RE: Vantelesna oplodnja XV (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (17.6.2015 15:31:32)

hvala pozitivna [sm=smiley1.gif] hvala svima sto nas bodrite i sto navijate,mi isto nismo nikom rekli,znaju roditelji i mi,i vi ovde[sm=smiley1.gif]

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (17.6.2015 16:14:55)

majza sta radis? kako si? ja sam spavala

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (17.6.2015 16:49:24)

Dobro za sada.gledala neki filmic i zaspala. sad spremala ručak pa opet odmor.išla bi negde da prošetam al bezveze vreme.čekam da padne noć pa da malo pro šetam da me niko ne vidi jer sam u selu i nista se ne može sakriti

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (17.6.2015 18:52:45)

ja danas nisam nigde izasla, tu sam po kuci setala, sutra cu i ovde je grozno vreme, duva vetar. stomak me ne boli, boleo me malo popodne sad nista. tebe ?

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (17.6.2015 20:27:20)

truco i ja sam ti ista malo po dvorištu šetala i u kući uglavnom leskarim a skuvam po nešto i to je to.za sad nemam nikakve promene ni bola

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 7:05:00)

jutro zene, kako ste? ja sam pocela da radim. ne osecam nista specijalno od simptoma , a ni od promena. jel ima neka koja nije osecala bas nista a ostala je trudna? malo me doduse bolucka stomak ali to je vrlo blago i povremeno.

majza ti sigurno jos spavas, kako si ? :)

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 9:37:54)

ustala sam rano al nisam se uključivala.imamo ja i ti trudne al nemamo simptome.[sm=smiley36.gif]salim se,ali bi volela da je tako i ja nikakve promene.sve nešto kratkotrajno, te me boli stomak te jajnik.više neki strah iako se trudim da mislim pozitivno ponekad me stigne.danas mi 9 dan pa videćemo.

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 9:48:25)

znam majza i ja se isto tako osecam. nadam se da smo obe [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif] pa da se radujemo zajedno. ja sve osluskujem telo, reko mozda nesto osetim. i mene tako zaboli stomak ,pa me prodje. pa mi naidje kao neka malaksalost pa i to prodje. ali nikakva konkretna muka ili nesto tome slicno. jesi setala sinoc ?

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 9:54:56)

blago truco tebi ja sad ne radim moj posao i nije za ovo.pa od sebe ne znam sta da radim.volela bi da smo nege zajedno sigurno bi nam lakše bilo.

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 9:57:51)

Nisam šetala loše vreme i hladno.možda danas.

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 10:03:24)

majza kad pises ovde onda ko da smo zajedno [sm=smiley1.gif] navijam svim srcem da nam beta bude visoka [sm=smiley1.gif] ja danas treba da primim onaj progesteron depo, malo me strah od tog uboda igle [sm=smiley13.gif] jedva cekam da to prodje.

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 10:20:12)

Hvala puno,lakše je kada kucamo malo brže vreme prolazi.suprug mi danas ide kod mojih zbog posla, a ja ne znam dal da idem sa njim ili da ostanem.put traje 3 sata.možda bi mi prijalo malo do mojih,ali tamo nekad nemam internet.ako odem da se ne brineš.vratila bi se u nedelju uveče.

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 10:26:49)

pa kako zelis, ako ti prija mozda i bolje da odes malo. ne znam sta druge zene misle o tom putu od 3 sata, ali ako nema mnogo truckanja ja mislim da je to mozda i okej. ja ti zelim da ti se u medjuvremenu do nedelje pojavi neki konkretan simptom [sm=smiley36.gif] tj znak [sm=smiley36.gif] vazno je da si me obavestila da ides, da se ne zabrinem [sm=smiley31.gif]

cvećka -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 10:50:36)

IZVORNA PORUKA: truca

jutro zene, kako ste? ja sam pocela da radim. ne osecam nista specijalno od simptoma , a ni od promena. jel ima neka koja nije osecala bas nista a ostala je trudna? malo me doduse bolucka stomak ali to je vrlo blago i povremeno.

majza ti sigurno jos spavas, kako si ? :)

Ja isto bas nista nisam osecala, par dana bolele grudi pa prestale i to je sve, a ja sve cekala neki simptom, ono nista, smorila sam se [sm=smiley36.gif]

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 10:54:40)

cvećka nisam isprata da li si ti trudna.izvini

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 11:01:50)

super cvecka [sm=smiley1.gif] meni se sad na poslu spava hahah ali to je valjda jer sam se probudila u 5 ko vampir [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

cvećka -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 11:19:49)

Bila trudna, 2012/13 sam bila na VTO, sad klinci imaju skoro 2 godine

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 11:43:58)

Hvala cvećka puno što si uz nas.puno sreća tebi i tvojim klincima.[sm=bravo.gif]

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 11:53:13)

hvala vam svima koje navijate i koje udjete na ovu temu [sm=smiley1.gif] meni svaka poruka od bilo koga koju procitam nekako znaci,da smo majza i ja sa svakom tom porukom sve blize nasim beticama [sm=smiley36.gif] uopste ste sve divne sto mislite na nas i bodrite nas [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 12:02:58)

Truco, Majza vucem vas u [sm=nosecka.gif] teme, da se druzimo.

Ja sam pred ovu trudnocu imala nesnosne olove u stomaku, mislila svaki cas cu da da dobijem i svaki dan mi se spavalao, pa evo je Nora skor 20 nedelja kod mame u stomaku[sm=smiley27.gif]

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 12:06:34)

vuci unina mama [sm=smiley1.gif] ne pustaj [sm=smiley36.gif] mene stomak seva, tako bih rekla, osetila sam neka dva jaca bola danas tokom dana, i spava mi se, ali ne mogu da provalim da li je od [sm=nosecka.gif][sm=smiley36.gif] ili jer sam se jako rano probudila, ali stvarno neko nekontrolisano stanje spavanja hahahah

Anoniman -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 12:08:55)

Vucemo vas svi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ja sam imala nesnosne bolove 3 dana pred vesticu, nisam mogla da hodam, i na dan D uradim tets, i crtice kao iz topa, to vam svima zelim[sm=smiley1.gif]

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 12:09:51)

[sm=bravo.gif] daj boze da tako bude [sm=smiley1.gif]

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 15:01:12)

Hvala unina mama na lepim željama.ja truco smo se uhvatile za vas i ne puštamo vas[sm=smiley36.gif]idemo polako za vama.truco kako provede dan ja završila ručak i sad odmor,bar mi prošlo pola dana.

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (18.6.2015 17:27:45)

evo me majza,sad sam dosla kuci [sm=zmeden.gif] isla sam da primim progesteron depo i sad mislim da cu malo da odmorim. kako si ti? sta si resila jel ides kod tvojih ?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>