Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.7.2010 18:32:12
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Anuk, ajde doleti da se druzimo dolecem iduce jeseni:):):)ima da pijemo kavu u svakom gradu srbije i sire :)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.7.2010 18:33:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bices kao ovi sa vasara sto idu iz grada u grad
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 31.7.2010 18:34:10 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.7.2010 18:44:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: diamond IZVORNA PORUKA: verolino Nekoliko devojaka je sa crtica htelo da dodje, ukljucujuci i mene, ali ako Nejtiri dolazi NECEMO (mislim, s obzirom kako je devojke na crticama lepo popljuvala). I bas ce mi biti zao jer sam mnoge ljude htela da upoznam Mislim da se to odnosilo samo na tebe.... To je onda blaza varijanta. Jednako seljacka...no comment
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.7.2010 18:46:47
|
|
|
|
kleopatra*
|
Verka imas pp
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.7.2010 18:48:32
|
|
|
|
diamond
|
Kleo....aj na crtice
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.7.2010 19:11:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Anuk, Verolino jel ima sve ovo veze sa potvrđivanjem kafe u Bg? Nema. Dosta prepucavanja - po milioniti put
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 1.8.2010 13:01:21
|
|
|
|
Grejs
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR jao draga vratila si me u detinjstvo....mene je moj deda skoro svaki dan vodio u šumu, moj rođeni brat, brat od tetke i ja, svaki dan, bicikli, uživanje, igra, prelepo detinjstvo, ....a dedi nikada nije bilo teško, mnogo mi nedostaje kako ideš, pešaka ili? Dunja idemo kolima,ovaj moj je jos uvek placljivko u kolicima a tamo je mir pa ga tamo set_am bez problema jer se uzasno plasi jakih zvukova
< Poruku je uredio Grejs -- 1.8.2010 13:02:19 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 1.8.2010 20:23:21
|
|
|
|
Trcosava
|
Neko reče da će da bude pad temperture??? KLIK
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 1.8.2010 23:16:36
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Neko reče da će da bude pad temperture??? KLIK Da. Nisam ja, zeka je ! Ma ja sam to cula jos pocetkom jula na televiziji. I, kako sam napisala, ja ne verujem u dugorocne prognoze, precesto omanu. To je bila cista zanimljivost. Ala imas pamcenje !
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.8.2010 13:21:59
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh draga, za nešto imam za nešto ne Jel nam i ti doilaziš na kafenisanje?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.8.2010 13:24:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Ups, sad vidim da si iz Paraćina
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.8.2010 13:25:29
|
|
|
|
guppy RR
|
Sprema se kafenisanje? Koliko vas dolazi i kad? :)))
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.8.2010 13:39:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Sprema se kafenisanje? Koliko vas dolazi i kad? :))) mislim da je druga polovina avgusta u pitanju, najverovatnije 17.08.2010.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.8.2010 13:40:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Naravno Guppy, a brojka.... huh DOlaze nam i ''bivše'' i sadašnje članice Oko 15-ak ja mislim
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.8.2010 13:40:26
|
|
|
|
guppy RR
|
E "šteta" Ja možda opet svratim, ali krajem avgusta / početkom septembra. Samo se vi lepo družite
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.8.2010 14:01:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Dunjče, zaboravila si, pomereno je na 16.8. jer je Sanji još samo taj dan tu, posle ide kod svojih. Mesto, 99% kao iprethodni put, kod Teatra T (još se će potvrditi, ali mislim da većini to odgovara)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.8.2010 14:02:41
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh Guppy kako se bwe stalno mimoilazimo? P.s. ja svakako planiram kumu da ovdedem i do Ljubljane, samo to će verovatno biti pre podne
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.8.2010 14:04:41
|
|
|
|
guppy RR
|
Ej Trci a kad ti ideš u BG?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.8.2010 14:23:52
|
|
|
|
Trcosava
|
13. na 14. avgust krećemo. Ti?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.8.2010 16:06:10
|
|
|
|
Anitaaa
|
Ček,ček....Teatar T? Gde je to?Sramota...nemam pojma
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.8.2010 16:06:47
|
|
|
|
guppy RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava 13. na 14. avgust krećemo. Ti? Pa... AKO idemo, onda idemo tek negde 28.8.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.8.2010 18:17:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Dunjče, zaboravila si, pomereno je na 16.8. jer je Sanji još samo taj dan tu, posle ide kod svojih. Mesto, 99% kao iprethodni put, kod Teatra T (još se će potvrditi, ali mislim da većini to odgovara) ok
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.8.2010 18:18:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Ček,ček....Teatar T? Gde je to?Sramota...nemam pojma kod Vuka....preko puta studentskog doma Lola
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.8.2010 19:13:37
|
|
|
|
Anitaaa
|
Hvala
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.8.2010 21:42:37
|
|
|
|
Veca77
|
I ja se pridruzujem ekipici 16-og avgusta!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?