|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat]
25.2.2015 13:48:16   
IVA 11
Ja danas bila na uz, dugi smo 7 mm :), 6 i po nedjelja, čula sam i srce. Tek sam sad svjesna! No moram biti na utrogestanu mjesec dana, posle ćemo vidjeti. :)

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2076
25.2.2015 13:49:39   
jabudic
Čupo, čestitam i ovdje, tj.čestitam svuda! Uživajte saduser posted image

Žene, ja sam vam maloprije iz hitne. Imala sam takav bol i stezanje u grudima, koje je trajalo skoro sat, da imam utisak da sam jedva preživjela. Prvo je počelo kao pritisak ispod grudi, onda je uhvatilo taj čitav pojas ispod grudi, pa sastavilo krug na ledjima. Pa se taj bol sa ledja spustao do dna kičme. I tako čitav sat. U hitnoj sve ok, pritisak, ekg, kaže dr da je vjerovatno nešto sa organima za varenje ili sa plućima. Dala mi je upute da snimim abdomen i da posjetim pulmologa. Ništa mi nije jasno, da nisam uradila ekg,m bila bih sigurna da će srčka da me strefi.
Čula sam se sa mojom dr za svaki slučaj, rekla mi je ujutro da dodjem na pregled.
Eto, valjda se neću ugušiti do ujutro user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2077
25.2.2015 13:51:43   
soni
super IVA user posted image

jabudic i ja bih se prepala..isproveravaj to .....i chypsi je imala isto stezanje juce tako user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2078
25.2.2015 13:55:21   
serpica
Jabudic ja sam se slicno sinoc osecala ai je kratko trajalo,proveri to obavzno
Adulence samo ti jos ja falim na letovanju user posted image neka ti ides u zdravlje a ja cu mozda krajem avgusta
Iva user posted image za srce

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2079
25.2.2015 13:56:25   
jabudic
Da se razumijemo, ja nisam paničar, ja na obično stezanje i lupanje srca ne bih ni trepnula, a ne otišla kod dr.
Ali ovo je bio takav bol, prejak i konstantan, uopšte mi nije jasno kako mi je EKG uredan?

Ledja me stalno zatežu, kao kontrakcije, znate već, one na porodjaju, ali ovo je bilo visoko gore u pojasu srca i spustalo se do dna ledja. Nisam mogla ni da legnem ni da sjednem ni da dišem. Djeca mi se uplašila user posted image

Ivo, divno za bebicuuser posted image
Vrijeme je da se malo aktiviraš na ovoj temi, ni ja nisam htjela da pišem ni postavim tiker, dok nisam čula srce user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 25.2.2015 13:57:18 >

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2080
25.2.2015 14:00:15   
serpica
jabudic ne drzi me za rec,javice se neko ko bolje zna,ali sam cula da hoce dijafragma da se podigne i izazove takav bol i kao gusenje... ipak idi kod dr...
i kad bese ides na sledeci uz?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2081
25.2.2015 14:02:48   
jabudic
Trebala sam 11/03, ali mi je rekla dr da dodjem ujutro.
Meni je beba sad nisko, tj. taj dio gdje je dijafragma je prazan. Znam iz ranijih trudnoća taj bol kad se podigne dijafragma, ali ovo nije ničemu slično.
Baš sam se uplašila, imala sam osjećaj da ću svakog trena da umrem user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2082
25.2.2015 14:05:17   
serpica

IZVORNA PORUKA: jabudic

Trebala sam 11/03, ali mi je rekla dr da dodjem ujutro.
Meni je beba sad nisko, tj. taj dio gdje je dijafragma je prazan. Znam iz ranijih trudnoća taj bol kad se podigne dijafragma, ali ovo nije ničemu slično.
Baš sam se uplašila, imala sam osjećaj da ću svakog trena da umrem user posted image

Pu pu pu daleko bilo...nego kazem siris se sada pa se mozda podigla ne zavisno od bebe,a mozda je i trenutno naislo,jedva cekam sutra izvestaj sa uz-a user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2083
25.2.2015 14:06:40   
jabudic
I ja, nadam se da se ovo dupe okrenulo kako treba user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2084
25.2.2015 14:17:41   
srculence25

IZVORNA PORUKA: branki RR

srculence,i ja sam u prvoj trudnoci imala i nosila te trudnicke pantalone,jesu udobne,ali bila sam prava okruglica debelica unjimauser posted image

Branki pretpostavljam da znas koje su pantalone u pitanju user posted image onem krem na tregere sa ogromnim nogavicama a sad mi skoro dodju uz telo user posted image
imaju neke uzice oko struka da se podesava.Gledam u njih i kao ma neeee to je veliko ma ajde reko da probam user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2085
25.2.2015 14:19:51   
Sandra_n
Chupa cestitam od srcauser posted image
Ja danas iddm na prvu kontrolu verovatno ce samo da mi vade krv posto jos nisam punih 6 nedelja ali svejedno jedva cekam

