Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (30.3.2015 8:40:09)
|
IZVORNA PORUKA: megi85 Jutro[sm=nosecka.gif] E baš kad spominjete vrtić i mi intenzivno razmišljamo ovih dana da još malo kad ja odem na bolovanje L ispišemo iz vrtića. Jeste da mi strašno teško pada jer voli ići i postao je baš otporan tako da nije često ni bolestan ali on je puno vezan za mene i kad ja ujutro ostajem kod kuće a on mora ići to je za njega tragedija.Imam osjećaj da ću samo plaćati vrtić a da će svaki drugi dan biti mama ja bih da ostanem s tobom.I meni će biti ljepše da je samnom jer on nije puno zahtjevan veliki je i dobar dječak a kad dođe beba može mi biti samo od pomoći.Ako odlučimo tako onda bi ga ponovo upisali na proljeće da se još malo sprema za školu a do tad će se naviknuti da sam i ja kod kuće i da imamo bebu[sm=smiley36.gif] Ja pijem kaficu pa idem da budim svoje momke i onda posao,vrtić itd... Sve vas[sm=smiley31.gif] Upadam kao padobranac [sm=jezicek.gif] Jutar trudnjačice. Vidim pišete o izvođenju dece. Ajd što hoće Jovica, ali što ti? Pa porađaš se u leto, nema virusa[sm=zmeden.gif] Dugo sam mislila da li da izvodim Anu iz vrtića i na kraju rešila da je ne izvodim. Megi, tvoje dete će biti otprilike kao moje kad se rodi beba, može im se objasniti da ne lete bebi u facu, da ne duvaju i sl. Sećam se sa Anom, mm je imao i brohitis i upalu pluća - ni zakašljala se nije. Evo i sad, Ana mi nije bila bolesna do porođaja, tad se prehladila. Nos, kašljanje i evo mali zdrav i prav. Naravno na vama odluka, ali meni bi bilo žao da izvodim Anu, obožava vrtić, a i vama će biti neopisivo lakše i za odmor i za sve ako imate makar jedan deo dana samo sa bebom.
|
|
|
|