Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 6:29:22
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: serpica Mila,Veselica i Bibilib nema omaske Videcemo,pasce odmah cast ako bude !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 6:35:53
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: mila83 IZVORNA PORUKA: serpica Mila,Veselica i Bibilib nema omaske Videcemo,pasce odmah cast ako bude ! Ma nema sta da vidimo,to je sigurno..a sto se casti tice,pogodih ja i za Chupu pa pobeze lepa sa sve nogicom od zabe
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:10:19
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: serpica Mila,Veselica i Bibilib nema omaske Serpice ja se trudim da budem sto vise aktivna jer imam jednog djaka ali zaista navijam i za tebe.Volela bih da i ti budes medju prva tri
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:14:35
|
|
|
|
Bibilib
|
Drago mi je sto mislite da sam ja medju prvih tri...ali sam vec nekoliko dana zabatalila komp.tako da je moguce da ispadnem iz igre...mada volela bih da osvojim nesto kvalitetno za mog buduceg prvaka....posto ove godine kupujemo knjige...
< Poruku je uredio Bibilib -- 9.3.2015 11:15:03 >
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:19:01
|
|
|
|
mila83
|
Isto tako,htela bih da obradujem svoje djace prvace Kako bude, svakako smo se druzile i svasta procitale i saznale !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:21:26
|
|
|
|
veselicaa
|
Meni samo krivo sto nije ucestvovalo vise mama koje imaju djake bilo bi zanimljivije.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:24:54
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa bilo bi zanimljivije ali kada se sve teme skupe mislim o deci,dosta toga smo naucile i procitale a sto nam moze kosistiti....
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:25:57
|
|
|
|
veselicaa
|
Pa i nisu se bas otvarale teme o djacima i skoli
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:33:07
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: veselica IZVORNA PORUKA: serpica Mila,Veselica i Bibilib nema omaske Serpice ja se trudim da budem sto vise aktivna jer imam jednog djaka ali zaista navijam i za tebe.Volela bih da i ti budes medju prva tri Imam i ja dva djaka,jedan zavrsava cetvrti drugi polazi u prvi,ali nema sanse da budem toliko aktivna kao vi,svaka cast i hvala ne lepoj zelji,mozda neki drugi put ja obradujem moje djake..
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:38:13
|
|
|
|
veselicaa
|
Ja sam i shvatila da je ova igra za nas mame djaka pa zato sam i navijala za tebe jer vidim po tikeru da imas dete koje je cetvrti razred.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:39:29
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: serpica Imam i ja dva djaka,jedan zavrsava cetvrti drugi polazi u prvi,ali nema sanse da budem toliko aktivna kao vi,svaka cast i hvala ne lepoj zelji,mozda neki drugi put ja obradujem moje djake.. Seprice nikad se nezna...mozda bas ti osvojis nagradu za tvoju decicu...ali ja sam za ono vazno je ucestvovati pa ko pobedi nek mu je sa srecom i sa moje strane....
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:42:09
|
|
|
|
mila83
|
Srecno svima !
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:44:39
|
|
|
|
Bibilib
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 11:46:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Jel traje do veceras u 00 ili do sutra u 00?I da,srecno
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 12:49:31
|
|
|
|
Bibilib
|
ja mislim do sutra u 00:00
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 12:58:00
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Kompanija STABILO nagradiće 3 Ringerajina člana, koja budu dala najveći doprinos forumu rubrike Dete, sa po poklon paketom školskog pribora u vrednosti od 3.500 RSD! Takmičenje traje od 10.2. do 10.3.2015. (zaključno sa 10.3.) Nagradni konkurs traje do sutra u ponoć, znači 10.3. na 11.3.
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 13:05:16
|
|
|
|
Bibilib
|
Jos jedan dan
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 13:18:11
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: lesica RR Kompanija STABILO nagradiće 3 Ringerajina člana, koja budu dala najveći doprinos forumu rubrike Dete, sa po poklon paketom školskog pribora u vrednosti od 3.500 RSD! Takmičenje traje od 10.2. do 10.3.2015. (zaključno sa 10.3.) Nagradni konkurs traje do sutra u ponoć, znači 10.3. na 11.3. Hvala
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 15:02:27
|
|
|
|
mila83
|
Znaci devojke druzimo se jos na forumu dete
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 15:05:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Do sutra
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 9.3.2015 18:46:10
|
|
|
|
Bibilib
|
Da to nam je glavna tema... tokom takmicenja....
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 11.3.2015 14:36:36
|
|
|
|
marketing RR
|
Dragi Ringerajci, prema izveštaju naših programera, raspored podednika/dobitnika je sledeći: 1. mila83 sa 571 objavljene poruke u okviru foruma rubrike Dete 2. veselica sa 468 objavljene poruke u okviru foruma rubrike Dete 3. Bibilib sa 189 objavljene poruke u okviru foruma rubrike Dete Drage mame, čestitamooo Pošaljite nam do kraja nedelje na pp podatke (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), kako bi vam sponzor poslao nagrade.
< Poruku je uredio marketing RR -- 11.3.2015 14:38:03 >
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 11.3.2015 14:39:48
|
|
|
|
mali_mis
|
Cestitam
|
|
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 11.3.2015 14:44:56
|
|
|
|
Bibilib
|
Hvalaaaa....najbolji poklon za mog buduceg djaka prvaka....... Hvala RR sponzoru
|
|
RE: STABILO nagrađuje školskim priborom!!! 11.3.2015 14:46:36
|
|
|
|
mila83
|
Jao kako smo srecne ! Moja Mima skace od srece ! Hvala puno RR i sponzoru ! Divno ! Cestitke i mojm vrednim drugaricama, Veselici i Bibilib !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?