branki* -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (7.3.2015 8:04:42)
|
jutro i od mene..nije bila losa noc,onako.. daco,ja sam juce vec pisala u temi PRAZNJENJE CREVA KOD NOVORODJENCADI,moja boka evo ni juce nije kakila,znaci 2 cela dana...sa bozom ne znam sta je to,on je to non stop,vise puta dnevno,dan nije zaobisao. grcevi aktuelni i kod nas,mada cini mi se da je boka generalno malo razdrazljiva beba,ako npr ne potrefimo u sekund sta hoce,da li da je uspavamo ili da dam sisu ili da nosim u odredjenom polozaju,krece vristanje i urlanje,ne mozes da je smiris posle.videcu danas da li ce biti kake,covece koje intelektualne razgovore vodim ja[sm=smiley36.gif] choopo,[sm=smiley31.gif]verujem da ti je tesko,njih troje,a jedno beba sa grcevima...ja sam zaboravila sta je odmor,dodju mi minute kad kukam i jadam se,psujem i vicem,ali opet prodje,smirim se,idemo dalje,dan za danom,rastu,proci ce.. kris,u pravu si ti..muke sa bokom i njenim grcevima i placem nisu nista u poredjenju sa mukama koje smo imali oko boze koji nam ja dva meseca maltene bio na intenzivnoj i u hirurskom soku i gde je zivot visio o koncu bukvalno,ali zaboravi covek to,prodje sve..sad jadam oko grceva,a u stvari to nije nista naspram onog sto sam prosla,ali ajde... wiv,isto,pitam nesto u nekoj temi npr,ali tema se skroz zagubi jer se stalno otvaraju nove[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|