nikako nisam trebala da znam to sto mi je ispricao drugar ...on i na sliku sa ultrazvuka koju donesem poglesa nekako ovlas ....ne znam 😔
|
|
|
|