Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.11.2015 18:56:23
|
|
|
|
wivern
|
Srculence razumem tvoju nestrpljivost ali mislim da je 9-i dan prerano, jer implantacija nije kod svih istog dana. Zelim ti da ti test bude pozitivan svakako.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.11.2015 22:03:47
|
|
|
|
Andjelika80
|
Draga pozitivna evo da ti ja napisem svoje iskustvo, da ti se ne bi ponovilo isto. Ne znam u kom si sada stadijumu postupka vantelesne. E ovako posle spontanog prosle godine bila sam na eutiroxu 50, pila sam ga celo leto da bi u septembru tsh bio 0,22, doktor mi smanji terapuju na 25 i kaze kontrola na 3 nedelje. Posle tri nedelje tsh 0,025, on mi tu iskljucuje terapiju i kaze kontrola za 3 nedelje. Na sl. kontroli tsh 0,040. Krecem u novi postupak vto i proverim tsh 7 dana stimulacije i on iznosi 0,080. Nisam ga vise proverava, dane koje sam lezala posle et. 13 dan nakon et beta hcg pozitivna, ja ne odradim taj dan tsh nego tek 15 dana nakon et i dozivim najstrasniji sok on je iznosio 23!! Nisam znala za sebe, mislila sam da je sve gotovo. Odmah me stave na terapuju eutiroxa 50 i odmah je krenuo rapidno da pada. Sreca endokrinolog mi kaze da je za razvoj embriona sada bitan ft4 koga sam uvek imala u dovoljnim kolicinama. Tako da veoma oprezna budes i sa ukidanjem terapije i neka ti neko dobro odredi istu. Pozdravljam te puno i zelim svaku srecu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.11.2015 22:10:15
|
|
|
|
Andjelika80
|
Srculence i ja mislim da je to trudnoca. ja sam ovaj put sebe unistila testovima. prosle godine sam uradila test 11 dan nakon et i istog sekunda je pokazao debelu jaku crtu, nije ni cudo nosila sam blizance i beta je bila preko 2000. Mislim da bi u toj trudnoci test bio pozitivan i 7-8 dan nakon et Ovaj put navece 9 dana nakon et odradim test i on ne pokaze nista, krenem da se tresem, ma uzes, i tek posle desetak min vidim neku bledu, jedva vidljivu crtu, mislim da sam je samo ja videla. Ujutru ponovim opet isto, mozda nijansu jaca, i tako svaki dan i onih 5 minuta dok je sve belo ja ne znam za sebe. Dan pred betu mi je isto pokazao bledu crtu. Eto to su moja dva postupka a potpuno, potpuno razlicita. Zamisli onda koliko je sve razlicito kod svake od nas, Ja ti zelim srecu najvecu i da uzivamo kao
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 8:05:05
|
|
|
|
srculence 84
|
Andjelka tako i kod mene. Ta crtica bleda roze i ceo minut gledam dok to belo prodje i onda se ona nazire. Gledamo ja i muz i vidimo je i ja se smejem sto je bleda al kazem opet ima tracak nade. Hvala vam cure na vasoj podrsci a kazem muzu ovo je prvi put da vidim drugu bledu crticu i da su dve jel nikada u zivotu nisam videla
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 8:07:15
|
|
|
|
srculence 84
|
Wiwern znam da je rano al mi zene ne bismo bile mi kad ne bi smo nesto eksperimentisale
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 8:45:19
|
|
|
|
srculence 84
|
Andjelika jel mozes da mi lazes kolika ti je bila beta sad kad ti je bila bledo roze?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 8:50:48
|
|
|
|
srculence 84
|
Izvini da mi kazes ovo (lazes)sam pogresila izvini. Da mi kazes kolika je bila beta taj dan kad je bila bleda roze crtica? hvala na lepoj zeljici
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 14:23:34
|
|
|
|
Andjelika80
|
Hahaha ne bih ni primetila to lazes da nisi napisala ovu drugu poruku Pa ovako 9 dan nakon et osmocelijskih embriona jedva vidljiva crta, deseti dan opet radim test crtica se i dalje ne pojavljuje u roku od 5 min vec se tek malo nadzire, i onda tu noc me zaboli stomak blaga menstrualna bol i na vesu vidim braonkasto-roze, e to me slomilo jer u prvoj vto nista od toga nisam imala. I 11 dana nakon et je crtica bila bas bleda, i 12 dan nakon et se ona videla ali i dalje nije bila ni debela ni jako roze nego bledo roze ali svakako vidljiva. Tako da sam znala da beta nece biti visoka i bila je 160. Npr pre dva dana uradim test eto cisto mi ostao, ma cini mi se pre se pojavila ova za trudnocu nego kontrolna i to odmah fina , debela crvena Jesi li radila jos koji test? I u kom stadijumu su ti vraceni embrioni?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 14:28:39
