Čupo navijamo za tebe i bebu!!! [sm=bravo.gif] I ti kao Anita daćeš sebi najbolji poklon na svoj divan dan [sm=smiley1.gif] Nek prođe brzo i lako!!! [sm=smiley31.gif]
Dobar jutar! Ja na poslu, svratila da vidim ima li Choope. Srećan ti divan dan mila!!! Zelim ti da ti ovaj rodjendan bude najsrećniji od svih do sada i da što pre dobiješ svoj najlepši poklon! Svi navijamo za tebe da sve prođe najlakše i najbrže moguće i čekamo da nam se javiš sa lepim vestima uskoro! Možda dobijemo i još jedan porodjaj uzivo [sm=smiley36.gif] Prokrijumčari telefon sa sobom pa nam javljaj.
Ja bila do vrtica da otvorimo karton i sledecg ponedeljka krecemo u jasle. Pogledah one male glavice sto vire iz vrata pa zamisljam mog Tomu [sm=smiley13.gif] nije mi prvi put ali je svaki put tesko,samo da se on navikne.
Choopo, e nek' smo docekali i taj dan, pa to iscekivanje smo jedva izdrzale[sm=smiley36.gif] Ja pijem kafu, vreme je grozno, mm i dalje bolestan i eto, sve po starom.
dobar dan drage,dan je grozan mracan i kisovit.Ustanovila sam da bas nemam vise sta da obucem. Obukla sam one prave trudnicke pantalone na tregere i nisam kao mecka vec kao gomboc [sm=jezicek.gif] sta cu bar su udobne i nisu mi gola ledja ili stomak. serpi kako si ti?jel prosla glavobolja?
soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (25.2.2015 11:29:28)
Soni hocu ja ali nece kako ja hocu [sm=jezicek.gif].Juce kad sam bila na ctg kazu bice do 2 marta a i to je blizu ali me vec nervira svaki put pomere za koji dan.