Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 6:30:28
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage. Ja pijuckam Donat vodu pa treba da idem do Doma zdravlja po doznake. Juce me zvali s posla da im posaljem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 6:49:37
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro ja samo lose spavala,ruke me bolela opasno,ustanem da malo prosetam kad vidim mm ustao ima temp.uhvatilo i njega...e mislim se jos i to i je trebalo,a on kukavica samo tako... Danas ce biti lep dan,bar tako izgleda..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 7:41:19
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobro jutro Evo i mene od danas kod vas. Najvise volim ove trudnjacke teme
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 7:48:23
|
|
|
|
serpica
|
Sanjalice dobrodosla kod nas...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 7:56:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala Serpice. Videh na stikeru da cekas 4. dete, covece... svaka ti cast zeno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 8:01:38
|
|
|
|
serpica
|
Hvala draga..pa da ti se vrati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 8:19:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Volela bih ja bar troje, ali cini mi se da MM ceka ovo drugo i zatvara radnju
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 8:57:35
|
|
|
|
jabudic
|
Jutro i od nas! Nisam se naspavala. Onaj veseljak od mm se sinoć najeo i opet ga je čitavu noć bolio želudac. MIlion puta je ustao, okrenuo se, prevrnuo, i svaki put sam se probudila. Sad su on i N otišli u BD do vrtića i zubara, J se sad probudio, plače gdje mu je brat, nije ga poljubio a ja radim.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 9:03:02
|
|
|
|
adulence
|
dobro jutro kod mene nocas bilo veselo,Iva se dva puta budila ukakana i to oba puta proliv,ja stvarnno vise ne znam sta je ovo .Ona i mm spavaju,a ja doruckkujem u miru.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 9:17:04
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Volela bih ja bar troje, ali cini mi se da MM ceka ovo drugo i zatvara radnju I moj tako mislio ali sta cu mu... Adulence virus,nazalost,daj joj odmah probiotik.. Jabude dobro jutro radna zeno kako jetm? Moj nocas zakasao
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 9:17:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Vece drage UM nisam u toku jesi ti nova trudnjaca?ako jesi cestitam Ubacila sam slike M u temi da sam se porodila Srculence nova, nova , hvala Sanjaliceee dobro dosla i cetsitam i ovde Jutro , meni bila mama uzela mi krv i urin, sada treba smisliti sta bi moglo da se jede dok mi ne pocnu mucnine.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 9:20:47
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Volela bih ja bar troje, ali cini mi se da MM ceka ovo drugo i zatvara radnju I moj tako mislio ali sta cu mu... Adulence virus,nazalost,daj joj odmah probiotik.. Jabude dobro jutro radna zeno kako jetm? Moj nocas zakasao Nikako Šerpi, evo pisala sam gore. PReko dana i nekako, ali kad legne umire. A dobro se najeo sinoć.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 9:23:21
|
|
|
|
serpica
|
Jaoo i moj kukao celu noc gori je od sve dece zajedno,ode jutros na posao,stavio toalet papir pod misku i ode covek nek mu je Bog napomoc
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 9:28:23
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam nikako spavala, on ne može da diše, pa uzdiše, pa mislim hoće li preživjeti, užas! I odmah sam sebi daje dijagnoze, zaključio je da je to splet crijeva
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 10:48:16
|
|
|
|
jess021
|
Jabude, vidim ti si opet imala burnu noc, nadam se da tm uskoro biti bolje. Ja ustala, istusirala se, jer nisam sinoc, zaspala sam k`o top u 22h. Sad kad citam vase postove skontam da ja nijednom nisam vadila krv i urin Ovaj pethodni dr mi je hteo dati da to radim kad budem radila double, ali posto necu vise ici kod njega... Cula sam da se onaj caj protiv bakterija za trudnice moze biti bez obzira, preventivno, sta mislite da ga kupim? O da, moram da pohvalim mm, juce je spremio ceo stan , kao da je znao da sam ga ovde kritikovala.
