|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
25.2.2015 17:49:17   
srculence25
mmm moze serpi.Jel ti to da mi skrenes misli sa kaficom user posted image
eco secam se i ti kad si pisala ali sto je najgore na uz me nisu pogledali od decembra i onda tako kad cujem pomisljam svasta.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2101
25.2.2015 17:58:16   
serpica

IZVORNA PORUKA: srculence25

mmm moze serpi.Jel ti to da mi skrenes misli sa kaficom user posted image
eco secam se i ti kad si pisala ali sto je najgore na uz me nisu pogledali od decembra i onda tako kad cujem pomisljam svasta.

user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 2102
25.2.2015 18:09:17   
megi85
Choopa draga cestitam od srca da nam je princeza ziva i zdrava i sretan vam rodjendanuser posted image
Ja sam psihicki grozna od juce,stigli mi nalazi cervikalnog i papa testa.Papa pokazao jaku upalu a cervikalni enterococus i eserihijuuser posted image
Danas mi je dr dala Amoksiklav antib. ali nisam uspjela uci kod nje i ispitati je u vezi svega vec joj je samo sestra unijela nalaze tako da sam nikakva jer nisam sigurna koliko mi u ovom periodu moze naskoditi bebi a na netu svakakvih misljenja tako da ne znam u sta vise da vjerujemuser posted image
Iva super za uz i srculence,Jabudicu primiri se malo vjerovatno nije nista strasno ali uspori za svaki slucaj.
Sve vasuser posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2103
25.2.2015 19:26:29   
Sandra_n
Ja se vratila od dr vadili mi krv da se uvere da je sa trudnocom sve ok posto sam imala dva pobacaja za redom i to mi izvadili 6 bocica valjda nece skoditi bebi s obzirom da mi je slaba krvna slika a jos ce da mi vade u petak i u ponedeljakuser posted image

Direktna veza do poruke: 2104
25.2.2015 19:41:30   
jovicaa
sandra bice sve ok! pijes gvozdje?
ja juce uradila samoinicijativno krvnu sliku posto mi doktorica nije trazila od pocetka trudnoce i ispade da sam anemicnauser posted image
106 mi je hemoglobin... uzela sam tothemu i femibion posto do sad nisam nista pila.. valjda ce mi se podici malo do porodjaja...
kontrola tek za dve nedelje, pa cu videti sta ce reci, ali kontam da svi dobijaju za anemiju tu terapiju. sta ste vi pile?

ja danas izgleda preterala sa akcijom, i tako mi je neprijatan osecaj, beba gura kao da mu je glava u grlicu tako osecam.. valjda cu izgurati jos dovoljno.

jabudic da nije od promene vremenauser posted image znam da to moze od toga

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 2105
25.2.2015 19:58:16   
jabudic
Meni je hemoglobin prije 3m bio 115. Ko zna koliko je sad. Zvala sam sad za nalaze koje su mi danas radili, sve ok, sem crp 10.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2106
25.2.2015 20:19:12   
Sandra_n
Jovice pijem prenatalne vitamine nista drugo a tothemu sam pila ranije i mogu ti reci da je odlucna jedino ne znam da li smeju trudnice pitaj lekara

Direktna veza do poruke: 2107
25.2.2015 20:57:32   
jabudic
Žene, šta je sa Ipo?
Ona se milion posto porodila, samo ne znam što se ne javi?

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 2108
25.2.2015 21:11:21   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Žene, šta je sa Ipo?
Ona se milion posto porodila, samo ne znam što se ne javi?

Sigurno se porodila,i bila je prisutna pre nekoliko dana bas u nasoj temi ne znam sto se nije javila,sigurno je sve ok samo ne stize.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2109
25.2.2015 21:16:41   
jabudic
Ma koliko god da ne stiže može reći: "Porodila sam se!"
Poradjaju se i druge pa se jave user posted image

Još Srculence i mirni smo do aprila kad čekamo Lesicu, je li tako?

< Poruku je uredio jabudic -- 25.2.2015 21:17:15 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2110
25.2.2015 21:31:23   
jovicaa
cini mi se da ste nekog zaboravili pre lesiceuser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2111
25.2.2015 21:34:16   
jabudic
Aaaaaa user posted image user posted image
Ja sam tebe skroz zaboravila! Meni je tvoja trudnoća tako brzo šprošla, da mi je nevjerovatno da ćeš se uskoro poroditi.
Ja sve mislim tamo kad i ja user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2112
25.2.2015 21:35:28   
jovicaa
nemoj sad tu levo desnouser posted image
veruj da je i meni proletela, a ovaj mali rije glavom kao krtica, da docekamo drugu polovinu marta! drzite nam fige

meni je termin 5. aprila, nisam se ni prijavila na spisak trudnica, kako se to radi?

