|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
30.3.2015 10:34:32   
bebilule
Jutro svima. Nisam bila na forumu od petka pa sam malo čitala zadnje stranice... Meni ove sedmice kontrola nakon mjesec dana. Zadnji put smo bili 2,5 mm, čuli smo srce. Sad mi baš baš baš frka...baš baš user posted image . Tripujem se je li beba još uvijek tu i tako to... ima li koja od vas ovakve glupe misli ili sam ja nenormalna jbt

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2326
30.3.2015 10:35:09   
suzi kju
Dobro jutro iz kreveta, koliko ja vidim jedina ja spavam kao blesava, čini mi se da mogu da se uspavam čim pomislim.
Vidim sve ste mi dobre, sem Maraj koja je neispavana i boli je kičma, ne znam zašto, mene ništa ne boli, samo bi da spavam, to mi se pre nikad nije dešavalo, spavala sam po 6-7h maximum..

Direktna veza do poruke: 2327
30.3.2015 10:35:55   
jess021
Dobar jutar, ko hoce kafu? Popijem kafu, pa odoh da se isfeniram i da smislim kako da ubijem vreme do 15h, da ne razmisljam.
Maraj, sutra obavezno reci dr za taj bol u ledjima, uzas, a ne mozes nista da popijes. Zapravo pitaj ga da popijes Panadol.
Jabudicu, kako je tm?

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

Direktna veza do poruke: 2328
30.3.2015 10:38:28   
suzi kju
Bebilule, verujem da nas je većina takva, sad ste porasli, imate par cm sigurno...
I ja sam bila u tom tripu ali sve je u redu, ne brini, beba uziva sigurno user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2329
30.3.2015 11:05:55   
Anoniman
Bebilule, svaka od nas je takva, koja si ti bese nedelja sada, ti si malo ispred mene?user posted image

mm svaki dan osluskuje bebu, tj. moj stomak gde se ona nalazi, tako smo i sa Unom, i samo buckauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 30.3.2015 11:14:25 >

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 2330
30.3.2015 11:18:48   
bebilule
Aha, tu smo negdje, mislim da ti malkice bježim. I sad se sjećam moje euforije kad ugledah crtice pa onda se pojavi i ti euforična...obje smo imale samo mješak i frku hoće li biti sve ok na idućem pregledu... user posted image A valjda će mi sad reći malo preciznije. Po datumu ZM je tačno 11, ali imam duge cikluse, moja procjena je nedelju manje - 10.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2331
30.3.2015 11:20:03   
bebilule
...inače čekam kontrolu pa da i ja stavim ovaj tiker, stiker...šta li već user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2332
30.3.2015 11:21:17   
adulence
Um sad cu da pitam glupo pitanje,ali jel se uopste nesto cuje,kad slusa? Iskreno mi nikad to nije palo na pamet...hmmm.....moje dete i ja bile u nabavci,platile neke racune,prosetale,dosle kuci,ona lista knjige,a ja cu da pravim rucak...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2333
30.3.2015 11:21:40   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebilule

Aha, tu smo negdje, mislim da ti malkice bježim. I sad se sjećam moje euforije kad ugledah crtice pa onda se pojavi i ti euforična...obje smo imale samo mješak i frku hoće li biti sve ok na idućem pregledu... user posted image A valjda će mi sad reći malo preciznije. Po datumu ZM je tačno 11, ali imam duge cikluse, moja procjena je nedelju manje - 10.

Bezis , bezis, ja sam danas 8+1, usla u 9 nedeljuuser posted image stavi tiker da se lakse pratimo, i bice sve okuser posted image
jedva cekam II tromesecje, da pocnem da jedem kao user posted image

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2334
30.3.2015 11:23:18   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: adulence

Um sad cu da pitam glupo pitanje,ali jel se uopste nesto cuje,kad slusa? Iskreno mi nikad to nije palo na pamet...hmmm.....moje dete i ja bile u nabavci,platile neke racune,prosetale,dosle kuci,ona lista knjige,a ja cu da pravim rucak...

e pa cuje se, ahahha kao buckanje, creva nisu jer se ne nalaze gde je matericauser posted image a tako sam i Unu pratila , interesantno je da se kod user posted image cuje , kod ne trudnica ne ahahha, pomislicete da sam luda ahahah.

