jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 13:27:43)
|
ja isto mislim da ne treba vaditi dete iz vrtica. moji ce se vratiti ubrzo nakon sto se beba rodi, posle 2-3 nedelje, zato sto je njima tamo lepo i dobro, a i trebace meni vremena sa bebom. nije bitno da li se jako razboljeva ili slabo. oni i kad dobiju samo sline, zato sto su ocvrsnuli, za bebu to moze biti bronhitis. mi smo imali to lose iskustvo kada se maksim rodio, aki je nastavio da ide sve vreme u jasle, i maksim je dobio virozu od njega, pet dana smo lezali u bolnici zbog bronhitisa.. tada sam ispisala aleksandra, zato sto sam se jako uplasila, i maksim vise ni jednom nije bio bolestan do prve godine. i verovatno bih opet isto uradila, da se desi tako nesto. ali bez obzira na to lose iskustvo ne mislim da treba povlaciti decu, ne mozes predvideti kakva ce biti situacija, a i ipak je vrtic nesto njihovo. ja sam iskreno sad povukla decu zbog sebe, zato sto sam se jako razbolela na pocetku devetog, bas sam kasljala danima, i nikako mi to nije islo uz trudnocu, htela sam da crknem, pa reko bar malo da se zastitim do porodjaja, ne znam kako bih na porodjaj sa zapusenim nosem i kasljem jos pored toga sto se osecam kao morz[sm=smiley36.gif] mozda povuci na koju nedelju kad se rodi beba, dok je bas novorodjence, ali posle da nastavi dete da ide.. ne treba im kvariti, posebno ako su dobro prilagodjeni. a maraj vidis ja bih bas iz tog razloga koji ti navodis kao razlog da ga ispises, ga ostavila u vrticu.. mora da nauci da ces i ti nekad biti sama sa bebom i da on nije u centru paznje. a ako su pare problem to je vec drugo.. nama je problem da platimo i drzavne vrtice, a tek privatni.. kontam da vam je bas puno.
|
|
|
|