Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 19.3.2011 23:22:43
|
|
|
|
bojanica7
|
jejeje!!! koliko divnih slika moja gala na nekima cak gleda mame, sjajne ste ja cu dve sto imam staviti sutra, vec sam legla *da sabiram utiske iz izlaska nedjo, hvala i ti se meni svidjas odoh opet da gledam slike (da, new mom organizovana sjajno)
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 19.3.2011 23:25:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Sledeći put da se malo više raskokodačemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 19.3.2011 23:30:40
|
|
|
|
New Mom
|
bojanice Imaš pp.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 19.3.2011 23:41:04
|
|
|
|
jance
|
ja sam tek sda skontala da sam manje-vise cutala i pratila situaciju. da razjasnimo, inace nisam takva, stvarno meni je samo bilo jako lepo medju svim tim bebicama , pa nism imala sta da dodam
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 19.3.2011 23:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 19.3.2011 23:42:31
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: jance ja sam tek sda skontala da sam manje-vise cutala i pratila situaciju. da razjasnimo, inace nisam takva, stvarno meni je samo bilo jako lepo medju svim tim bebicama , pa nism imala sta da dodam Ili smo te žestoko isprepadale sa mamskim stvarima.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 19.3.2011 23:44:58
|
|
|
|
jance
|
ma niiistee malko sam ja jos previse sveza trudnica, a i secanje mi bas ne seze toliko da cu se svega toga secati kad ja budem imala devojcicu (cisto da se zna, posle ovog susreta sam odlucila da cu da imam devojcicu, zbog silnih princeza tamo prisutnih, da ima sa kime da kafenise kad poraste )
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 19.3.2011 23:45:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde , ženo , rileks , ja taman kad sam se opustilla i počela da laprdam - žene se razbežale Nešto ste mi mLogo mlake bile , ja sam htela da budem malo više polud , ali vidim , sve se žene nešto snebiiivale , pa odjednom pobegoše
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 19.3.2011 23:45:59
|
|
|
|
New Mom
|
Ponoviće mi to sve opet, da budeš u toku.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 20.3.2011 9:18:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I m so jealous Divne steeeeee , bas lepo druzenje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 20.3.2011 21:02:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Videla slike na fb , bas ste fine mace
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 20.3.2011 22:06:32
|
|
|
|
choopa choops
|
Bas vam je bilo bezveze, pih! Ja se uospte ne bi druzila s vama Blagoooooooo vam se Sve izgledate vrhunski, a klinci i klinceze narocito A sve ste nasmijane , mogu da zamislim kako vam je bilo super
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 20.3.2011 22:33:29
|
|
|
|
Malecka074
|
Divno, divnooooo! Nadam se jednom priliom da cu vam se pridruziti!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 20.3.2011 23:05:27
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 20.3.2011 23:05:57
|
|
|
|
New Mom
|
Čekamo te... odbrojavam tih mesec dana.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 23.3.2011 7:45:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Sledeći put da se malo više raskokodačemo e to zato što ja nisam bila tu mene vazda najme na dečijim rođendanima decu da animiram... mame, deca to mu dođe jedno te isto
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 4.4.2011 13:33:37
|
|
|
|
New Mom
|
Ja ću sad ovde kao provodadžija! Rada T. nam je u ovim krajevima, ali nema pristup netu, pa ja oglašavam da bi volela da upozna RR Novosađanke ako je neka voljna za kafenisanje.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.4.2011 19:17:46
|
|
|
|
bojanica7
|
rado, cim dodjes, odosmo na kafu evo i mi imamo koju sliku
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.4.2011 19:21:57
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ja ću sad ovde kao provodadžija! Rada T. nam je u ovim krajevima, ali nema pristup netu, pa ja oglašavam da bi volela da upozna RR Novosađanke ako je neka voljna za kafenisanje. ja se prijavljujem na konkurs malo kasno vidim ovu poruku,nadam se da je rada i dalje u ns
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.4.2011 19:36:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Rada će biti tu duže , tj ne u NS nego u komšiluku . Javiće se čim se malo smeste , organizuju , isprate babinjare i dedinjare . Rekla mi je da prenesem pozdrave svima .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.4.2011 21:02:38
|
|
|
|
New Mom
|
Ha, Gala budna na drugoj slici! bojanice, prosledi. Btw, Rada je došla i biće, kao što reče Bubi, duže vreme tu. Kaže da se javite kad može kafenisanje, jedva čeka.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.4.2011 21:06:43
|
|
|
|
isidora88
|
NM daj radi moj broj ako hoce na kaficu ostale novosadjanke javite se pa da se druzimo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.4.2011 21:24:50
|
|
|
|
SareniVrabac
|
mi smo takodje raspolozeni za druzenje i upoynavanje drugara sa rr, ako nas primate naravno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.4.2011 21:54:49
|
|
|
|
lanajelena
|
Prijavljujemo se za druzenje sa Radom i ostalim devojkama
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.4.2011 22:05:41
|
|
|
|
JMPM
|
Sutra pre podne idem do Pavla Simica da predam papire za vrtic sa Stefijem.Ima li koja mamika da je budna pre podne i da bi da prosece ulicama grada Novog Sada ?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?