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 2335
30.3.2015 11:33:59   
Valerie
jutro/podne devojke!
bebino srce se super cuje sa http://www.fairhavenhealth.com/fetal-doppler.html
to mi je najbolja investicija u prosloj trudnoci :) nisam preko ovog sajta narucila, doduse.
vec od 12. nedelje se lepo cuje srculence, uzivancija. moze i da se snimi, bubnjic.
posto mi je dr rekla da lici na decaka, vuce me da kopam po stvarima da vidim koliko imam unisex krpica. ipak, tako je rano.
maraj, mora da ti polozaj ne prija, probaj sa jastucetom izmedju nogu pa na stranu, a ispod glave deblji jestuk, ili dva tanja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2336
30.3.2015 11:34:35   
bebilule
Pa i kod mene se čuje to bućkanje, ja mislila crijeva user posted image . I imam neke čudne tikove još od prvih dana - treperi mi stomak blago sa lijeve strane...ono kao kad ti oko "igra" i ne možeš kontrolisati.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2337
30.3.2015 11:37:47   
Anoniman
Valerie super stvaruser posted image user posted image user posted image
Bebiluleuser posted image za treperenje ne znam, ali buckanje sigurno jeuser posted image ipak je mm iskusan ovo mu je drugi put da osluskuje istu stvaruser posted image

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 2338
30.3.2015 11:39:26   
bebilule
Joj ja ovo nikad ne bih kupila jer bih se toliko opteretila da se ne bih skidala sa ovog aparata a vjerovatno bi moje srce stalo kad bi mi se istrošile baterijeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2339
30.3.2015 11:46:03   
adulence
Jao zene meni moj dr nikako da zakaze uz,ne racunam ovaj u misovicu sto imam 23.4 jer mi prosli put nisu ni pokazali bebu...bas sam se uzelela...

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 2340
30.3.2015 11:47:48   
Anoniman
meni sledeci utorak opet uz kod dr u dz, moram ici zbog donznaka, a kod moje dr tek 22.4user posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 2341
30.3.2015 11:48:45   
jabudic
Ja pijem prvu jutarnju, pša odoh da nosim ručak u bolnicu. Onda se vraćam da nastavim gdje sam stala sa poslom.
Koliko ste ispisale, samo prelećeh, nisam čitala. user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2342
30.3.2015 11:52:28   
soni
Dobar dan zenskice ...

LeskARIM NAPOON....bila sam sat i po u gradu...Pravila 2,3 puta pauze na klupi i jedva se vratila kuci...Toliko se umaram da ne mogu do prodavnice, ne znam sta se desava?? Kako je vama koje ste pred kraj kao ja??

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2343
30.3.2015 11:58:24   
jabudic
Soni, ja kad šetam malo duže baš me zabole ledja i stomak.
juče bila sa djecom malo do grada, još sam ja sjedjela, pila kafu, dok su oni jurili, ali jedva sam kući došla, kao žaba user posted image
A daleko sam od kraja user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2344
30.3.2015 12:28:02   
superm
Mene bole ledja, tj kičma od sinoć...sinoć sam malo više dizala i nosala mladjeg sina.
Stigli mi rezultat i double testa. Meni deluju ok, poslala sam ih doktoru, čekam njegovu poruku.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2345
30.3.2015 12:29:43   
Valerie
soni, meni je tako od pocetka, posle dva coska gledam gde cu da sednem, zaduvam se, nekad mi je i vrti u glavi. bukvalno bih da nosim rasklapajucu stolicu sa sobom user posted image pre podne mi je losije, predvece zivnem

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2346
30.3.2015 12:33:13   
adulence
Valerie ti i ja smo cini mi se najpribliznije sa terminima...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2347
30.3.2015 12:35:54   
Valerie
user posted image tu smo negde, septembar je nas!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2348
30.3.2015 12:41:23   
adulence
Da,meni je termin 23.septembar...ja sam pristavila rucak,sada sa Ivom jedwm jabuku i spremamo se za popodnevnu dremku...

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2349
30.3.2015 12:47:36   
jess021
Jao kakvo odusevljenje kad sam videla taj aparat za bebino srce, ali sto kaze bebilule ja se ne bih skidala sa tog.
Ja sam se isfenirala, nalakirala nokte i cekam, k`o zapeta puska, da mm oko pola tri dodje po mene. Vec mi kuva po stomakuuser posted image
Svisnucu tamo u ordinaciji.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here