choopa choops -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (5.2.2015 14:00:22)
|
jovice, mora da je Kandida ako te pecka. Pođeš fino da ti prepiše nešto da je se rješiš... Ja imam srugi problem, moj sekret ni ne svrbi, niti peče. ali mi je pojačan. I kao kažu normalan je u trudnoći, ali ja kad se obrišem u wcu dobijem slom živaca kad vidim. Nije onako gust kao kad je Kandida, nego sluzav, i nije baš ni bjele boje. Htjela dr da mi uradi briseve onaj dan, ali nestašica štapića za briseve, a nisu se mogli kupit nigdje privatno. Možda mi sutra odradi da sam mirna! jabude dobro, još pet dana :-) Ali isto smanji malo tempo ako možeš... jess, ma razumijem te, zato što i NE VTO trudnice [sm=smiley36.gif] brinu o tome. Ja sam dok sam se farbala u plavo uzimala Revlon farbu bez amonijaka, ona mi je najmanje smetala kad je namažem. A to za stepenice i ostalo, moći ćeš sve što i druge trudnice. Sad to jednostavno sve zavisi od tvoga tijela, kakvo je ono. A dr bi ti rekao da misli da nešto ne smiješ da radiš ;) Inače ja prije ovdje napisah poruku, okrenula se na drugu stranu i opet odspavala [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|