Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 10:23:21
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Isidora i ja se nalazimo sutra posle 9h pa ako neko zeli neka nas zvrcne da se prikljuci set_nji Aaaaaa drugarica morala klinca da vodi kod lekara i ja izvisila a nemam nijedan broj
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 10:46:08
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Isidora i ja se nalazimo sutra posle 9h pa ako neko zeli neka nas zvrcne da se prikljuci set_nji e kasno videh, ja mislila da se dogovarate za vikend pa sam iskulirala jer nisam tu, kad ono , vidim radni dan.... e steta
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 11:12:28
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Olga RR Fruskogorski maratom , ima staza od 3,5 km mislim da je to beby maraton a na Exit obavezno i naravno coporativno , mislim da je negde pocetkom juna , to ce matori saznati jer obe skole imaju tamo stand ili sta vec meni nešto u glavi da ranije bio početkom jula..... mislila sam na beby Exit , on je ranije od velikog
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 11:14:20
|
|
|
|
Maya21
|
Olga ne znam da li si videla da sam pisala da je maraton 7. maja mi cemoda idemo na onaj najmanji inace sam ja ranije isla na ona od 38 i 50km
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 11:15:40
|
|
|
|
jovicaa
|
kako vam zavidim novosadistkinje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 11:16:06
|
|
|
|
Olga75
|
Maya , hvala , i mi cemo na onaj najmanji , znaci 7 maja se vidimo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 11:38:23
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: JMPM Isidora i ja se nalazimo sutra posle 9h pa ako neko zeli neka nas zvrcne da se prikljuci set_nji Aaaaaa drugarica morala klinca da vodi kod lekara i ja izvisila a nemam nijedan broj Ja imam Isidorin broj,jel hoces da ti prosledim?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 12:54:39
|
|
|
|
Anoniman
|
I , šta bi , pije li se ta NS kafa or not ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 12:57:47
|
|
|
|
lanajelena
|
Ce popijemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:00:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Jes , će popijemo , a kad treba za prave popiti niđe nikog . Ajte žene , ajte , nije plata večna ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:03:16
|
|
|
|
lanajelena
|
Aj za sutra pa ko dosao,dosao
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:04:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Kade ? Đe ?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:08:26
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja bih prepodne ali da stignem po L u dva ili popodne kasnije a dje pa preferiram Merkator
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:10:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti preferiraš jer ti je na pljuc od kuće , a ja treba 12 dana kamiljim galopom do Merkatora A ja bi popodne više voliJo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:11:46
|
|
|
|
Maya21
|
ja sutra bez dece ako je prepodne :) tale je jos slinav a maki u to vreme u vrticu :) ako je popodne vodim i Makija :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:12:03
|
|
|
|
lanajelena
|
Imam i ja da giljam ja sam na kraju grbe/limana4 ..aj kazi ti mesto,meni je samo frka da ne zakasnim po Lanu iovako vristi tamo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:14:31
|
|
|
|
Anoniman
|
A kad završavaš obaveze sa decom ? Mislim , ja mogu i u 6 popodne , i u 7 ... Ninu sutra mogu i da vodim a i da je ostavim , MM je popodne free ja mislim .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:14:44
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ti preferiraš jer ti je na pljuc od kuće , a ja treba 12 dana kamiljim galopom do Merkatora A ja bi popodne više voliJo mogu vas ja povesti bubo ali nemam pozadi pojaseve
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:15:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa Maki , ni u taxiju nemam pojaseve
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:15:59
|
|
|
|
Maya21
|
cu ti budem onda taksista
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:17:00
|
|
|
|
lanajelena
|
Mayo ti se jos javljas da vozis nekog nije ti bilo dosta posle nase voznje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:18:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Kuuuuuul Ja ću još da vidim da li da vodim Ninu , jer ako je vodim moram onda i kolica da vuglim pošto zaspi uvek kad idemo negde . A vreme ? Ja sam se izjasnila kad meni valja , sad vi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:19:38
|
|
|
|
Maya21
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Mayo ti se jos javljas da vozis nekog nije ti bilo dosta posle nase voznje pa sto???? ja se ne secam da je bilo problema
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:20:01
|
|
|
|
Maya21
|
A i Nedjo vidim da viris, pa da i tebe pokupimo usput
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 12.4.2011 13:21:10
|
|
|
|
lanajelena
|
Ne mogu da pisem D mi se baca po krilu,meni je bolje prepodne ali ako vecini odgovara popodne necu se buniti
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?