|
|
|
|
srculence 84
|
Radela sam jutros i opet isto bleda prvo belo pa onda blago roze. Meni je sedmocelijski. Meni je danas 9 dan. Ne znam sta da mislim jel je opet tu i slikala sam da vidim na tel.i vidi se. Znaci trocifrena je bila i ako je bila blago roze?ili sam pogresila?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 14:45:30
|
|
|
|
alex88
|
Srculence uradi betu u ponedeljak,ali ja mislim da si
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 14:45:52
|
|
|
|
Andjelika80
|
Ih pa to je odlicno, tebi je tek 9 dan nakon et, meni se tad bas jedva nazirala. Test detektuje betu na 25, ali mislim da mora biti visa da bi test pokazao tu bledu crticu. Ona je npr kod mene bila 40 devetog dana nakon et , pa 80 jedanastog dana nakon et da ni 13 dana nakon et bila 160. I tad kad je bila 160 tj dan pre bila je bleda crta na testu a beta je bila trocifrena. Eto nadam se da sam ti olaksala. Pih samo sam se mucila sa tim testovima A npr prosle godine sam radila test 11 dana nakon Et i iste sekunde je bila debela crvena crta, a beta je bila za tri dana preko 2000, sve zavisi od ciklusa do ciklusa, od dana kada se embrion imlantira ...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 14:50:08
|
|
|
|
srculence 84
|
Alex i ja sam to razmisljala. Videcu sa muzem da idemo u ponedeljak samo ako on moze tad... joj nadam se al ne smem da se opustim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 14:59:45
|
|
|
|
srculence 84
|
Joj draga bas si mi dosta pomogla,hvala ti. Ne znam sta mi bi da odradim taj jedan e sad bi svaki dan radela... joj hvala vam puno pa sad kako bude,ja sam nesto smirena inace sam takva bila celu vto. Uzela sebi bedoxin(vit.b6)za nervne zavrsetke to mi dr.preporucio da ne bih pila neke druge gluposti. Kaze ovo su ti vitamin i ne moze da ti skodi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 15:36:37
|
|
|
|
Cortina
|
Srculence bices ti nama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.11.2015 15:38:44
|
|
|
|
srculence 84
|
Joj drage moje volela bih, sto i svima vama zelim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.11.2015 15:02:01
|
|
|
|
17 joka
|
Srculence za trocifrenu betu , ma ti si prava trudnicica navijam jako za sve
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.11.2015 15:18:14
|
|
|
|
Yellena008
|
Srculence84 slikaj test pa nek vide zenice koje se razumeju...znace one po izgledu da li se brines bez potrebe ili ne...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.11.2015 17:02:16
|
|
|
|
srculence 84
|
Hoci devojke a kako se postavlja slika
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.11.2015 17:18:30
|
|
|
|
17 joka
|
ides na dodaj.rs ubacis sliku podesis velicinu slike i kopiras ovde kod tj. link za forume
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.11.2015 17:20:47
|
|
|
|
srculence 84
|
Jel to na pocetku foruma?ili ovde gde se pisu poruke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.11.2015 17:24:15
|
|
|
|
17 joka
|
ovde u komentar postavis link slicice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.11.2015 17:32:07
|
|
|
|
srculence 84
|
Joj ne umem sad ci da prostudiram opet. Bas sam smotana
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.11.2015 17:36:05
|
|
|
|
17 joka
|
Link tu stavi sliku izace ti nink za forume i kopiras ga ovde u odgovor
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.11.2015 17:54:20
|
|
|
|
srculence 84
|
Ja sam probala al nece jel nisam u srbiji i ne umem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.11.2015 18:06:52
|
|
|
|
srculence 84
|
Ne mogu da se snadjem posto ne pisem iz srbije trazi mi nesto drugo. Joj ne umem
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.