jovicaa -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 02/15 [chat] (3.2.2015 11:41:49)
|
cupo ja sam relativno strogo mirovala sa aleksandrom, onako dosta sam lezala od 24. nedelje i moram ti priznati da je to doprinelo da sam se bukvalno raspadala od raznoraznih bolova pred kraj trudnoce. ove u kojima sam aktivna, mnogo lakse podnosim (za sad) tako da ti je to sigurno od mirovanja, moras postepeno da uvodis aktivnost, nikako naglo, jer od puno lezanja se sve opusti, odvikne se telo. ali vidim da si ti skoro pa u deveti usla, kontam da je normalno da bolucka nesto sad vec.... ali idi pa si mirna, da ne mislis, ako si se uplasila. ja bila sa mm-om da podignemo saobracajnu, pa uzela tu da sredjujem nesto po kuci, sad cu jos malo i rucak, pa stizu klinci, i sve u krug svaki dan isto iskreno ja kao da se sve bolje osecam kako odmice trudnoca, sad sam skoro skroz prestala da nosim pojas, zato sto mislim da mi samo smeta, i ne vidim neku razliku. i utrogestan sam sama sebi smanjila, umesto 2 pijem jednu dnevno i ne vidim apsolutno nikakvu promenu u kontrakcijama. tako da taj lek je defintivno diskutabilan, ali videcu, tek dva dana pijem jednu umesto dve.
|
|
|
|