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2086
25.2.2015 14:20:05   
jess021
Jabudicu, bas strasno, ali ne brini, ne damo mi tebe. Danas odmaraj sto vise.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2087
25.2.2015 14:30:51   
Valerie
iva divno user posted image

jabudicu, bas grozno, moras lepo da proveris sta je. samo da se ne ponavlja. bar svakako uspori ritam, sigurno si se preforsirala, deca, poslovi, voznje, a i sve ostalo. rucna! najbolje bi bilo da ti je od nakupljenog stresa, pa da ce proci. samo laganoooo.
ako stvarno sumnjas na srce, nek ti ponove ekg, mozda ima jos nesto, holter... bas mi je zao...

ja sam uhvatila najsporiji ritam, stedim se, ne vredi. kad se malo umorim odmah nemam vazduha, vrtoglavica. nesto se i ne usudjujem sama na duze da setam dete. verovatno preterujem, ali ne bih da se iscimam ako ne moram. danas slavimo 2,5 godine, velika stvar user posted image . 30 meseci covece!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 2088
25.2.2015 14:47:06   
branki*

IZVORNA PORUKA: srculence25

IZVORNA PORUKA: branki RR

srculence,i ja sam u prvoj trudnoci imala i nosila te trudnicke pantalone,jesu udobne,ali bila sam prava okruglica debelica unjimauser posted image

Branki pretpostavljam da znas koje su pantalone u pitanju user posted image onem krem na tregere sa ogromnim nogavicama a sad mi skoro dodju uz telo user posted image
imaju neke uzice oko struka da se podesava.Gledam u njih i kao ma neeee to je veliko ma ajde reko da probam user posted image

jeste,te imam i ja,i moje su u krem boji,bila sam kao polarni medved u njimauser posted image prave trudnickeuser posted image

jabudic,sta li to moze biti...i otkud to..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 2089
25.2.2015 15:13:18   
superm
Evo i me ne, jurim ovih da na kao nenormalna!user posted image Ljubim vas sve! Jos uvek imam mučnine, sve drugo je ok!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2090
25.2.2015 15:23:56   
vonavoj
iva11,super za uz!user posted image user posted image
jabudic,mozda si se preforsirala ili se beba namestila cudno!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2091
25.2.2015 15:37:32   
jabudic
Vidjećemo sjutra kakva je situacija sa bebom.
Nisam ni išla na posao, ni nervirala se, naspavali se, doručkovali, počela da radim i odjednom me to uhvati.
Baš ružan bol, bljak user posted image

Sad sam OK, nadam se da će tako i ostatiuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2092
25.2.2015 15:54:32   
soni
Mozda je od zelyca.user posted image

Mi trebamo sada na neki rodjendan i naxrucak kod prijatelja a nikako mi se ne ide...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2093
25.2.2015 16:16:12   
Trcosava
Jabude meni se to desilo dva tri puta u trudnoći sad. Povezala sam sa zelucem. Znalo je da me boli konstantno, a znalo je i da boli pa popusti. Nisam tome pridavala veliki značaj. Jednom mi bili od hrane, drugi put od nerviranja. Javi svakako šta su ti rekli.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 2094
25.2.2015 17:36:50   
srculence25
Jabude samo nek je proslo ne ponovilo se user posted image
Ja pocinjem da budem sva od zivaca.E ljudi moji tako dokonih i radoznalih ljudi.Dok nisam znala pol bebe znaci bilo e sta nosis jos neznas pa kako neznas
sa svih strana a sad kad je termin sta cekam kad cu sta cu user posted image
Idem malo pre iz radnje onako ogromna sa kisobranom a neka zena vice sa 10 m ima li sta novo user posted image
pa mislim se jel corava pa nevidi sta pita uopste.E onda neka tako zenturaca isto zastaje da pita sta cekam i kaze uzivaj jos dok mozes
posle kad dodje dete vezuje te za citav zivot obaveza user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2095
25.2.2015 17:39:36   
Sandra_n
Jaoo srculence sto mene nerviraju te tracare ne moze covek jedan dan da ih zaobidje! Dosadno im u zivotu pa samo daju komentare!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 2096
25.2.2015 17:42:21   
srculence25
e da a da negovorim jos one zloslutne price znas idi ti kod doktora nemoj da preneses dete moze da se naguta plodove vode
pa da bude problema.E onda idem sad cesto na ctg pa padaju komentari sta se cimam svaki cas da sedim kuci i da cekam user posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 2097
25.2.2015 17:45:22   
eca89
Jao, srcuence znam kako ti je, sve smo mi to prosle, ali probaj se opustiti, ja sa prenijela 3 dana, pa su mi bolovi sami krenuli i ne mora znaciti da ce ti se zamuti plodova voda, pa vide to oni na uz, nemoj se brinuti. Grlisa za sve user posted image

Direktna veza do poruke: 2098
25.2.2015 17:45:44   
eca89

IZVORNA PORUKA: eca89

Jao, srcuence znam kako ti je, sve smo mi to prosle, ali probaj se opustiti, ja sam prenijela 3 dana, pa su mi bolovi sami krenuli i ne mora znaciti da ce ti se zamuti plodova voda, pa vide to oni na uz, nemoj se brinuti. Grlisa za sve user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 2099
25.2.2015 17:45:59   
serpica
Ajmo popodnevna kafa user posted image

(odgovor članu Sandra_n)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here