RE: Vantelesna oplodnja XV (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 8:01:29)

hoces [sm=bravo.gif] hvala [sm=smiley1.gif] sve cemo da budemo [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 8:56:58)

Cortina, zao mi je, ali kad si tako bas prokrvarila taj rezultat je bio ocekivan.
Kod tako malo povisene bete trebalo bi da je u pitanju biohemijska trudnoca, sto negde znaci to sto si napisala, i to je dobar znak.
Sledeci put ce sigurno biti uspesno[sm=smiley31.gif]

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 9:08:51)

Jel zna neka sta je sa Chipsy ? Ima li novosti
poz.svima

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 9:19:08)

mene raduje sto se bar zakacilo

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 9:32:48)

ma naravno drag ,to je znak da mozes [sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif]

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 9:33:41)

Corotina a vidi da ti odgovore zasto je doslo do biohemiske ok.?

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 9:34:33)

ok, u utorak idem na razgovor sa doktorom sta dalje i pitacu ga

Anoniman -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 9:37:31)

IZVORNA PORUKA: pozitivna

Jel zna neka sta je sa Chipsy ? Ima li novosti
poz.svima

chipsy se porodila pre par dana stigla je malena devojcica[sm=smiley1.gif]

Powerpuff Girl -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 10:19:36)

Divne zene,
Evo mene posle million godina, upadam kao pala sa neba [sm=smiley36.gif]
Verujte da ne stizem od bebe (sad vec opasne smizle od 17 meseci) da uradim ni neke najosnovnije dnevne stvari, a kamoli da caskam sa vama na forumu. [sm=smiley13.gif]
Ali, to ne znaci da ne mislim na vas i kada pricam o periodu vantelesne, trudnoce i porodjaja, obavezno pominjem forum koji je imao ulogu najbolje drugarice.

Izvinite sto necu moci da procitam prethodne strane, a treba mi informacija. Da li se promenio proces prijave za vantelesnu oplodnju o trosku drzave?
Moja kuma zeli da pocne, a ja ne znam da li je sve isto kao i 2013. kad sam ja bila u toj prici. Njoj je ginekolog pomenuo da se prijavi online?!

Unapred hvala na odgovoru! A ako je vec skoro bio post o tome, da ne gusim temu, nek neka od vas bude fina pa mi posalje direktnu poruku [sm=smiley31.gif]

[sm=smiley27.gif] Moja Zoi i ja vam saljemo bebecu prasinu svima koje bas sad cekaju betu!

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 10:30:58)

Powerfull girl, ja koliko znam, sve je ostalo isto. Za to online nisam cula. Najsigurnija varijanta je da proveri u klinici u kojoj planira vto.
Veliki pozdrav za tebe i tvoju devojcicu[sm=smiley1.gif]

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 10:35:44)

Hvala Powerpuff Girl [sm=smiley1.gif] sigurno si nas sad oprasila [sm=smiley36.gif]

Majza gde si? kako si od jutros? ja sam sisla malo dole i prosetala, bas mi je prijalo, nije bila duga setnja. Nemam nista novo od simptoma, stomak me i dalje zateze, jedino to, nista drugo. kakvo je stanje kod tebe ?

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 11:07:09)

Cao truco,i jutro bez promena noćas se nisam mogla namestiti sve isto.hvala svim devojkama koje navijaju za nas.juče sam šetala do parka danas i nije baš za šetnju al malo napravim doručak i ručki to će mi biti malo šetnje.

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 11:18:31)

cortina ja sam prošle godine imala biohemiju trudnoću beta 14 dana bila 158 rekli su to je trudnoća al mala beta. ponovi nalaz za dva dana i onda je beta bila 58.rekli su to je biohemija trudnoća.tako da sam prekinula svu terapiju.stavljala sam flaster svaki 4 dan i pila estrofem i utogestan.navodno mi nije dobar end ometrijum. a kada sam se informisali malo po forumu i otišla kod dok u Beograd izmerila mi endometrijum bio super i savetovala me da idem iz prirodnog ciklusa jer je tako veća uspešnost pa ćemo da vidimo.

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 11:30:25)

Videcu u utorak sta ce mi reci, pretpostavljam da ce mi dati da radim neke analize.

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 14:45:45)

da li neko moze da mi kaze, da li je progesteron depo , isto sto i utrogestan? da li neko od vas to prima ? cemu sluzi?

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 16:44:02)

truco gde si, sporo prolazi dan.nemam neko društvo svi rade a ja leskarim.samo do kume u salon da operem kosu i opet leskarenje

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 16:49:14)

Truco, i Utrogestan je progesteron, drugaciji farmaceutski oblik i komforniji je. Iako postoje indikacije gde se daju bas injekcije.

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 21:19:50)

molim nekoga ko zna da li je temperatura 37 normalna pošto mi je hladno a izmerimo temperaturu 37 da li je potrebno da se javim kod lekara

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 21:22:41)

Majza ppvisena T je jedan od znakova trudnoce....e sad ne znam zasto ti je hladno....jer postoji mogucnost da si se razbolela?

u Svakom slucaju slobodno pozovi kliniku gde si radila vto i konsultuj se

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 21:23:39)

majza evo me,mi smo malo prosetali. ne brini za temperaturu i moja je takva,varira od 36.8 do 37.2, to je normalno. jel imas neki simptom?

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 21:26:36)

ja u cetvrtak treba da primim taj progesteron depo,a ne znam jel mi to nije mozda previse,uzimam utrogestan 4 puta dnevno po 200, jel jos neko imao takav slucaj?

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 21:42:01)

truco ne znam bas nista o tome ali sam čitala da je dobro ko ima manje žutog tela da prima taj depo.večeras malo glavobolja i neki čudan bol stomaka ali ništa strašno. a ti?

majza -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 21:50:32)

Hvala Maraj što brineš za nas samo su mi noge hladne a inace mi nekako ni toplo ni hladno ne mogu opisati osecaj

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 21:53:00)

Majza setaj onda verovatno ti je slabija cirkulacija....
truco ok je to. Ja sam stavljala vaginalno 3×200 utrogestan. Zene koje malcice prokrvare il im krene braon daju im plus progesteron depo injekcije svaki 4 dan. Ne moze ti skoditi. Ne brini

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.6.2015 22:02:00)

Ta blago povisena T je super znak [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>