suzi kju -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (1.12.2016 17:39:46)
|
Nisam pisala dosad u ovoj temi,nije bilo nekog posebnog razloga. A od juce sam ljuta i besna. U pola 2 mi Ema dobije temperaturu,vrišti ,plače, skapiram da je uvo, zovem ga da izadje s posla da ih vodimo kod lekara, kaze glupo mu da pita, i u fazonu nije ništa hitno, da ga sacekam dok dodje. Iznervirana spremim decu i sama ih odvedem u dom zdravlja. Iskilavila7sam se,ajd kad moram sama u vrtic i tako to al bar juce nisam morala. Prolazi 15h do kad mu je radno vreme,gospodin se ne seti da pozove da vidi sta ae dešava. Upucuju nas na zvezdaru, andju ostavljam kod Komsinice a ja i ema idemo. Zovem ga da mu kazem da pokupi dete a on u čudu kao sto sam krenula sama aaaaaaa!!!! Ajd to prodje nekako. Danas odemo kod fizijatra, ja pitam za produžetak da mi napise izveštaj, on,koji inace nije pricalica, rasprdeo se kod doktorke. Rekao joj je da deca idu u vrtic i da su super prihvatile. Onda kaze da Ema ima upalu uha,i tu me s*ebe,doktorka mi napise na izvestaju d je dete bilo na pregledu sa upalom uha i da mi pedijatar da bolovanje 15 aaaaaaaaaaaaaaa pa malo je reci da sam popi*dela [sm=zz_furious.gif][sm=zz_hot.gif][sm=zz_stomp.gif]
|
|
|
|