< Poruku je uredio jess021 -- 25.3.2015 10:49:37 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 10:56:12
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ova tema je ludilo, dok ja iscitam sta je ko napisao vise ne znam sta sam htel da kazem UM, hvala i ovde A od kad nam krecu mucnine, bas sam o tome razmisljala kako nemam jos nikakve simptome. Jabudic, a cime se bavis? Meni je zelja da radim neki posao od kuce. Tako bih lepo svoj zivot organizovala
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 11:02:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Jess za muza. Sanjalice meni su krenule sa 6 nedelja, mada sve zavisi od osobe do osobe, i vise mi lici na gorusicu ponekad , i kiselinu, i bas mi se gade mirisi, i hrana
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 11:03:12
|
|
|
|
jabudic
|
Sanjalice, ja sam profesor francuskog jezika po struci, a radim u jednoj receptivnoj turističkoj agenciji. Kako mi je za posao potreban samo intenet i računar sa svim podacima, ja sam od direktora kad sam saznala da sam trudna dobila laptop, da me to ne bi ograničavalo u poslu i da ne bih morala da dolazim u Budvu ako nisam raspoložena, ili nisam u stanju. Obavljam veliki dio posla, pa im ne ide baš u prilog da ne radim. Tako da već zadnjih mjesec i više ja radim isključivo od kuće. Kad idem na pregled, ili kad mi dosadi kuća, ja se sredim i odem malo do kancelarije, jednom- dvaput mjesečno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 11:06:11
|
|
|
|
superm
|
Evo i mene! Stariji sin ce još malo u školu, a mladjeg moram da izvedem malo. Posle idem u šetnju sa starijim, samo nas dvoje Trebalo bi danas da kupim kišobran kolica. Sutra radim double! Cimanje bezvezno , tako ja gledam na te testove, ali ajd da ispoštujem sve.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 11:29:36
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
UM, ja nemam mucnine, ali sam nervozna strasno, sve me nervira. Mada... mozda nije od trudnoce. Jabudic, pa bas lepo. Em si kuci, em radis. Super, a gfde radis double, i gde vodis trudnocu?
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 25.3.2015 11:30:28 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 11:30:13
|
|
|
|
Maraj
|
Jao jabudic sto volim kad se braca tako vole da placu kad se ne vide. Ja od jutros u akciji. Prvo se nacekah u Domu zdravlja za doznake pa dok sam uzela injekcije fragmina. ... Na putu do kuce spazih pozar na predposlednjem spratu novobeogradskih zgrada. Ljudi stoje i gledaju. Niko ne zove vatrogasce. Da se tu nismo nasli mm i ja stvarno ne znam kad bi se set_ili da ih pozovu. Jako sam se uplasila da sam se tresla a opet razocarana svi stoje i gledaju. Boze kakva smo mi nacija. Kazem mm daleko bilo da se nama tako sta desi da l bi iko pozvao koju sluzbu il bi po obicaju svi gledali otvorenih usta
< Poruku je uredio Maraj -- 25.3.2015 11:32:22 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 12:44:43
|
|
|
|
jabudic
|
Ja uzela od Jakova jedan brusketi mareti, a on: "Mama, bolje ti je ništa krckavo da ne jedeš, da nam se ne rasječe seka i onda bude ružna!" On jadan misli sve što jedem pada po bebi.
< Poruku je uredio jabudic -- 25.3.2015 12:46:30 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 13:21:09
|
|
|
|
srculence25
|
UM pa cestitaaaam Jabude bas volim da cujem decije bisere serpi mm kad je bolestan samo sto popa ne zovem oprasta se od zivota. e da ja danas konacno mogu lepo normalno da sedim na oba guza. Sta bi muski radili kroz sta mi zene sve prodjemo pa se i necujemo.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 13:22:33
|
|
|
|
superm
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 e da ja danas konacno mogu lepo normalno da sedim na oba guza. Sta bi muski radili kroz sta mi zene sve prodjemo pa se i necujemo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] 25.3.2015 13:25:27
|
|
|
|
jabudic
|
Srculence i ja se pitam. Da mi ih je samo da se porode po jednom, pa neka crknu. Ovaj moj je sinoć sam sebi dao dijagnozu da ima splet crijeva, ludim od tih hipohondrika
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?