majeno -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat] (11.3.2015 12:15:56)
|
Dobar dancic svima! Stvarno bih vas sve dovukla ovamo na paprikovac- to je brdo u bl gdje se nalazi kc , pa mi tako zovemo kc-da radite double tj. kombinovani...pa to je stvarno sramota sta vam rade sa tim slanjem privatnicima, zakazivanjem sto godina ranije... Megi85, ja sam bila odusevljena Paprikovcem poslije Pd bolnice gdje cekam na pregled po 5-6 sati i jos me sestra izgalami kako moram da mirujem, a ja cekala ispred tih 5-6 sati da se ista smiluje i prozove me...medjutim, nakon loseg iskustva sa amniocentezom na istom tom Paprikovcu sam, nazalost, promijenila misljenje...centralna laboratorija je super, ali ginekologija mi se ne svidja nikako...doduse, ne svidja mi se ni ova u Pd, ali mi tamo mama moze donijeti rucak svaki dan da bar ne crknem od gladi...asepsol nosim sa sobom, a na nedostatak ljubaznosti i brige za pacijenta se vremenom navikavam... bebilule, pa ti si onda u Sa? Joj, meni i taj Mehmedbasic djeluje kao uzimanje para jer kazem ti: kombinovani je isto sto i mi radimo potpuno besplatno, bitno je samo da uzv mjerenje nuhalnog i vadjenje krvi za double bude u roku manjem od 48 sati... Za folnu vam ne znam nista pametno reci...ja sam pila godinama tokom lijecenja steriliteta i ostadoh trudna bas dok sam pauziralai sa njom, tako da sam od pozitivnog testa pila koju sam nasla u apoteci, znaci obe koje vi navodite, dr me samo pitala pijem li folnu i nije komentarisala dok nismo presli na prenatal ...
|
|
|
|