Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 14:51:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahahahaha, tada me najmanje nervira kad nije kod kuce
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 14:53:52
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Ih bre mima u 1 ujutru Ja sam tako, stvarno, nema zive duse. Ivana, znam, moja porodica je u bgu, za dobre vozace nista komplikovano, cak su kulturniji vozaci nego ovde pa je lakse..
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 15:02:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Upravo u tome je problem, nije jos uvek dobar vozac
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 15:43:38
|
|
|
|
MimaKos
|
Moras nekad da se oslobodis, dobar vozac se postaje samo vezbom, a u 1 ujutru u nedelju su prazne ulice pa je zato najlakse, barem meni bilo..
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 25.6.2018 20:45:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zezali se danas s nekim drustvom, a mm nekad ne razmislja sta prica...pa tako doslo mi da ga ....
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 28.6.2018 9:32:25
|
|
|
|
Maraj
|
Vec je od jutros uspeo da me iznervira a nije u kuci.... L se upiskio jutros u krevet. I ja da potrpam posteljinu u masinu, stavim i nase pidzame. I sad kad sam vadila ves opet maramica u masini. U milion delova se raspala. Sav ves umusavljen. Odlepila sam. Do sad sam sve tresla kroz prozor. E on je u dzepic od pidzame stavio maramicu. Pa to nikad ne radi! Sad sam ga zvala na posao i rekla mu da ga ceka usisavanje kuce kad dodje. Ludim od tih maramica
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 28.6.2018 9:48:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E to sin nekad zna da uradi. I to uglavnom bude tamni ves. Ni muz ni ja ne stavljamo nista u dzepove pa nemam naviku da proveravam.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 28.6.2018 10:42:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Krenuo covek na kafu s kolegama..a ja u haosu! Na kraju je dobio i "paketic" da ponese najmladjeg clana!
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 28.6.2018 11:29:03
|
|
|
|
Maraj
|
Ja sam pola sata tresla mokar ves kroz prozor. Kao da je 3 pakovanja maramica bilo u masini. Danas ga ceka i usisavanje i ciscenje masine
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 28.6.2018 11:30:30
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj ta maramica u masini Hahaha Anck, bravo za paketic
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 28.6.2018 11:56:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne znam el da ga pohvalim il kudim sta god da pocnem eto njega on bi "nesto" , ustanem on bi odmah, odem u wc eto njega, krenem na spavanje o eto ga opet....vec mi se na glavu popeo
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 28.6.2018 12:23:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Mrzim kad mi se ne javlja kad ga zovem na mob,uvek je na sastanku..kad god je na poslu ne moze da se javi..mogu da umirem,nece saznati.. Uuu,anck imao je mm taj period,da odlepis! A ja ne znam gde bijem,mogla sam i njega..kad mi kaze,aj sad dok su deca mirna..ma vazi,hoces ispred njih , kod mene moraju da postoje uslovi, da deca spavaju,da je mir.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 28.6.2018 13:19:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Period...ma ovome period uvek ovakav Morala sam da ga umirim il odlepi il se naljuti na kraju
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 15:47:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Imam osecaj da mu danas idemo na nerve i deca i ja..besan sto postojimo,a razlog je njegov posao,ima da radi,a ne moze od nas..eeeej.a deca cele nedelje nisu bile tu,i on se poslednji dan set_io da radi.. Kaze,svaki dan si me zvala i pitalaa kad cu kuci?!?!eeeej! Ma stoko.sebicna Lepo mu jutros kazem,radi,ja idem sa decom u nabavku,a M spavao..kaze nisam mogao od njega..a mali spavq u kolicima,samo ga je mozda drnd,drnd.. Nocas isto,2h ga nunam,on spava li spava..a subota,pa pomozi jedan dan u nedelji..budila ga,ma jok..besan,spava mu se.mozes misliti,a meni se ne spava..ruze mi cvetaju
< Poruku je uredio vonavoj -- 1.7.2018 15:49:19 >
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 15:51:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Ovo je samo deo,sramota me i da pisem..i bolje mi je kad ga nema ceo dan..
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 15:52:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Von, udri ga tiganjom po glavi stvarno preteruje.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 15:59:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Dokle zene mogu da se vade na postporodjajnu depresiju? Da me oslobode Uopste ne razmislja o mojim osecanjima,hormonima..iako mu govorim kako se osecam.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 16:01:14
|
|
|
|
Rosita
|
Nek nosi laptop u neki kafic npr i nek ti bezi sa ociju. Samo te nervira.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 16:06:55
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Nek nosi laptop u neki kafic npr i nek ti bezi sa ociju. Samo te nervira. To i radi,ne moze da se skoncentrise u kuci..i sad je pobegao u sobu,izolovan.. Zao mi dece,zeljna ga..a on sad radi.. Sad cu da nahranim M i idem sa njih troje u setnju.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 16:11:16
|
|
|
|
Rosita
|
Idi. Diši i misli na njih i sebe. Ti si žena zmaj. Njega turi na ignore dok mu ne dođe do svesti šta radi.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 16:16:08
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosi,to i radim..zaista,zbog dece,da ne osete..ali mislim da mu slabo dolazi do mozga..
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 16:22:23
|
|
|
|
Rosita
|
Kaži mu, kad budete razgovarali, da će mu biti žao jednog dana kad mu deca to prebace. Kad ne bude imao odnos, poverenje, autoritet. Nek razmisli malo unapred, a ne samo kako ti sad postižeš sve.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 18:25:48
|
|
|
|
vonavoj
|
Rosi,bas to mi je i zao..isle smo u setnju i sad me boli stomak,od stresa,cega li je..mozda sam i na polovini,ne bi me cudilo da dobijem za 15 dana..kad ne dojim..
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 18:58:07
|
|
|
|
Maraj
|
Joj ja mislim da je ignor najgora reakcija. Sve treba pricom resiti Ignor samo dovodi do udaljavanja partnera
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 1.7.2018 19:08:22
|
|
|
|
Rosita
|
Slazem se. Mislim samo na ovo danas, dok se von ne smiri.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?