Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 14:10:04
|
|
|
|
MimaKos
|
Mm ima orman u kome mu sce uredno stoji sta treba da obuce, ja pricam o stvarima koje skine sa sebe pa razbaca po stanu, ukljucujuci carape koje je nosio "samo" pola sata ( sta to znaci, da su ciste ?) :)
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 14:17:05
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja decu presvucem svaku po nekoliko puta dnevno, sebe isto, najmanje dva puta, ali i vise, kad idemo negde recimo. Prosto nekada ne stignem da, kad skinem istog momenta odnesem gde treba, pa to zavrsi na fotelji/krevetu/stolu... nekada J taman obucem majicu, ona pokvasi od vode, pa joj obucem drugu, sto znaci da je ova samo malo mokra ali cista i ne mora da ide u masinu... kad nas zivi 4-oto u stanu ta garderoba svuda je prosto normalna pojava. Nije samo njegova svuda, ima tu i moje i decije. Govorim za nas, ne znam kako je kod vas. Sa carapama stvarno nemamo problem jer on cim skine carape stavi u kupatilo u plasticnu posudu gde stavljamo carape za pranje. Sa tim stvarno nemamo problema. Za carape ima posebna ta korpa. Na kraju dana razvrstam te stvari, tj.on i ja zajedno, kao i igracke...
< Poruku je uredio mama Jo -- 23.6.2018 14:19:33 >
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 14:22:51
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja sve sto im skinem, pa i sebi iskreno odmah bacam na pranje.. mali ubalavi, cerka se znoji, dete je, i stvarno nemam naviku da im oblacim opet ono sto im jednom skinem, ali zato sve u korpe u kupatilu, a on ima neke stepene prljavosti :)) obuko jednom, dvaput, na pola sata sat, il je prljavo il je cisto, ali mu mesto na stolici u trpezariji nije, to me izludjuje :))
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 14:27:33
|
|
|
|
mama Jo
|
I ja uglavnom sve stavljam odmah u korpe gde je ves za pranje, deca imaju svoju, mm i ja nasu. Meni se stvarno desi da ih nekada presvucem po nekoliko puta i da ne stignem tada da ubacim u korpu nego to sve uradim na kraju dana.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 21:36:12
|
|
|
|
Maraj
|
Joj i moj ostavi carape na sted dnevne sobe.... to im je u krvi.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 21:48:41
|
|
|
|
MimaKos
|
Mene carape najvise nerviraju jer ih pas raznosi pa ih skupljamo po coskama :))) to samo musko moze da uradi :)
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 22:15:09
|
|
|
|
jess021
|
Moj ne ostavlja carape, ali ima te kategorije koliko je nesto prljavo. Ja kad pitam jel ovo za pranje kaze jos je nosljivo Kod mene toga nema ili je cisto ili ide u korpu.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 22:23:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
a kod nas obrnuto. Ja sam u fazonu obukla sam to jednom na sat vremena
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 22:27:02
|
|
|
|
MimaKos
|
Bas na to i ja mislim... da li treba da njuskam majice da bih znala dal je prljavo ili nije.. ma muskarci su za specijalnu analizu, i da dodam, ima gomilu na dnu svog ormana na koju trpa sve sto mu je "garderoba za kuci" hahhah i onda ja dodjem i sve mu pobacam u masinu, a on se jos iznervira kaze pa to samo po kuci nosim
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 22:31:44
|
|
|
|
mama Jo
|
to se onda ne pere sto se nosi samo po kuci
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 22:33:22
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo to se onda ne pere sto se nosi samo po kuci Nit se maze nit se pere :))
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 22:40:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nemam ja tih problema sa carapama. Moj muz to ubacuje u korpu. Mene mozete da vidite npr da jedna papuca bude na jednom kraju sobe, a druga na drugom. Sto se tice garderobe on to kaci na stolicu. U pocetku sam se nervirala ali sad me vise to ne nervira. Objasnio mi je zbog cega to radi i ima logike. On dodje sa posla i presvuce se. Za dva sata ode nazad u crkvu. Sto da pakuje kad ubrzo ide. Kad dodje, a to je prljavo baca u korpu.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 22:54:00
