choopa choops -> RE: Čime vas je muž danas iznervirao? (28.7.2016 23:38:03)
|
A kad smo kod toga... Prije nekoliko sam morala da vozim sestru na intervenciju u bolnicu u drugi grad i naravno pakujemo svo petoro djece, jer nema ko da nam ih čuva. U tom dolazi MM sa posla, ja ga pitam da li bi možda mogla da ostavim I, jer idemo jednim kolima i ovako je gužva, sjedaće jedni drugima u krilo, a ona u AS, vratićemo se dok on ne ode opet na posao. A on onako nervozno: Pa zar moram? pa doooooobro ajde....Ja kažem odvedi je na plažu da se zabavite, izgubite vremena. A on kao a ne mogu ja, a kako ću sam sa njom na plažu, a dobro onda ajde mi spremi peškire i kupaće i sve štto treba da nosi. E tu mi pukne film, kažem mu doslovno da goni u tri lijepe, jer ko mene pita znam li gdje su peškiri, gdje je kupaći, mogu li sa troje djece uvije svugdje i svuda. Žene su se rodile s tim da znaju šta djeca jedu, nose, vole, nisu naučile s vremenom, nego eto - proviđenje, nama se ukaže u momentu šta treba obuć djetetu. I naravno da sam je povela sa nama, ne pitajte kako smo izdržali i samo hvala Bogu da smo zdravo stigli do tamo i nazad. Ma strašno! Nemaju osjećaja nizašta![sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|