RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (29.3.2015 21:57:33)

laku noc devojke [sm=smiley31.gif]

lesica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (29.3.2015 22:33:29)

Ćao mačke, ste mi dobre?

Ja jutros bila raspad, puls mi je sky high, a pritisak nemerljiv... pa prespavah pola dana, a onda sam drugu polovinu preskitala sa ćeranom, i družila se sa mojom dragoooom drugom i njenim delijom [sm=smiley27.gif]

Sad još koji minut, pa u krpe.

adulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (29.3.2015 22:44:13)

Evo i ja se istusirala i legla,cekam mm da isto obavi pa da spavamo...laku noc

superm -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (29.3.2015 23:05:03)

Bili smo kod mnogo dragih prijatelja, baš smo divno proveli popodne.
Počinje Kesić na b92, pa na spavanjac! Laku noć!

jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (29.3.2015 23:09:59)

IZVORNA PORUKA: jabudic

Meni se uopšte ne spava, baš smo izgubili svaku orjentaciju u vremenu, živimo ja i moji sinovi pravim momačkim životom.
ALi moraćemo malo ranije večeras, jer sjutra radim, a vidim stiglo mi je mejlova da se samo uhvatim za glavu i lupam je od sto [sm=smiley1.gif]

i mi isto jabudic od kad nema vrtica.. veceras smo isli do grada u setnju, u 21 h [sm=smiley36.gif]
a spavali popodne od 17 h do 19 h..
sad vecerali, jos malo pa cu ih poterati u krevet...

adulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (29.3.2015 23:17:41)

A sto ne isu u vrtic,zbog bebe koja treba da stigne ili?jaooo ni meni se ne spava,oci kao da sam se tek probudila...

kokolom -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (29.3.2015 23:24:25)

Nisam sigurna da li ima teme, ali cini mi se zgodno da pitam vas. Kako se borite sa zatvorom?[sm=smiley13.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (29.3.2015 23:24:41)

Poslala sam ih u 22h00, da se malo vratimo, ipak ja sjutra radim.
Moji ne idu u vrtić zato što: J je svako malo bio bolestan, a kod njega se i curenje nosa završava opstrukcijom pluća.
Otkad ne ide zdrav kao drijen, ispisali smo ga.
Nemanja ide s vremena na vrijeme, ali ja sad radim od kuće, pa mi stvarno oduzima vrijeme da ga vozim do Budve, prije smo putovali zajedno, ostavim njih u vrtić, a ja u kancelariju.
A kad N ode J mi je nepodnošljiv.. Tako, kod kuće su, igraju se u dvorištu, malo prošetamo kad uhvatimo vremena i super svima. C

dunja RR -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (29.3.2015 23:51:02)

IZVORNA PORUKA: kokolom

Nisam sigurna da li ima teme, ali cini mi se zgodno da pitam vas. Kako se borite sa zatvorom?[sm=smiley13.gif]

Evo mala pomoć KLIK

jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 0:23:59)

ja sam moje malo izvadila, zato sto sam skupljala viroze od njih.. pa da ne idem bas bolesna na porodjaj i tako to... a sto se njih tice, oni su mi super, sve se zavrsi sa slinama vecinom.
a i zbog bebe sam ih izvadila, to sto su njima sline novorodjencetu je nepoznat nov virus... tako da nece ici jos neko vreme ni kad se beba rodi, koju nedelju, pa se vracamo na staro.
ja sam jako zadovoljna vrticem generalno i oni vole.. ali eto cisto malo preventive zbog bebe.

megi85 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 6:28:39)

Jutro[sm=nosecka.gif]
E baš kad spominjete vrtić i mi intenzivno razmišljamo ovih dana da još malo kad ja odem na bolovanje L ispišemo iz vrtića.
Jeste da mi strašno teško pada jer voli ići i postao je baš otporan tako da nije često ni bolestan ali on je puno vezan za mene i kad ja ujutro ostajem kod kuće a on mora ići to je za njega tragedija.Imam osjećaj da ću samo plaćati vrtić a da će svaki drugi dan biti mama ja bih da ostanem s tobom.I meni će biti ljepše da je samnom jer on nije puno zahtjevan veliki je i dobar dječak a kad dođe beba može mi biti samo od pomoći.Ako odlučimo tako onda bi ga ponovo upisali na proljeće da se još malo sprema za školu a do tad će se naviknuti da sam i ja kod kuće i da imamo bebu[sm=smiley36.gif]
Ja pijem kaficu pa idem da budim svoje momke i onda posao,vrtić itd...
Sve vas[sm=smiley31.gif]

Maraj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 6:57:40)

Dobro jutro drage
ja ustala pre 5. Takav me bol probudio u ledjima. Ja ne znam sta cu. Morala sam da ustanem. Kao da me milion nozeva sece po kicmi. Koliko je to normalno? Vas bole ledja od stajanja ili premora a mene od spavanja par sati.[sm=zmeden.gif] Bas me plasi ova bol. Evo cim ustanem malo prosetam bol prestane. Al meni se spava

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 7:08:21)

Dobro jutro [sm=kava.gif]
Maraj mozda samo nezgodan polozaj ili? Da probas da podignes ledja malo....
Ja pijem kafu pa da vodim dete u vrtic,o onda me cekaju obaveze..

