Trcosava -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (9.3.2015 7:59:28)
|
IZVORNA PORUKA: serpica Branki zeno,ti si imala liniju kao svetska manekenka molim te,nema sanse da ostanes debela,sve ce to da se vrati za koji mesec ako ne i pre..a i verujem da nemas toliki visak samo su ti kriterijumi visoki,[sm=smiley31.gif] Sve ću da potpišem - od a do š! Tj od B do i [sm=jezicek.gif] Jutro! Ja sam počela redovno da uvaljujem Luku posle večernjeg podoja mm. On ga nekako uspava. Ma skoro posle svakog podoja kad je kući. Zašto? Kad je imalo nervozan, a ja za uzmem - namiriše me mufljuz mali i samo traži sisu. To može da bude i posle pola sata [sm=jezicek.gif]Sinoć je relativno brzo zaspao, oko 22 je sisao i spavao jutros do nekih 5. Kad se probudio ja sam bila komplet mokra! I čaršaf je bio mokar. Ja ne znam šta je sa tim mojim noćnim znojenjem, to valjda od hormona? Preko dana se ne znojim uopšte toliko. Što se tiče kilaže, imam stomačić mali, ali rekoh već negde - ne opterećujem se ja toliko. Krenuće lepo vreme (ovde je doduše već krenulo) pa kad krenem svaki dan po Anu u vrtić i da se više šetamo biće mnogo bolje. Sad više pazim šta jedem zbog njega, a kasnije ću zbog mene. Bitno mi da sam ja ušla makar u jedne farmerke od pre porođaja (u druge ne mogu hahhaaha) ali u te sam ušla i posle prvog, tj kupila ih, a tad sam imala manje kg. Ana je sinoć povratila sve živo, razmišljala sam da li da je šaljem danas u vrtić. Pošto nije posle ni povratila, a proliv nije uopšte imala, niti T - poslala sam je. Danas im kreće kurs klizanja i da je ostala kući razbolela bi se od tuge [sm=jezicek.gif] U petak moram nekako da vidim kako da odem da je gledam. Žao mi je nje do neba - imaju neke priredbe u vrtiću kad kao dolaze bake i deke da ih gledaju, a moje dete nema ko da gleda. Zadnji put na kursu skijanja isto nisam mogla da odem da je gledam. Mama od drugarice njene je bila tako dobra da je slikala i isprintala mi te slike na A4 papiru, da imam. Kako ću ja sa Lukom u petak da se dogobeljam do hale, pojma nemam. Ručak za danas i sutra imam. Sutra je i mm kući, pa ću videti sutra da zbrljam nešto opet za 2 dana. Milka, kako dete? SAd vdim da je Sanjica pisala :) Wiki, kako si danas? [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|