tatjan@ -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (27.3.2015 8:06:25)
|
Dobro jutro, kako ste spavale? Ja sam juce resila da odem rano, da se naspavam i mladji sin se budio cele noci, izgleda da je nesto sanjao.. i sad sam nikakva, idem da skuvam lonac kafe da prezivim na poslu [sm=zaspan.gif] Serpice, nadam se da ti je bolje jutros, od cega ti je to tako pozlilo? Kod nas svi hvataju neke prolecne viruse, te stomacni, te prehlada, svi su oko mene bili bolesni, sreca pa ja nista nisam zakacila.. Jabudic kako je tm, jesu ga malo digli na noge? Hoce mu sad raditi pretrage? Secam se kad je mm-a hirurg poslao u urgentni zbog jakih bolova u stomaku, nisam zaspala cele noci a isto sam mu govorila da se kilavi.. (na kraju je i ispalo da se kilavio, nije mu bilo nista, ali ipak sam se te noci grozno osecala). Misli pozitivno, sigurna sam da ce biti sve OK, mlad je on :) Jel imate koja zapusen nos u trudnoci, ali konstantno? Ovo mi se prvi put desilo.. Meni je zapusen vec 2 meseca a ne znam da disem na usta nocu, pa me cesto budi.. pocinje ozbiljno da mi ide na zivce. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|