superm
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Bebilule, ako je sve OK nema potrebe da ti da nešto za održavanje. Nije ni meni. UM, vaginalno se radi sve do 4. mjeseca. Tek zadnja 2 pregleda mi je radila preko stomaka, milina Branki, to je sad njeno vrijeme, šta ćeš. Nego, ja sam nešto razmišljala, kako mi je termin 24/07, da 01/09 počnem da radim. Sad sve zavisi kakva će biti beba, da li ćemo uspjeti da se uhodamo, uobročimo itd za taj period. Mislim na rad od kuće, naravno. Sad, znam da će biti teško, jer N kreće u školu, J ću ispisati iz vrtića, dakle konstantno bih bila kod kuće sa bebom, sa J + N koji je inače pravi gospodin, ali sa sve školom. Sad sigurno mislite da sam luda, jer imam pravo na bolovanje, ali mene tako hvata depresija od kuće, tj. od uloge domaćice. Biti 24h u kući, bez ikakvih tokova šta se dešava u poslovnom svijetu, hvata me strah da ću ispasti iz štosa i da ću biti nesrećna što svaki dan radim isto: djeca, doručak, ručak, pelene... Znam da će mi fizički biti teško ako nastavim da radim, ali mislim da će mi psihički mnogo prijati. Šta mislite o tome? Jabudic, lepo ti razmisljas , ocigledno si pametna, samosvesna zena. Medjutim, treba sacekati bar 6 meseci da se uigras i ti i cela porodica. I mene hvata frka zbog uloge domaćice 24 h ...Ja sam vec na bolovanju