|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
20.7.2014 17:06:27   
Ivanka 75
Ja nznm da li cemo doci... planirala sam odlazak u Uzice u utorak.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1576
20.7.2014 17:22:35   
serpica
Ivanka user posted image ako ne stignes cekamo te drugi put user posted image
Onda da ostane utorak u 10h? Sad cu da pustim sms Mod da vidim da l ona moze... a ostale cekamo da se jave user posted image
Daco???

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1577
20.7.2014 17:58:51   
daca77
Odgovara user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1578
20.7.2014 20:54:27   
serpica
Super jeee,dolazi i Mod user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1579
20.7.2014 22:08:34   
Štetica
Serpi tebi dajem jednu velllliiikkkuuu obavezu,da mi izgnjavis i izljubis Milu za mene.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1580
20.7.2014 22:26:00   
serpica

IZVORNA PORUKA: Štetica

Serpi tebi dajem jednu velllliiikkkuuu obavezu,da mi izgnjavis i izljubis Milu za mene.user posted image

Stetko obecavam user posted image a poslacemo vam korpus deliktuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1581
20.7.2014 23:53:53   
Modessty
Joooj mene nema na RR ovih dana nikako! user posted image
Meni odogovara utorak pre podne. U ponedeljak idemo konačno u savetovalište na kontrolu. Možda i Nikola promo valcinu, ako nađem da je kupim.
Vidimo se curke!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1582
21.7.2014 18:34:51   
Ana13
dolazim user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1583
22.7.2014 16:16:49   
serpica
evo slicica sa danasnje kafe user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Stetice ovo je samo za tebe user posted image
user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1584
22.7.2014 16:24:21   
serpica
Pihh okrenute slike user posted image hoce li neko od modova da ih "ispravi" molim vas.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1585
22.7.2014 16:37:24   
branki*
kako ste lepeeeuser posted image
daco,ti kao da nisi trudna,bas si mrsava,svaka cast!
jole,blistas,majcinstvo ti mnogo prija!
serpi,macka kao i uvek!
sve ste mi ribe i pouser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1586
22.7.2014 18:08:06   
Jole84
Branki hvala draga,čudo se ne vidi koliko sam umorna i neočešljana,dobar je Šerpicin mob user posted image
Danas sam Daci pomazila stomak prvi put user posted image i mogu da vam kažem divna je trudnica user posted image
Štetko user posted image user posted image Šerpi te poslušala a ja se nadam jednom ćeš i sama da je izgnjaviš kad nam te put nanese ovamo,da nam se čuda upoznaju user posted image

p.s. Mila je navukla momke na flašicu,Nidža pokušava da joj je otme a Toma je pio mleko posle mnogo vremena user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 22.7.2014 18:09:51 >

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1587
22.7.2014 20:02:53   
17 joka
drage moje lepotice ma divne ste mi, kako bih zelela jednom sve da vas vidim

Daco user posted image ih i ja bih pomazila tu divnu trbu mnogo si lepa

a vaša decica pravi anđelcici user posted image

Kumo, Mila je maji medenjak

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1588
22.7.2014 23:33:01   
Klarita
Jaoooo, kako mi sve blistate user posted image user posted image user posted image Ljubim vas sve puno puno puno!!!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1589
22.7.2014 23:40:37   
Verolina
Kakve maceuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1590
23.7.2014 5:49:53   
dijana1*
Vidi se da ste zadovoljne zeneuser posted image sve ste ispunjene i sijate od sreceuser posted image
Jole borba oko flasiceuser posted image
A sto Mila ima frizuruuser posted image preslatka je. A i ova dva momka su skroz medena, Bogami bice borba za Miluuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1591
23.7.2014 10:38:18   
Štetica
Serpiuser posted image .
Jole tesko tebi,vec pocela borba za devojkuuser posted image . A kako i nebi kad je ko med,frizura joj para vredi.
Ponadah se da cu videti Dacin stomak,al ona mudro obuce siroku majicu user posted image . Daco i nije ti neka fora

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1592
23.7.2014 11:08:02   
nata11
Divne ste sve user posted image
Klinci i Mila su ipak najlepsi nemojte da se ljutiteuser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1593
23.7.2014 11:15:24   
Ana13
jao sto nam je Mila medena user posted image user posted image user posted image Nije ni cudo sto se Nikola i Toma bore za nju .Treba to na vreme da se rezervise user posted image
Ja sam prespavala ovo druzenje.Celu noc sam provela u wc-u i vrpoljila se po krevetu i taman sam se pred zoru lepo uspavala.Ni alarm nisam registrovala user posted image
I ja sam htela da vidim taj veeeeliki Dacin stomak na koji kuka i sad vidim da se ni ne vidi i da nam je Daca bas fit trudnica user posted image I ostale Nislijke su nam dobre zenske,a silnu decu izradjale user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1594
23.7.2014 11:22:41   
daca77
Kaze mi i mm da vesto krijem svoju devojcicu user posted image
Sve vas user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1595
23.7.2014 11:24:22   
serpica
Samo da vam kazem ja sam imala tu privilegiju da pipnem Dacin stomak user posted image i stvarno je ultra zgodna trudnica user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1596
23.7.2014 12:22:47   
daca77
Serpice, zato sam danas napravila pun pleh pite od planinskog zelja sa razvucenim domacim korama i razvalicu se od jela...user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1597
23.7.2014 13:18:47   
wivern
Zenskaci sjajno izgledate user posted image a bebironi su predivni user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1598
23.7.2014 13:32:20   
Trcosava
Pih kakv steuser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1599
24.7.2014 11:53:19   
Jole84
Hvala ženskaći user posted image
Štetko firzura joj je smeška živa,sa strane ćelavo a gore ćuba,ko pera detlić user posted image
Anči,Klarita nedostajale ste,kao i ostale nišlijke,nadam se da ćemo uskoro da se skupimo u većem broju user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here