|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
6.6.2014 20:11:43   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Jole84

Pa dobro da se ne lažemo,imali smo hot matematičare user posted image user posted image

Da, da onaj asistent iz geometrije je bio bas hot pogubljeno prase u svemiru user posted image Daleko mu lepa kuca pretreso me je na ispit ko da sam terorista Al Kaide user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1551
7.7.2014 16:06:19   
Ivanka 75
Paaa... hocemo li se oRganiziRati neki dan do cetvrtka?
Mi u cetvrtak uvece putujemo user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 1552
7.7.2014 16:36:01   
Ana13
Daaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1553
7.7.2014 22:56:51   
Ivanka 75
Ajde, predloge na sunce!
Mesto - ?
Vreme - ?

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1554
8.7.2014 0:25:19   
Azra_
Ivančice, pa četvrtak je prekosutra!!! Kakav zaključak! :-) Htedoh reći kako nema mnogo vremena za organizaciju.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

Direktna veza do poruke: 1555
8.7.2014 12:47:03   
Klarita
Cekam i ja...mogla bih da se organizujem user posted image cekam, mislim predlogeuser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1556
8.7.2014 13:21:25   
Ana13
meni sve odgovara,samo da se pije nesto 'ladnooo user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1557
8.7.2014 17:39:48   
daca77

IZVORNA PORUKA: Ana13

meni sve odgovara,samo da se pije nesto 'ladnooo user posted image

Slazem se s' Anom13. user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1558
11.7.2014 9:51:33   
Ana13
Ne ispratismo Ivanku na put user posted image Onda cemo morati bar da je docekamo kako valja user posted image
Lepo se provedite user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1559
11.7.2014 15:12:27   
Ivanka 75
Taman dok se vi dogovrite eto nas nazad :)
Kupali smo se danaaassss user posted image
Ivka ne izlazi iz vode user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1560
11.7.2014 15:26:11   
Jole84
Ivankice samo uživkajte user posted image taman i Šerpi stiže ovih dana,pa bismo mogle nešto da organizujemo. Ne znam da li ste za varijantu sedenja na klupicama u Čairu? Kupimo hladne sokiće i sladolede i takooooo....user posted image dečica da se izigraju. Milče je još malecka pa mi baš nezgodno da dođemo do bulevara mada ako se dogovorimo nešto ću da smislim.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 1561
11.7.2014 15:33:18   
Ivanka 75
Jole, a Tvrđava? ja ovako iz daleka sufliram user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1562
11.7.2014 15:36:51   
Jole84
Može i tvrđava,šta znam dobra je ona,ali kad ogladni bude baš zemljotres user posted image

Direktna veza do poruke: 1563
11.7.2014 15:40:53   
Ivanka 75
Znam ja sta je glad user posted image
Uh što je Iva znala da vrišti kad je gladna user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1564
12.7.2014 0:44:59   
Azra_
Ivančice, vi ste ipak otišli na more???

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

Direktna veza do poruke: 1565
17.7.2014 15:21:44   
serpica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ivankice samo uživkajte user posted image taman i Šerpi stiže ovih dana,pa bismo mogle nešto da organizujemo. Ne znam da li ste za varijantu sedenja na klupicama u Čairu? Kupimo hladne sokiće i sladolede i takooooo....user posted image dečica da se izigraju. Milče je još malecka pa mi baš nezgodno da dođemo do bulevara mada ako se dogovorimo nešto ću da smislim.

Stigla Serpi i zove na kafu user posted image sto se mene tice moze Cair,moze i klupica i sokici a i pivce samo da se vidimouser posted image
Cula sam se sa Mod kaze od ponedeljka,ja za vikend idem u selo,ali vec ponedeljak moze ako nema kise,sta mislite? Takodje mi odgovara i prepodne i popodne,da uskladimo sa Milom ipak nam je ona najmladjauser posted image
Ako ste za da bude ponedeljak samo da utanacimo vreme.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1566
18.7.2014 0:06:53   
Ivanka 75
Stizemo i miiiii user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1567
18.7.2014 8:58:12   
Ana13
i meni odgovara ponedeljak.U utorak idem na more.Taman da me ispratite user posted image

Direktna veza do poruke: 1568
18.7.2014 9:06:31   
serpica
Super user posted image jos samo Jole da nam kaze kad joj odogavra vreme i vidimo seuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1569
19.7.2014 14:57:54   
Jole84
Evo i mene user posted image
čula sam se sa Šerpi,dogovorismo Čair na primer prepodne oko 10 pretpostavljam da vam odgovara zbog klinaca,može i kasnije i ranije,tempiramo prema vrućini,na primer ispred Kulturnog centra,kod čike sa kokicama,jel može? Nadam se da vam nije problem što je Čair,samo dok Milče još malko poraste pa ćemo i dalje destinacije.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1570
19.7.2014 20:08:53   
Ivanka 75
U ponedeljak u 10 u Čairu ispred Kulturnog centra, jel tako?
Taman stižemoooo user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1571
19.7.2014 22:42:29   
Jole84
Jao ženske ja sam zaboravila da u ponedeljak idemo da primimo vakcinu,nema šanse u to vreme da stignemo user posted image Jel vam odgovara utorak u isto vreme,isto mesto,ili ponedeljak poslepodne? Ako ne.nije problem organizujte se pa ću ja neki drugi dan,baš sam zaboravna user posted image

Direktna veza do poruke: 1572
20.7.2014 8:08:31   
serpica
jole neka bude utorak u isto vreme,primite vakcinu budite kuci tog dana odmorite pa se vidimo u utorak nadam se da odgovara i ostalima.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1573
20.7.2014 14:09:59   
serpica
Devojke nema vas..jel odgovara utorak u 10h,Cair?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1574
20.7.2014 16:11:52   
Jole84
Meni odgovara,izvinite što sam vas pomela,nadam se da odgovara i ostalima?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here