QueenJ -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (27.3.2015 10:21:09)
|
Zdravo, mame. ne vredi, ja nikako ne stižem da vas iščitam, a kao, neću da pišem dok ne savladam propušteno gradivo, pa vidim da od tog posla nema ništa... A vidim i da se situacija nije mnogo promenila, makar na poslednjoj stranici-Daca ima problema sa bljuckanjem i nosanjem i dalje, ostale mame sa muževima, Ljiša nam stvara zazubice sa uživancijom po prirodi... [sm=smiley36.gif] Kao da nisam ni bila odsutna! Mis mo bili svi bolesni, prvo mm, pa E, pa ja. Prpšli smo bez antibiotika, ali smo morali da je inhaliramo 2xdnevno, a de da je vodim u d. zdravlja, još bilo ono loše vreme. Snađemo se, pozajmimo, ozdravimo, taman vratimo, pa opet zaglavimo svi troje u isto vreme. Ma, ludnica nam je bila. Sad smo konačno svi ok i vraćamo se u normalu. Ovih dana smo iskoristili lepo vreme, pa smo šetali. Ali sve je utiplim previše, iz straha valjda, da se ne prehladi, pa se unervozi, pa skidaj, pa dune vetar, pa oblači-i sve tako 100 puta. Neće da sedi. Sad se opasnica odmah iz ležećeg položaja diže i stoji. Pustila sam je u dubak, ali po malo. Išla sam da gledam hodajuće cipelice, kad se nisam šlognula. Skuplje nego za mene! [sm=smiley13.gif] A što sam imala scenu pre neki dan! Nahranila sam je i ostavila u ležaljci da sedi, ja nešto radila u kuhinji. I čujem kašljuca, ali nisam obraćala pažnju, rekoh, iskašljava. Ali to dugo traje. Dođem ja do nje, a opna kašlje, krklja i ima onaj nagon na povraćanje. Taman da je uzmem, a ona povrati. I u tom sadržaju-etiketa od portikle!! Ona je glabala tu etiketu i na kraju otkinula i progutala! Izgubila sam se! Odmah sam uzela sve portikle i isekla etikete. Svašta!
|
|
|
|