Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.8.2010 11:12:11
|
|
|
|
Veca77
|
Trco, u kol'ko sahati bi to bilo? Cisto da znam...........
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.8.2010 7:02:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Cico skup je u 16.30, a radne ljude očekujemo oko 17 (računam da svi rade do 16 pa da mogu da stignu)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.8.2010 10:19:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Cico skup je u 16.30, a radne ljude očekujemo oko 17 (računam da svi rade do 16 pa da mogu da stignu) Lose racunas
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.8.2010 13:22:49
|
|
|
|
Snelle
|
Volela bih da i ja dodjem da se vidim sa vama i da vas upoznam, ali s obzirom da je radni dan, meni muž radi i nema ko da me doveze do Bg-a Ništa, vidimo se drugom prilikom. Lep provod vam želim!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.8.2010 22:26:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: Trcosava Cico skup je u 16.30, a radne ljude očekujemo oko 17 (računam da svi rade do 16 pa da mogu da stignu) Lose racunas pa što ne reče ranije?? ili si rekla a ja ćorava nisam videla?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 12.8.2010 23:41:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: Trcosava Cico skup je u 16.30, a radne ljude očekujemo oko 17 (računam da svi rade do 16 pa da mogu da stignu) Lose racunas pa što ne reče ranije?? ili si rekla a ja ćorava nisam videla? mislim da i suncicabg reče da radi do 17h.....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.8.2010 9:26:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
DakleM, da se samocitiram IZVORNA PORUKA: Alexx RR Mene stavite pod upitnik, pošto ja radim do 17h, Trco, opusti se i uzivaj, ja sam ti lepo rekla da cu se potruditi makar da svrnem, ako nista drugo
< Poruku je uredio Alexx RR -- 13.8.2010 9:28:14 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.8.2010 22:45:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh sunac mu žarki! Moram ja očnog da posetim!! Devojke ja jedva čekam ponedeljak!!! Da vi sve uživo joooooooooooooj p.s. ustajem za 4 sahata
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.8.2010 23:53:39
|
|
|
|
viking
|
I ja isto kao Alexx, radim do 17h ne znam kada cu završiti sa poslom, pa dok dođem, dok nađem parking dok se dogegam... Volela bih jako da vas vidim, ali ne mogu da obećam ništa...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.8.2010 16:46:43
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: Trcosava Cico skup je u 16.30, a radne ljude očekujemo oko 17 (računam da svi rade do 16 pa da mogu da stignu) Lose racunas pa što ne reče ranije?? ili si rekla a ja ćorava nisam videla? mislim da i suncicabg reče da radi do 17h..... Radi, radi...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.8.2010 16:59:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Dunjče, zaboravila si, pomereno je na 16.8. jer je Sanji još samo taj dan tu, posle ide kod svojih. Mesto, 99% kao iprethodni put, kod Teatra T (još se će potvrditi, ali mislim da većini to odgovara) evo ovde piše kod Vuka jel to ostaje?
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.8.2010 17:09:51 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.8.2010 17:07:37
|
|
|
|
Suncicabg
|
Koliko ja znam nije odlozeno
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.8.2010 21:15:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Da da da ostaje u Tetatru T p.s. ja sam stiglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa POJELI SU ME KOMARCI!!! muž mi se topi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.8.2010 21:18:24
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Da da da ostaje u Tetatru T p.s. ja sam stiglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa POJELI SU ME KOMARCI!!! muž mi se topi Dobrodosla, dragaaaaaaa!!!! I mene iz'eli ovi komancerosi. Izvrojala sam 7 uboda po celom telu Da se, mozda, nisi setala Dunavskim kejom?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.8.2010 22:10:25
|
|
|
|
Trcosava
|
ma koji kej izeli me u dvorištu, bratanici bio rođoš juče pa kao u dvorištu sedeli - za 10 min 5 komata!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.8.2010 22:24:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Trco, gde je toplije ovde ili u SLO? DOBRODOŠLA
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.8.2010 7:33:42
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Trco, gde je toplije ovde ili u SLO? DOBRODOŠLA šta misliš?? ja još i nekako preživljavam, ali muž..... on kad vidi na kolima preko 30 već mu je loše hahaahahahahaahah
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.8.2010 10:09:16
|
|
|
|
smeško
|
Trco, ,dobrodosla nam! Ja, nazalost, vrlo moguce ne dolazim sutra. Dobila sam uput za ekspertrski uz. I verovatno ce mi odmah raditi i ac. Lepo se provedite, bas mi je zao sto vas necu upoznati.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.8.2010 12:10:32
|
|
|
|
Veca77
|
Zene, moze da se desi da ne stignem danas da dodjem na kafenisanje! Crkla mi masina za ves i majstor dolazi popodne - posle 15h. Ako ne dodjem, lepo se provedite! Ispijte koji gutljaj i za mene! Cmok za sve!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.8.2010 20:19:53
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja se izvinjavam svima, a najvise Trci sto nisam dosla danas. Iz firme sam izasla u 6, potpuno smlavljena. I znam da nikakvi izgovori nisu dovoljni, jer Trca moze iz Slovenije da dodje i da nas organizuje, a ja ne mogu da se do centra dovucem na vreme
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.8.2010 20:52:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Takođe završila sam sa poslom u 18h, došla i videla na kratko većinu devojaka nisam Trcu ni Jecu RR pila sam sokić sa Delijagirl i Suncicabg , daaa za vreme onog nevremena
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.8.2010 21:36:20
|
|
|
|
LillyT
|
Alexx, ovo je žuti karton!!! Dunja, šteta što ste tako kasno stigle, nismo se ni videle pošteno. DG, ti si me najviše iznenadila, nisam te očekivala i baš sam se obradovala
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.8.2010 21:39:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Alexx, ovo je žuti karton!!! Dunja, šteta što ste tako kasno stigle, nismo se ni videle pošteno. DG, ti si me najviše iznenadila, nisam te očekivala i baš sam se obradovala takođe
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.8.2010 22:47:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR daaa za vreme onog nevremena Jesam ti rekla?!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.8.2010 22:48:21
|
|
|
|
minavb
|
I ja se izvinjavam, Vanja je danas bio katastrofa pa nisam mogla da dodjem. Kad god treba da se vidimo, potera me maler.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?