|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 03/15 [chat]
10.3.2015 9:24:36   
adulence
cekamo te UM sa lepim vestima....
jao trudnice vi ste skroz poblesavile....
ja se okupala ispeglala kosu i sad cu malo da se nasminkam pa do grada na kaficu sa prijateljicama....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 651
10.3.2015 9:56:56   
soni
dobro jutro....

UM ako je malo svaka druga je imala takvo krvarenej, nadam se da nije nista i da je bebica sa nama user posted image

kako ste zenske??

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 652
10.3.2015 10:09:34   
bebilule
UM srećno na pregledu, nadam se da će sve biti u redu. Držim vam fige...vama dvoma user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 653
10.3.2015 10:27:02   
jabudic
Ja ne mogu sjutra da iščekam pregled, da mi još jednom potvrdi da mi je user posted image user posted image
Soni, saznade li ti na kraju je li dječak ili djevojčica? user posted image

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 654
10.3.2015 10:32:31   
jess021
Mene su nocas bludni snovi zaobisli, ali mi je telefon zvonio u 8 h...grrr.
Evo pijem kafu, napolju sunce, ali mm kaze da je hladno, a ako mm kaze onda je takouser posted image
UM bas sam se iznervirala kad sam procitala, iskreno se nadam da ce sve biti dobro.user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 655
10.3.2015 10:34:41   
sagitarius
UM,ja sam imala to krvarenje i jeste iritantno,ali srecom kod mene nije opasno i zahteva mirovanje.Tako da zelim ti da prodjes isto kao ja.user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 656
10.3.2015 10:50:08   
bebilule
E nisam pametna uopšte i ne znam šta sad da radim. Ja sam vam na terapiji sioforom radi IR. Sad jedan dr kaže da prekinem piti, a drugi da pijem do 12. nedelje.... Sad sam mislim blizu 7. Ima li koja iskustva sa ovim...u pm

(odgovor članu sagitarius)
Direktna veza do poruke: 657
10.3.2015 10:54:15   
jabudic
Bebi lule, mislim da je Sosa Mena na terapiji sioforom, nešto mi je tako u glavi.
I mislim da su joj rekli da ne smije da zatrudno dok završi terapiju?
Pošalji joj pp ili piši na crticama.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 658
10.3.2015 10:59:06   
bebilule
Jabudicu hvala ti. Kuckala sam se ja sa ženama prije koje su na sioforu. Nije problem u zatrudnjivanju, to je i cilj. Siofor ti reguliše ovulaciju i cikluse. Ja sam imala blaži oblik IR, na granici za terapiju. Oni su bili uzrok mojih mikrocističnih jajnika (ciste nisu bile velike). terapija sioforom se ne završava...piješ dok ne zabebiš. Puno se može učiniti i regulacijom ishrane. Nisam sigurna ali mislim da u početnoj trudnoći problem mogu napraviti upravo te ciste koje se opet stvaraju zbog IR. Na pregledu su mi rekli da su mi se jajnici potpuno očistili od cisti i da je sad sve ok. Izgleda da su mišljenja podijeljena. Kad žene koje su na sioforu zabebe, neki dr ukidaju terapiju a neki je ostavljaju do 12 nedelje... elem, zapetljano

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 659
10.3.2015 11:02:55   
Maraj
Bebilule moja drugarica je pila puna 3 meseca. Al je nastavila celu trudnocu sa dotadasnjom ishranom

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 660
10.3.2015 11:03:37   
sagitarius
Sto se tice siofora,ja sam se privolela misljenu da ga zadrzim do kraja.Endokrinolog je predlozio da ga ukinem zakljucno sa 12om nedeljom,a ginekolog kaze da ce to dovesti do problema.Citala sam dosta o tome i cak sam nasla neku studiju koja pokazuje kako te siofor stiti od spontanog.Iskreno,nije da se ne brinem da li sam dobro odlucila,ali mislim da bih se osecala lose da ga izbacim.Pri tom,ja ni nemam insulinsku rezistenciju,dali su mi ga zbog policisticnih jajnika i ispostavilo se da mi prija.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 661
10.3.2015 11:05:36   
bebilule
Koliko piješ dnevno?

Direktna veza do poruke: 662
10.3.2015 11:13:19   
sagitarius
3 puta po 500.
Ako preskocim veceru,onda ne popijem treci,ali gledam da mi se to desava jako retko.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 663
10.3.2015 11:15:34   
bebilule
Ja sam na 2x500. Evo sad sjedim sama sa sobom i razmišljam - mislim da ću poslušati drugog i nastaviti piti do 12. nedelje. Paziću na ishranu i valjda će biti ok. Ne smijem prekinuti strah me je, ovo mi je prva trudnoća i čekali smo je godinu i po.