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2113
25.2.2015 21:44:02   
jabudic
Pošalješ pp aminu, Nadi RR za taj dio, mislim.
Pa da, meni je onaj spisak u glavi, možda sam te zato i preskočila user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2114
25.2.2015 21:46:32   
jovicaa
kakav pp samo termin i nick? ma ni ne moram biti na spisku.. ali racunajte me, valjda sam dovoljno dugo ovde, da ne budem preskocenauser posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2115
25.2.2015 22:13:21   
Valerie
nema ipo, bas da je probila termin 8 dana, ne verujem. mada sam ja probila 10 user posted image , ni puskom nisu mogli da me isteraju!

hej, a cime se mazete, sigurno ima tema, al kad smo svi na okupu ovde.
ja sam prosli put na netu nasla neki recept za masni megamiks protiv strija u trudnoci i pravila, ali sad ne mogu da se setim sta sma sve stavljala. i nisu mi se pojavile strije uopste, mada je stomak bio ohoho.
maslinovo, bademovo ulje, jekoderm, vazelin, pavloviceva, uljani ad (to sad nemam) i ako se ne varam malo propolisa, al sad sam to preskocila. bilo je jos nesto ne secam se sta... jel neko ima nesto fino da preporuci, sad mi je tako suva koza, vec mi se sve zateze i svrbucka...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2116
26.2.2015 0:56:35   
srculence25
Jovice tako i ja isto nisam znala niko mi nije trazio i sad pred kraj ispade da sam anemicna.
Ja nisam nista pila tj pravila sam domace ono sa cveklom,sargarepom i jabukom po preporuci e sad nisam kontrolisala
ali verujem da je popravilo krvnu sliku.
sto se tice termina jabude nisi pogresila april posle mene sleduje samo jovica je ispred Les.
I ja mislim da se Ipo porodila i bas mi bezveze da nista nije javila a videla sam je i ja aktivnu na ovoj temi tj da je prisutna
i ocekivala sam da ce bar nesto napisati.
Joj sto je bilo daleko doslo blizu ja jos nisam svesna da je to tu -moj porodjaj user posted image
Danas idem ponovo na ctg u bolnicu ajd jos koji dan ima do 2 marta pa videcemo user posted image
tako bih da me pogledaju na uz a kako da trazim user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2117
26.2.2015 1:47:47   
jovicaa
Pitaj za uz, sto da ne.. od kad ti nisu radili?

Direktna veza do poruke: 2118
26.2.2015 6:24:58   
srculence25
Od decembra meseca

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2119
26.2.2015 6:30:05   
bubulence
Valeri ja sam mazala neki melem sto sam dobila od rr, divan je. Pogledacu kasnije kako se zove pa c napisati.
Srculence ni u NS ne praktikuju uz u devetom mesecu, a ja mislim da je bas tada bitno da se radi... Trazi...
Dobro jutro devojke, moje dete je malo pre sikilo i sada spava a ja ne mogu...
Evo jedna kafica za sve, a posebno za Serpi da ovog jutra odmori user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 2120
26.2.2015 6:33:47   
serpica
Dobro jutro evo po jedna user posted image za moje drugarice a jedna posebna za Bubi ako se javi dok sam tu user posted image user posted image
Kod nas je lose vreme.kisa,ja sam malo bolje spavala..
Srculence stize beba user posted image ko ce da nam javi vesti? user posted image
Axa evo mi je Bubi sta je telepatija user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 26.2.2015 6:36:06 >

Direktna veza do poruke: 2121
26.2.2015 6:37:33   
bubulence
Serpi a ja ti vec skuvala kaficu, ali neka, rado cu popiti tvoju.! Srculence ima moj br, ne znam da li ima i jos neciji ali bice nam javljeno...
Jel ti jos uvek trne euka?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2122
26.2.2015 6:39:03   
serpica
Bubi user posted image moze i dupla,da..
jos mi trni ruka i to bas,sad sam popila magnezijum pa ce mozda da popusti,bude bolje preko dana malo...kako si ti? Devojke jel slusaju?user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2123
26.2.2015 6:49:22   
Trcosava
E samo da vi čekiram. Šta bi? Ode Srculence da se porađa?

Bubi, de skokni malo i do mama user posted image

Šerpi, ništa pametno nemam reći oko trnjenja user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2124
26.2.2015 6:52:13   
serpica
Trco bas se pitam gde si user posted image
kako je lepo kad nas posetite,user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here