|
|
|
|
Rosita
|
Ja ujutru kad vidim na fotelji sve djuture stavim u njegov ormar, bez slaganja i sređivanja, samo odozgo. Pa kad dodje nek vidi sta ce s tim. Ima isto stepene prljavosti. Kaze da pere kao ja nakon jednog kratkog nosenja, svu bi garderobu upropastio. Ali recimo veceras je slozio jedno 3-4 masine vesa, sve je neslozeno bilo na krevetu na sprat. I uglavnom on slaze ves. Razvrstava. Moj ormar je slagao par puta, uredi ako se nesto pokvarilo....tako da mu ne mogu zamerati, sta da se radi.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 23:02:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
E dobrk ja ne ostavljam svuda po kuci. Ja ono sto cu opet obuci vratim u ormar a ono sto je prljavl odmah u korpu. A mm ima te fazone po kuci da ostavlja. I onda jos onako napravi kez i kazr "a ti ces to skloniti"
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 23:05:04
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: MimaKos Mene carape najvise nerviraju jer ih pas raznosi pa ih skupljamo po coskama :))) to samo musko moze da uradi :) E mene to nervira. Nemam psa al mi dete razvlaci njegove carape po kuci. Jos ako ostavi papuce onda ih L obuva pa hoda u njima pa gde ih ostavi...
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 23:15:55
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja razumem da nema pa steka covek pre nego sto baci na pranje, ali ko sta radi mi kupujemo njemu carape i gace ali stvarno, ima ih milion i onda ne shvatam to cuvanje za kasnije i to ti je. A o sklapanju vesa nema ni reci, hoce da prostre ali kad on treba da razvrsta izmesa moju i cerkinu, haos samo napravi pa sam zabatalila.. bolje sama da ga uradim..
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 23:18:15
|
|
|
|
mama Jo
|
To sa carapama mi je skroz nepoznato
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 23.6.2018 23:22:46
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo To sa carapama mi je skroz nepoznato Cuti, imas srecu
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 14:11:41
|
|
|
|
Duškić
|
Nervira me sto do prodavnice ne moze da ode a da ne ode kolima. A kad ga teram da me odveze da pogledam nesto, uzmi taxi, idi busom ili tramv. Uh danas me bas iznervirao.
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 14:15:52
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: Duškić Nervira me sto do prodavnice ne moze da ode a da ne ode kolima. A kad ga teram da me odveze da pogledam nesto, uzmi taxi, idi busom ili tramv. Uh danas me bas iznervirao. Polozis voznju i nemas vise taj problem :)) posteno, i ja svuda kolima idem, narocito sad sa meleckim..
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 14:17:53
|
|
|
|
Duškić
|
Imam polozeno, ali po Bg jos ne vozim. Planiram ali moram prvo nekoliko casova za svaki slucaj.
< Poruku je uredio Duškić -- 24.6.2018 14:18:32 >
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 14:20:55
|
|
|
|
MimaKos
|
U pocetku sam i ja taj problem imala, vozis po gradu u nedelju u 1 ujutru kad nema guzve i oslobodis se malo..
|
|
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 14:23:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Brzo se to resi. Onda Duskic zaposednes auto na ceo dan, kao vodas decu tamo-vamo, pa njemu kad treba - na bus
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 14:49:41
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sumnjam da ima snage da gleda nocu u 1, a kamoli da vozi. Voznja po Bg-u je malo nezgodnija za početnike nego po manjim gradovima. Moj ne ostavlja stvari po kuci tako da cutim Nije kuci pa me ni ne nervira ovih dana.
|
|
RE: Čime vas je muž danas iznervirao? 24.6.2018 14:50:59
|
|
|
|
Rosita
|
Ih bre mima u 1 ujutru
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....