Chipsy -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (11.3.2015 18:42:59)
|
Cao cure! Majeno, ako je neko u strahu, to sam ja. Evo tek juce sam postavila tiker, jer sam u petak bila kod Ljubica na kontroli i on mi je rekao da sve izgleda super! Ali ne kupujem nista dok se beba ne rodi, nek joj kupe babe, bice vremena. Serpi, dok iscitah sve, ali hit si sa Lukasom [sm=smiley36.gif] Znas da sam i ja kukala na bolove u nogama i rukama, katastrofa, traju po 2-3 dana i prestanu. Dr mi dala da uradim komplet biohemiju, al sve ok. Uplasi me sa onim sto si procitala za debelo crevo, posto se meni pojavila i neka sluz u stolici[sm=zmeden.gif] Choopa, Branki, ljubite bebice i zavedite tamo malo discipline[sm=smiley1.gif] , ti si Branki barem profesorica[sm=smiley1.gif] Jabude, koja si ti lujka da pocnes da radis u septembru. Shvatam ja tvoj strah od uloge majke i domacice, ali zeno, uzivaj u svojoj dokonosti, posao ce da te ceka ceo zivot, ne brini. Koliko je divno svakodnevno uzivati sa 3 andjela, bez drugih obaveza, a i cisto sumnjam da pored 3 deteta mozes ista stici. Ja ne bih mogla, jedva sam se i sa jednim organizovala, doduse radim u drugom gradu. Nemoj pogresno da me shvatis, samo mislim da ne treba sad da mislis o poslu nakon porodjaja, samo ce ti se kasti. u svakom slucaju, i sad ti skidam kapu kako sve postizavas[sm=smiley1.gif] pozdrav za sve ostale moje trudnicice, trudilice i mamike [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|