Maraj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 7:23:32)

IZVORNA PORUKA: serpica

Maraj mozda samo nezgodan polozaj ili? Da probas da podignes ledja malo....

Ne znam vise sta da radim stvarno nisam pametna. Jutros sam ustala i plakala. Ko da ce mi to pomoci... Ubi me ova bol. Sutra idem na uz. Jedva cekam. Bice vjda sve OK

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 7:26:52)

Sve je ok,ne brini,probaj ako mozes u polusedecem polozaju da spavas,ili stai neki jastuk ispod kicme ili izmedju nogu kazu da to pomaze... [sm=smiley31.gif]
i ja slabo spavam,mene i dalje boli ruka i tu nema pomoci izgeda..trudim se da ne spavam na desnu stranu,ali kad legnem na levu onda me gusi..ma ne zna covek sta da radi...

adulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 7:37:45)

Dobro jutro,ja ispratila mm na posao,cekam Ivlu da se probudi i tako...sve po starom...nesto me grlo bolucka uhh ...

adulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 8:31:33)

Jaooo stomacici ,al ste se uspavali od jutros....

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 8:34:21)

jutro i od mene, skuvala caj pa u miru da ga popijem,ko voli neka izvoli[sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 8:39:05)

Mmmm cajjj...ja sam mrtva gladna a u kuci nista,cekyam Iv da se probudi pa u nabavku,inace kupila sam caj od koprive,citah na internetu da je odlican za trudnice dve solje dnevno a pun gvozdja...

serpica -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 8:39:47)

Ja odvela dete u vrtic sad da spremam dorucak pa da sredjujem devojke za skolicu.. lep dan danas [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 8:40:09)

IZVORNA PORUKA: megi85

Jutro[sm=nosecka.gif]
E baš kad spominjete vrtić i mi intenzivno razmišljamo ovih dana da još malo kad ja odem na bolovanje L ispišemo iz vrtića.
Jeste da mi strašno teško pada jer voli ići i postao je baš otporan tako da nije često ni bolestan ali on je puno vezan za mene i kad ja ujutro ostajem kod kuće a on mora ići to je za njega tragedija.Imam osjećaj da ću samo plaćati vrtić a da će svaki drugi dan biti mama ja bih da ostanem s tobom.I meni će biti ljepše da je samnom jer on nije puno zahtjevan veliki je i dobar dječak a kad dođe beba može mi biti samo od pomoći.Ako odlučimo tako onda bi ga ponovo upisali na proljeće da se još malo sprema za školu a do tad će se naviknuti da sam i ja kod kuće i da imamo bebu[sm=smiley36.gif]
Ja pijem kaficu pa idem da budim svoje momke i onda posao,vrtić itd...
Sve vas[sm=smiley31.gif]

Upadam kao padobranac [sm=jezicek.gif]

Jutar trudnjačice.
Vidim pišete o izvođenju dece. Ajd što hoće Jovica, ali što ti? Pa porađaš se u leto, nema virusa[sm=zmeden.gif]
Dugo sam mislila da li da izvodim Anu iz vrtića i na kraju rešila da je ne izvodim. Megi, tvoje dete će biti otprilike kao moje kad se rodi beba, može im se objasniti da ne lete bebi u facu, da ne duvaju i sl.
Sećam se sa Anom, mm je imao i brohitis i upalu pluća - ni zakašljala se nije.
Evo i sad, Ana mi nije bila bolesna do porođaja, tad se prehladila. Nos, kašljanje i evo mali zdrav i prav.

Naravno na vama odluka, ali meni bi bilo žao da izvodim Anu, obožava vrtić, a i vama će biti neopisivo lakše i za odmor i za sve ako imate makar jedan deo dana samo sa bebom.

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 8:47:25)

Samo da vam se javnem, imam puno posla, ne znam kako ću da stignem, sve i d ami je to jedina obaveza.
Javljam se popodne! [sm=smiley31.gif]

megi85 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 9:10:10)

Znam Trco sve što kažeš u pravu si sto posto i meni je žao da ga diram iz vrtića jer mu je baš lijepo i nije meni problem zbog virusa i bebe jer i nije sezona toga a i baš je postao otporan ove zime mi nije izostao ni jedan dan zbog bolesti.Meni su malo problem i finansije jer mi djete nikad nije dobilo mjesto u državnom vrtiću pa ide u privatni koji nije puno skuplji ali sad kad mi na bolovanju srežu platu neće mi biti lako.
A osim toga bojim se da će mu biti veći šok da ja ostajem kući sa bebom a da on mora ići jer je to moj mali rak koji je velika maza i osjetljiv strašno pa vidjeću možda ga pustim malo da mu dosadi sa nama u kući i da se navikne na bebu pa ponovo u vrtić[sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 9:46:56)

Svako ima svojih razloga,ali ja sam isto trcinog mialjenja,Ivu necu izvoditi iz vrtica kada se porodim ..mislim da ona to ne bi podnela...

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 10:15:46)

Cao zenice.! Kako ste mi? Jovice jos si tu? Lesica?
Sto se tice vrtica mi smo Emu povukli na mesec ipo dana jer vladaju boginje i konjugtivitis. Od petka je opet krenula, ne moze dete vise u kuci. Videcemo kako cemo proci. Najvise me brinu boginje, konjugtivitisa vise nema

Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>