RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 12:00:15)

znam da ima tema,al mi sve zao da prekidam razgovor[sm=smiley36.gif]
ova moja malecka mi spava u krilu,pasuljce gotovo,stan koliko toliko pristojan...gledam sta ima po netu i virim ovde[sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 12:51:07)

zdravo drustvo,moja D i danas ima t,sad pije hemomycin i tako,da poludi covek od bolesti,slinava vec mesec dana,taman se uhodala u vrticu sad opet pauza,no znam da je sve to normalno cim krenu u vrtic bolesni svako malo [sm=hudicek1.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 13:19:15)

Joj Ljišo da te nema trebalo bi te izmislit [sm=smiley36.gif]
Ja sam jedna od onih što imaju mjesta gdje bi trebale biti (.) (.)

vonavoj -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 14:47:54)

Za sojke sam pisala u temi,moje su ogromne,pogotovo kad dojim! ALi smo za vikend bili u Bgu i dojila sam u TC,nemam blama,moje dete,moje sise,kome smeta neka ne gleda![sm=smiley36.gif]
Inace,Joka mi imala nocas temp..37.8 u guzi..moguce da je od zubica! samo sam je skinula,ohladila se i zaspala..a tako je tuzno plakala sinoc,bas je mucilo..a ja se uplasila,prvi put sam je videla takvu!

mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:12:52)

A. spava [sm=sloncek.gif]
Danas jurca po stanu i dere se "picika", al nekako brzo to izgovori, pa ume da zazvuci kao ono dole sto imaju zene [sm=smiley36.gif] Al uopste mi ne pada na pamet sta mu znaci ta rec.
Pomislice mi komsije svasta, ionako vec kukaju sto dete trci po stanu, i sto nocu place.

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:33:24)

Pa mišu najbolje da ga vežeš da ne trči a za plakanje noću daj mu rakije prije spavanja,čuj žalili se na dijete,sad počni i ti trčati [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:36:09)

mislim,stvarno...kreteni.moj boza trci stalno po stanu,pa sta cu mu,sto kaze emica,da ga vezem za radijator!
kod nas u stanu nesto slabije grejanje,ne znam koji im je,obicno je fino...
cekam mm da dodje,valda ce skoro...
emice,procitala sam za sveki[sm=bravo.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:40:30)

Ja sam odlepila kad nam je napolju komsinica prisla i kao da nam se pozali kako A. pravi veliku buku, jer njen sin koji je deset godina stariji od mene ne moze da se koncentrise i sprema ispit [sm=zz_banghead.gif] Pa kao njen sin kaze "To dete stalno place". Mama i ja se belo pogledale. Pa nastavi komsinica "I jako se cuje kad trci, i kao da stalno pomerate namestaj".
Cudo mi ni jednom nije dosla komunalna na vrata kad joj sin sprema ispit [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:42:44)

misu,dobro da se ne cujete kad disete[sm=smiley36.gif]sto ne volim te takve nazovi gospodje![sm=hudicek1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:44:36)

Misu, kretenusa jedna, ona kao da nije imala dete!
A sin neka malo manje slusa sta se okolo radi i neka stavi pampure u usi pa nek uci

Ja gledam Masu i medu

QueenJ -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:47:20)

IZVORNA PORUKA: mali_mis
Danas jurca po stanu i dere se "picika", al nekako brzo to izgovori, pa ume da zazvuci kao ono dole sto imaju zene [sm=smiley36.gif] Al uopste mi ne pada na pamet sta mu znaci ta rec.
Pomislice mi komsije svasta, ionako vec kukaju sto dete trci po stanu, i sto nocu place.

Hahaha
A za komsije... Svaki komentar je suvisan. Glupo poredjenje, ali kao ona kuca-Medo, sto mu zabranjeno da laje... Ako se stanari budu opet bunili, gazda ce morati da plati kaznu.
Sta oni znaju? I mala deca i ljubimci?
A nikom normalnom to ne moze da smeta. Mislim, moze, ali to je ono nesto sto ocutis. Nema vise tolerancije ni prema ovim malim bicima.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:49:24)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 7

Ja gledam Masu i medu

i moja D pa ja svrljam po netu hahah

mama krava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:50:49)

Evo za one koje se stide, nek im neko napravi, ako vec niste veste u rucnom radu...[sm=zz_biggrin.png]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0309/bjt-sika.jpg[/img]

emicaa -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:52:11)

Komšinica što je bila prije ispod se meni jednom žalila što se Ema noću igra,pa to je mačka kako da joj objasnim da se noću spava.

mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 16:53:34)

ijao sto je dobra kapica [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
probacu ovo da odradim prvom prilikom. mnogo je dobro.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 17:00:23)

e moja D je danas bila nevaljala i stojala je u cosku i njarila se kao blesava. Ju ala sam danas u vise navrata vikala na nju. Ne znam ni sta meni bi da vicem a ne znam ni sta njoj bi da bude tako nevaljala. Postidela se i rekla je dedi sta je uradila. Uzela je sveze jaje i samo ga tresnula o pod. Pri tom zna da kad smo negde ne sme nista da uzima bez moje dozvole. I uvek kad nesto krene da uzima bar me pogleda onako upitno pa joj dam dozvolu ili ne. ali danas je samo zgrabila jaje i tresnula ga o pod i to bili kod mog brata kuci (cuvala sam bratanca). Plus je sad u fazi moje moje moje i sve otima Nikoli, ne da mu da se igra, pa ne da da se ja igram sa njim, ako ga presvlacim moram i nju da skinem, ako mu mazem guzu moram i njoj i td. Mislim stvarno nemam reci za nju danas. Nikad mi nije bila tako nevaljala. Ne znam sta je strefilo. A ja na ivici zivaca danas nesto i na kraju je oteram zbig tog jajeta u cosak. Sva se osula po obrazima koliko je plakala. Neka. Uf...Idem da je odvucem od tv-a. Bile smo danas tri puta napolju krene pa stane vetar, a cim krene ona vice da joj je hladno pa upadamo u kucu. I tako u krug.

Odoh mame. Izludeh i danas od njenog nejela. Kad ce kraj dana????

mama krava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 17:07:11)

Ljiso, pa ona opet ne jede? [sm=smiley13.gif]
A mleko? Pije ili ne?

Mi smo bolje, ali kao sto sam predvidela, sada treba da se proliv izbaci....au zene, kako se jutros usr'o!!! Za medalju! Pelane nije mogla da upije, pa sam preklopila cistom pelenom, ali ni to nije pomoglo, nogo sve iscurelo na podlogu za presvlacenje i jedn peskiric i prelilo se na pod!!! Ne stizem, bre da operem sve zasrano! Uf, a on mucenik prdi k'o mator, a sto smrdiiii!!!

Ali ovako je super, veseo, jede onako po malo, ali hoce....

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 17:09:53)

IZVORNA PORUKA: mama krava

Ljiso, pa ona opet ne jede? [sm=smiley13.gif]
A mleko? Pije ili ne?

ne pije mleko nijedno ni kozije ni kravlje ali eto ne jede[sm=smiley13.gif]. Pre neki dan je polizala med sa hleba ujutru i nije nista jela do vecere kad je popila pola solje jogurta i dva slana stapica[sm=smiley13.gif]. A nije bolesna

joj tvoj mucenik se bas usro. Dobro je da je veseo.

QueenJ -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 17:14:19)

A Ljiso, ljubomorna je. Sigurno je htela da privuce paznju.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 17:24:49)

ljubormona je jeste ali ne sme tako da se ponasa. Ne zanima me koliko je "prirodno" sto se ona danas tako ponasala ne sme tako! To ti je ono kao i pubertet. Ku*ac sam se ja za bezveze njarila u wc-u ujutru pre skole jer me drma pubertet. (kao npr komsinica nasa mala pre neki dan) Kakav bre crni pubertet skida se žito beremo kukuruze nemas ti bre prava da se njaris i kerebečiš- uf al sam besna. Ma bas sam nesto na kraj srca danas ali tako.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 17:40:47)

Ljiso sutra je novi dan[sm=smiley31.gif]
Moja mama je izvela sestricinu i Teodoru napolje. Malo su poblesavile. Sofija spava. Ja cu jos malo na cas, pa posle T ima trening.
Branki evo emisije KLIK
Trauma

choopa choops -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 18:11:50)

Hej :-) nemam vremena da pišem, L mi je dobila temperaturu, izgleda da je virus gripa. A baš smo se fino opustili, nisu nijednom bili bolesni ove zime i baš sad kad je beba izašla [sm=smiley13.gif]

Juče smo išli prvi put u skitnju. Da častimo muške za 8.mart. Prošlo je OK, nije plakala.

Pišemo se ovih dana, tu i tamo vas pročitam kad dojim, ali me mrzi da pišem jednom rukom [sm=smiley1.gif] Nadam se da ste svi OK :-*

wivern -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 18:47:57)

Choopo [sm=smiley31.gif] jos malo da porastete pa da se druzimo vise .
Svi su zivi bolesni ili grip ili stomacni virus. Izem ti vreme bas

daca77 -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 19:50:33)

A da li je moguce da moju bebu sada zezaju zubici? Trpa ruke u usta i prstima grebe desni i jauce samo tako...toliko je plakala da nisam znala sta da joj radim...evo tek sada se malo smirila.[sm=smiley13.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 19:53:07)

Daco moguce da su krenule muke sa zubicima, to obicno posle grceva sledi [sm=smiley31.gif]
Ima onih glodalica sto unutra imaju vodu, operes je i stavis u frizider, i das bebi da gricka, ona fino ladi desni, pa je beba mirnija.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>