mali_mis -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (25.3.2015 6:26:36)
|
Ja strasno ne volim kad mi neko dahce za vratom cak i kad perem sudove, ili radim bilo sta drugo u kuhinji. Juce i prekjuce, sam htela oklagiju da mu zabijem, ali od dole, koliko me je iznervirao. Bukvalno je stao iza mene, i zabija glavu, da kontrolise sta ja to radim. I onda komentar "mislim da nesto nije tu kako treba" [sm=zz_banghead.gif] Onda perem sudje, a on drzi A. da ovaj mali otvara vrata od viseceg koji je meni bas kod glave. Onda posle spremam rucak, a on gospodin stao posred kuhinje u redovnu kontrolu, izubijala sam se dok sam ga zaobisla, i na kraju mi pukne film, i kazem mu da ima i druge prostorije u stanu gde moze da odvede dete da se igra (jer je A. bio u sudoperi i igrao se). A on odgovara "mi bas ovde hocemo da se igramo". Kako sam izgovorila "E onda cete i da kuvate rucak", tako je ispario iz iste [sm=hudicek1.gif] Ajmo dalje. Ne dozvoljavam A. da dira sve sto mu padne na pamet, neke stvari su opasne, i to se ne sme dirati. Ali mm kad dodje, on mu sve dopusti. I onda mene A. narednih mesec dana testira da li to sme ili ne sme da uradi. I slag na torti, nakon sto se njegovo kontrolisanje onoga sto sam radila u kuhinji zavrsilo, i kako sam sela, da odmorim, taman zapalila cigaru, eto njega "Ajd mi napravi kafu" [sm=smiley29.gif] Za ovaj mesec dovoljno, vidimo se sledeceg meseca, kad dodje. Ovako sto pokusava da me nervira preko fb, telefona...ne prolazi, to iskuliram.
|
|
|
|