Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 1.3.2018 13:42:21
|
|
|
|
Sarav
|
U liliju posebno volim ljubaznost prodavačica
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 1.3.2018 14:35:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Pre neki dan sam prisustvovala kad je jedna musterija napu.... radnicu u bukvalnom smislu reci.... napolju je bilo katastrofa vreme i ova usla sa kapuljacom koju nije skinula, i jesna radnica naredi ostalima da je izbace napolje... ova joj je svasta rekla...
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 1.3.2018 14:37:28
|
|
|
|
Sarav
|
Mrzim da ulazim tamo jer kad ih pitam nešto kao da ima tražim da one meni kupe. Mice Ubice al ne u šalteru već u Liliju
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 1.3.2018 22:57:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne znam sta je u pitanju ali izgleda da je to generalni Lilly problem 😊
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 2.3.2018 0:21:03
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Sarav U liliju posebno volim ljubaznost prodavačica Da.i pracenje u stopu
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 27.6.2018 7:32:42
|
|
|
|
mirana1
|
ovo realno bude neprijatno, nemoguce da ih toliko kradu alii prate u stopu, bas bude neprijatno.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 27.6.2018 8:12:26
|
|
|
|
Maraj
|
Sta je sada u paketu? Jel.uzimao ko skoro
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 27.6.2018 8:14:31
|
|
|
|
mirana1
|
Ne znam, mislim da su neke njihove pelene . A sad imaju nrki cvetici da se skupljaju. I njihova kartica nova.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 27.6.2018 8:16:47
|
|
|
|
Maraj
|
Tu karticu imam al pojima nemam kako "radi". Provucem je kad je kod mene
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 27.6.2018 8:18:15
|
|
|
|
mirana1
|
I posle kad predjes odredjeni broj cvetica imas pravo da ih zamenis za neki proizvod.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 27.6.2018 8:53:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
To se isplati ako se redovno i vise kupuje u Lilly-u.
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 27.6.2018 8:54:34
|
|
|
|
Maraj
|
A to nisam znala. Pa koji je prag tih cvetica. Gde gledam koliko ih imam
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 27.6.2018 8:55:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da oni to mogu da vide i da ti kazu. I koliko se sećam jedan cvetic je jedan dinar.
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 27.6.2018 8:58:27
|
|
|
|
Maraj
|
U covece pa treba mi 1000 cvetica za npr maskaru na snizenju Bas dosta
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 1.3.2019 19:16:58
|
|
|
|
Sanidej
|
Nisu losi popusti na mama&baby club karticu. Uglavnom kupujem nesto od bebi kozmetike, daju dodatni popust na vec snizenu robu.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 3.7.2019 6:51:20
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sarav U liliju posebno volim ljubaznost prodavačica Katastrofa su. Juce shvatila za flasicu i pitam za otvaranje kartice i poklon paket kaze: imate vec nasu karticu to je to. 😲😕😕 Jel daju jos uvek neki paket za nove bebe?
|
RE: Lilly - mama&baby club 3.7.2019 8:21:23
|
|
|
|
bubulence
|
Daju jedan mali paket njihovih pelena, dok sam ja radila u lilly to je bilo to. Ne znam da li se sada nesto menjalo. Kartica je ona mama&beba club, ako je imas vazi ti i dalje. A ako imas obicnu lilly karticu na kojoj skupljas cvetice ona nema veze sa popustima za bebu
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 3.7.2019 8:24:30
|
|
|
|
mama ivane
|
Na karticu mama&beba klub koju imamo samo dodaju novog clana tj. bebicu i dobija se poklon , ja sam od lilija dobila samo malo pakovnje mama&beba pelena 21 kom.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 3.7.2019 12:27:15
|
|
|
|
nata11
|
Nemam mamaibeba karticu. Kaze to mi je ona opsta njihova kartica. Ocigledno zeni nije bio dan, probacu u drugoj radnji.
|
RE: Lilly - mama&baby club 3.7.2019 18:32:46
|
|
|
|
doramar11
|
Jeste, postoji jedna kartica. Dodaju podatke za bebu u roku od mesec dana obicno.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 4.7.2019 10:50:27
|
|
|
|
Duškić
|
Da jedna kartica je sad . Davali su poklon pelene i jos nesto. A za naredna tri kao neku knjihicu, slikovnicu.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 4.7.2019 10:54:04
|
|
|
|
doramar11
|
Samo pelene u Lilly, u dm se dobija i mini kozmeticki paket da znate.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 4.7.2019 10:56:30
|
|
|
|
Duškić
|
Ja sam to uzimala, ali stalno se nesto menja. Pelene su im ok. A bude popust za kozmetiku i bebi proizvode sa ovom karticom.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 4.7.2019 10:57:23
|
|
|
|
doramar11
|
Jeste, popusti su do detetovog treceg rodjendana.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 4.7.2019 13:11:22
|
|
|
|
bubulence
|
Ne znam, ja sam tamo radila i uvek su bili skupi. Cak i sa popustom skupljo od drugih... A pelene sam uzimala Masi poslednja 2 meseca pre odvikavanja i bile su joj ok
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta sve trudnice u Beogradu dobijaju kao p...Malu pomoć, ali veliku pažnju dobijaju trudnice od pojedinih trgovaca, pekara, a od nedavno i od pojedinih auto-škola u ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?