Peace* -> RE: Kako uskladiti posao i majcinstvo? (25.9.2017 8:48:41)
|
Sve se to nekako posloži. Ove godine imam petaka i prvaka. Obojica idu na engleski i francuski, sem toga stariji na fudbal, a mlađi na džudo, tenis i uskoro i šah. [sm=smiley29.gif] Napravila sam excel tabele satnice kada su prepodnevna i kada su popodnevna smena. Jednostavno, to normalan čovek ne može da zapamti. Zalepila sam na unutrašnjost kuhinjskog elementa. Vikondom ispišem jelovnik produženog boravka po danima, te odredim kada Marko može ili ne može jesti tamo (zbog alergije na mleko), i napravim nama jelovnik za celu sedmicu. Nabavim sve potrebno. Olakšavajuća okolnost je da imam dadilju koja je kod nas od kad se Marko rodio. Od kad su klinci porasli poradi mi po kući: 1x nedeljno usisa, sredi kupatila, promeni posteljinu, svaki dan skuva ručak, pegla... naime, JAAAAKOOOO mi olakšava život, jer kada nje ne bi bilo ja bih nakon posla bila za peglom i u kuhinji, a ovako stignem i da pročitam koji redak knjige, popijem kafu i mlađeg vodim po aktivnostima (stariji sada već ide sam).
|
|
|
|