Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 16.10.2015 11:43:54
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Nama stigao paket iz Lilija,nip flasisa,kasicica hipp i 40g hipp kasice,instant,i cestitka za prvi rodjendan..bas lepo! Lepo od Lilly-ja, zaista
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 12.12.2015 23:26:17
|
|
|
|
dddaca
|
Da li je jos nekome stigao paket za prvi rodjendan? Cula sam da su razliciti i da zavise od prometa koji se ostvari kod njih.
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 13.12.2015 0:08:39
|
|
|
|
Anarunika
|
Jupiii znači da očekujemo poklon za jedno mesec i po dana
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 13.12.2015 0:53:11
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja se sećam da sam dobila taj poklon paket kada je Stefan bio mali.Za dvoje starije dece nisam dobila ništa jer tada to nije bilo aktuelno
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 13.12.2015 8:31:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja jos uvek nisam skontala mogu li se proveriti "bodovi" na njihovom sajtu? Racunam da za odredjenu potrosenu sumu dodeljuju bodove...
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 13.12.2015 8:50:39
|
|
|
|
wivern
|
Mi nismo dobili ništa za prvi rodjendan, a redovno kupujemo u liliju. Možda zavisi i od radnje.
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 13.12.2015 11:09:15
|
|
|
|
dddaca
|
Ja sam mislila da svi dobijaju. Da li je broj telefona koji si ostavila pri registraciji jos uvek vazeci?
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 13.12.2015 18:25:22
|
|
|
|
wivern
|
Jeste, nista nisam menjala.
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 13.12.2015 22:44:50
|
|
|
|
dddaca
|
Pre nekoliko dana me je prodavacica pitala za ime jer je stigao vaucer za jednu mamu koja kupuje kod njih, a nisu uspeli da stupe u kontakt sa njom. Tako sam i saznala za poklone. Ne znam, mozda da pitas prodavacicu da li se dobija neki poklon? Mozda ni tebe nisu uspeli da pronadju...
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 14.12.2015 0:25:03
|
|
|
|
bojana92
|
Videcemo za koji mesec hocemo li dobiti poklon za prvi rodjendan :)
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 14.12.2015 18:13:47
|
|
|
|
wivern
|
Ne znam kako ne bi uspeli da stupe u kontakt, ali nije ni bitno. Nemam živce da moljakam, koga briga više i za to.
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 19.12.2015 6:09:33
|
|
|
|
wivern
|
Da se demantujem, pre dva dana stigao paketić vlazne maramice, čestitka i karmin za mamu
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 19.12.2015 7:09:14
|
|
|
|
serpica
|
Bravo Wiv,ja recimo do sada nisam imala ni jednu kupovinu u liliju prvo,nije mi bas blizu,a i nekako mi dosta skuplje dodje,osim onog prvog ponedeljka u mesecu kad daju 20% snizenja ali samo na maramice...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 19.12.2015 9:29:10
|
|
|
|
Maraj
|
O wiv super . Bitna je paznja...bas lepo od njih. jer se gleda prosek kupovine , sta bi na kraju?
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 19.12.2015 15:40:21
|
|
|
|
branki*
|
Ja imam ovu karticu koju sam negde zaturila i stoput idem u lili i kupujem i nikad nisam imala karticu kod sebe.
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 19.12.2015 15:42:07
|
|
|
|
MakiJ
|
ja je imam ali nisam je koristila vise od cetri meseca mislim da mi vise nevazi
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 19.12.2015 16:36:39
|
|
|
|
wivern
|
Ja odusevljena bojom karmina, lep gest zaista
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 19.12.2015 17:14:41
|
|
|
|
Anarunika
|
I šta bi na kraju jel se računa kupovina ili dobijaju svi članovi kluba bez obzira na potrošnju' Ja baš i ne svraćam često u Lilly
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 19.12.2015 18:10:35
|
|
|
|
wivern
|
Nisam sigurna da se računaju kupovine ikako.
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 19.12.2015 22:16:12
|
|
|
|
dddaca
|
Wivern tek sad sam videla. Poklon je ipak stigao, super
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 20.12.2015 14:28:13
|
|
|
|
nikiteki
|
mi nismo dobili nista jer kad sam isla da predam popunila sam sve i predala pa su me kasnije zvali da kazu da nemam prava na to tako da mi od lilija nismo nista dobili
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 20.12.2015 17:22:25
|
|
|
|
dddaca
|
Zasto nemate prava?
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 20.12.2015 17:45:47
|
|
|
|
Maraj
|
Stvarno nikiteki zasto nemas pravo? Mozda ako su ti deca starija bila u tom momentu kad si ih prijavljivala?
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 20.12.2015 20:25:01
|
|
|
|
nikiteki
|
ne znam tacno mislim da je imao tri meseca tada
|
|
|
|
RE: Lilly - mama&baby club 20.12.2015 21:17:26
|
|
|
|
Maraj
|
Pa onda ne vidim razlog....cudo nisi trazila objasnjenje....bas bezveze
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?