doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 03/15 [chat] (6.3.2015 22:48:12)
|
drage mame nema neke posebne utehe za vase muke sem da ce proci,tako je sa decom nema neke filozofije,nisam ja neka super mama imam jedno dete,ali sam prosla sa njom ozbiljne probleme zbog refluksa i averzije na hranu,tako da kad vam bebe placu zbog grceva ili zubica pomislite samo kroz pakao koji sam ja prosla kada ne postoji sansa da nahranite dete ,ali eto prezivela ja prezivela ona,ni dan danas ne jede sa uzivanjem svaki obrok je guranje i zamajavanje kojecime,ali sam se pomirila sa tim i guramo napred,probirljiva je ,sada je velika zna i da pljune da vrti glavom bezi kroz stan,mnoge stvari vise ne pale ali opet pojede ,nije mrsava sto je bitno,znaci da uspem da joj uvalim dovoljnu kolicinu hrane,tako svaki jeb.. dan pa u krug,prema tome bitno je da je beba zdrava sve je normalno,shvatam ja da ste umorne i neispavane iscrpljene ali to sve ide uz roditeljstvo,nadam se da me niko nece shvatiti pogresno ne drzim slovo nikom samo sam htela reci da od goreg uvek ima gore SANJICE draga moja ja sam ti duze vremena u nekoj guzvi,ne davim ovde pisacu nekom drugom prilikom kad sve prodje,mislim na tebe drugarice moja iz trudnickih tema,citam sta pises redovno,jeste krenula je u privatni vrtic i lepo je prihvatila bar za sad ,ostaje na spavanju i ne place,nista je nismo forsirali krenuli polako i za sad je dobro,ljubi cere puno [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|