*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (4.2.2015 10:42:16)
|
Jutro trudnicice i novopecene mame [sm=smiley1.gif] Jako sam tesko sinoc zaspala, odnosno zaspala sam tek oko 3:30 jutros. Nikakav razlog, nista me mucilo nije, samo san na oci nije hteo. Choopsi kako si? Jel tokoliza i danas ceo dan? I meni su je davali sa nekim aparatom, isla je na "svalera" boca gore, pa onda na sipku zakacen neki aparat kroz koji provuce cevcicu od infuzije i u koli ukuca na koje vreme da pusta po koliko kapi, tako da nisam mogla sa njim u WC nego sam morala da zovem svaki put da me iskljuce. A kao za inat, svaki cas mi se islo u WC. Valjda psiholoski, kad znas da ne mozes, bas tad ti se ide. Branki [sm=smiley31.gif] za tebe i Bokicu ime moje! Kako ti se to tako desilo? Nisam ni znala da to moze da se grlic toliko zatvori i da krv ostane u materici. Ko zna sta je sve moglo da se desi, kakva infekcija opasna... Sreca pa su otkrili sta je. Kako one zene koje se nisu ni otvarale, isle na CR... ne znam kod njih kako to funkcionise. Ja sam isla na CR ali sam bila 7cm otvorena pred intervenciju i krvarila sam tacno 40 dana. Ipo od cega to krvarenje kod tebe, jesi zvala Dr? Jekice ne mora ta krv nista da znaci, ima nas puno ovde koje smo krvarile i na samom pocetku i kasnije, ali je vazno biti u kontaktu sa lekarom, primati terapiju i mirovati. Valerie bez veze za zubic... Jel puno? Veeeliki [sm=smiley31.gif] za sve drugarice!
|
|
|
|