Direktna veza do poruke: 664
10.3.2015 11:18:17   
majeno
Dobar dan svima, nadam se da cete primiti jednu staru trudnjacu u svoje drustvo...na mirovanju sam maltene od pocetka trudnoce pa lagano prolupavam od dosade, a ovdje mi se svidja atmosfera...ukratko: 38,5 god., prva trudnoca, poslije dugogodisnjeg lijecenja steriliteta, ostvarena prirodno, jedna mala dugo cekana djevojcica, malo problematicnog ponasanja sto cemo korigovati kasnije kad se aBd rodi ziva i zdrava...ja prokrvarila na kraju 7. sedmice i pored 2x2 utrogestana...presli na 3x2 i prestalo...mala je skroz nisko...mirovanje...mirovanje i oko AC ...u 28. sedmici redovna kontrola- cervix se bezbolno poceo otvarati....skratio se na 1.5 cm zbog laganih setnji i sjedenja i pokojeg spremljenog rucka....bolnica...hitan kasni serklaz....sad smo na ulasku u 30. sedmicu i cekanju kontrole ...relacija krevet- wc...opet na dabrostonima...majena je prosli uzv bila skroz dole na izlazu...okrenuta glavicom...zato kazem da je problematicnog ponasanja...
Ja sam pila Siofor zbog IR, neplanirano ostadoh trudna, zvala svoju dr endokrinologa negdje u 8. ili 9. sedmici...rekla mi da nastavim do 16. sedmice i onda postepwno prestanem...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 665
10.3.2015 11:25:14   
choopa choops
trudničice samo da vas user posted image

Meni L ma temperaturu, virus valjda, a i beba je nešt krmeljava od jutros user posted image Cijelu zimu su zdravi i evo baš sad da se razbole...

majeno dobrodošla!VSamo miruj, znam koliko je teško, ali evo ja izgurala sa sličnom dijagnozom do 38-e nedelje još su mi na kraju morali malo stimulist porođaj. Samo lezi i slušaj doktore! To je još malo, prošla si dosta user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu majeno)
Direktna veza do poruke: 666
10.3.2015 11:29:02   
choopa choops
UM sad čitam...držim fige da je sve OK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 667
10.3.2015 11:36:09   
dunja RR
majeno, sećam te se draga, i jako mi je drago da si trudna vršnjakinjo!
želim ti da još malo izguraš, biće to sve ok. šta je malo mirovanja u odnosu na ceo život sa tvojom majenom user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu majeno)
Direktna veza do poruke: 668
10.3.2015 11:41:44   
jabudic
Čupo, dje si ženo?
Otkad ti ode tema nam zamrije user posted image

Direktna veza do poruke: 669
10.3.2015 11:49:28   
choopa choops
jabudicu user posted image

Ma evo me...obaveze, obaveze user posted image Troje djece, nije to lako! user posted image

Šalim se, nego me poremetila ova prehlada od L. Još danas MM rođendan, ova mača rAzmažena. Nisam mislila da ću to ikad reć, ali Matija mi je najlakši za hendlovanje sad user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 670
10.3.2015 11:53:43   
jabudic
Hoćeš reći da su djevojčice zeznute user posted image

Direktna veza do poruke: 671
10.3.2015 11:58:07   
majeno
Hvala vam, cure, na dobrodoslici! Ja sam jedno vrijeme citala ovaj pdf, ali se .nisam javljala jer nemam laptop nego "fiksni" racunar, a vrijeme provedeno u sjedenju sam cuvala kad odem u goste ili kad nama dodju gosti...sad nema vise ni toga, pa pisem sa tableta...otud nista od smajlica i gomila slovnih gresaka...
Choopo, bas sam tvoje postove pratila dok ne zaglavih i sama u bolnicu a tamo nema neta kod nas....inace, ja sam iz RS...zivim u jednom malom mjestu 100 km od BL, a dr idem u bolnicu u svoj rodni grad, mali grad opet ...kod nas u bolnici jos vaze pravila iz sedamdesetih proslog vijeka...telefon moras ugasiti i sakriti kad naidju sestre ili dr...tako da sam ja doslovno preklinjala da me puste kuci i sad bas strogo mirujem samo da ne idem ponovo u bolnicu...uslovi tamo su kao u kasarnama JNA iz perioda poslije WWII

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 672
10.3.2015 12:07:25   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ma joooooook user posted image

majeno, bezveze baš za uslove. Mada ni u jednoj bolnici nije sjajno, ali ova naša i nije tako loša srećom. Inače bih poludjela.5dana sam sad ležala user posted image Ali isplatilo se user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 673
10.3.2015 12:25:00   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: choopa choops

IZVORNA PORUKA: jabudic

Ma joooooook user posted image

majeno, bezveze baš za uslove. Mada ni u jednoj bolnici nije sjajno, ali ova naša i nije tako loša srećom. Inače bih poludjela.5dana sam sad ležala user posted image Ali isplatilo se user posted image

25dana, a ne 5 user posted image

Direktna veza do poruke: 674
10.3.2015 12:30:34   
majeno
Ja sam poucena tvojim iskustvom prvo spakovala asepsol u torbu za bolnicu i cak mi je mm morao dopremiti doodatne kolicine posto sam ga dijelila i cimerkama...na tome sam ti bas zahvalna jer ne znam kako bih prezivjela tamo bez asepsola...wc na 2 sobe, ali preko puta prijemne ambulante i sva rodbina iz pratnje ide u taj nas mali wc...kupatilo jedno na cijeli hodnik- 7 soba po 3 kreveta...i tako...prezivjeh i tih 6 dana...sad ne mrdam sa kauca dok ne prodje kontrola barem...

Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here