Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:18:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR zverki i meni lako stici jer smo do tamo ( kad smo u NS ) za pet minuta a sto se tice raspoznavanja ,ja sam ista kao na avataru , jedino su mi usi malo manje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:19:01
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: bubulence didy, jovicaa, magi pa ja vas obozavam izvini, ali ko je ova na srednjoj slici od nazad??? ta je zaboravila da obuce gacice . olga, moram priznati da si jaaako simpaticna
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:29:13
|
|
|
|
lanajelena
|
Bice to luda zurka ...mozemo da organizujemo izbor za miss ali da ne ucestvuju ove mrsavice(Nedja,Tasha,Jmpm i Simke )
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:39:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ej sad mi rece Majathegreat da je subota 19.mart! Jel onda Subota 19.? Ili petak 18?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:45:34
|
|
|
|
bubulence
|
mislim da je subota 19.03.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:54:29
|
|
|
|
Jele
|
Jeste subota 19. tako je Neđa zapisala na spisku, 17h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 14:23:07
|
|
|
|
bebablue
|
Nedjo, do kada je rok da se prijavimo? Da vidim da li cemo biti u NS tada, ja bi da se druzim i moja beba da upozna druge bebe i decicu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 14:48:06
|
|
|
|
bebablue
|
Zna li neko rok?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 14:58:17
|
|
|
|
Jele
|
Evo bebablue Neđine poruke, znači do kraja nedelje, ali prijavi se za svaki slučaj, pa ako ne budeš mogla, ne budeš, tako je i samnom IZVORNA PORUKA: Nedja RR Subota, 19.03. u 17h O Klub, Pozorište mladih Dolaze: Simke Olga RR Tash Buba Mira magiNS isidora88 Maya21 Nedja RR lanajelena bokicans jance New Mom Jele Snelle bubulence JMPM jovicaa majathegreat Spisak ću dopunjavati, ali kontam da završimo do kraja nedelje sa spiskom,makar okvirno, da javimo broj u igraonicu, pošto će nas biti poprilično mnogo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 15:00:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Bebablue, nema roka nekog striktnog, mislim da ću nagovoriti Mayu da ona opet zove O klub u ponedeljak, pa dotle da znamo okviran broj, naravno da će moći da dođe ko hoće i ako se ne prijavi "na vreme", spisak je više za nas
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 15:02:40
|
|
|
|
bebablue
|
Hvala Jele Ako moze tako, ja se prijavljujem, jer nisam sigurna da li stizem u NS u petak ili subotu popodne, a to cu znati tek od sledece nedelje...i ako dolazim dolazim sa Simonom, valjda ce biti i malih drugara jos
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 15:03:59
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Bebablue, nema roka nekog striktnog, mislim da ću nagovoriti Mayu da ona opet zove O klub u ponedeljak, pa dotle da znamo okviran broj, naravno da će moći da dođe ko hoće i ako se ne prijavi "na vreme", spisak je više za nas Hvala Nedjo nadam se da cu doci, kad vec dolazi toliko zena, da se napokon upoznam sa ringerajkama
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 9:06:01
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: Olga RR zverki i meni lako stici jer smo do tamo ( kad smo u NS ) za pet minuta a sto se tice raspoznavanja ,ja sam ista kao na avataru , jedino su mi usi malo manje i ja Ma, ja uopšte nisam kao na avataru. Sušta suprotnost. Vidim ja ovde je žurka već počela - đuskanje, raspoloženje i alkohol, pesma i kafana... Sve je tu... Do sledećeg vikenda će raspoloženje da se rasplamsa do krajnjih granica.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 9:23:19
|
|
|
|
isidora88
|
joj sad sam skontala da mi 19-og pravimo mladence,mm roditelji zapeli da prave sad ne znam da li uspeti da dodjem
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 9:56:25
|
|
|
|
bojanica7
|
meni javila bokicans :) i ja bih dosla :) samo jos ne znam da li s galom malom ili sama.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 10:35:26
|
|
|
|
bokicans
|
Bojanice mi se cujemo,ako budem imala auto da te pokupim!!Ja vodim samo Nadju.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 10:37:25
|
|
|
|
Olga75
|
ja se vec radujem susretu kazem sinoc matorom da imam obaveze u sledecu subotu i koje a on mi kaze : a da dodjem i ja mislim se samo mi ti trebas , k'o da te ne gledam dovoljno
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 10:38:28
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ja se vec radujem susretu kazem sinoc matorom da imam obaveze u sledecu subotu i koje a on mi kaze : a da dodjem i ja mislim se samo mi ti trebas , k'o da te ne gledam dovoljno i mene je mm pitao zasto i njih ne vodimo, kaze sigurno bi bilo zanimljivije . haha, nemam pametnijeg posla
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 10:39:58
|
|
|
|
Olga75
|
jedino da ih ostavimo u Dunavskom parku pa neka se zabavljaju ili u udruzenje pecarosa , kazu da je tamo jeftino pivo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 10:41:23
|
|
|
|
bubulence
|
samo neka oni sede kod kuce, sigurniji su . jos cemo mi imati majstore... pa ko da pazi na njih ako i njega vodim???
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 11:12:49
|
|
|
|
Snelle
|
E aj sad stvarno, dolazi li nekome muž? Ja ipak nisam iz NS, pa moram doći kolima, a pošto ja ne vozim....
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 11:16:32
|
|
|
|
Olga75
|
Snelle , kad dodjete zvacu ja matorog pa neka se druze , mi smo stvarno na pet minuta od te igraonice oni ce vec naci zabavu ako tvog zmua ne nerviraju price o istoriji i arheologiji ( jer matori zna da smara sa tim ) lepo ce se zabaviti
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 11:19:52
|
|
|
|
Dora
|
Olga, moj muž bi se zabavio s tvojim matorim, on voli priče o istoriji i kad meni počne da ih priča ja ga pitam: Jel ti ja izgledam kao da me to interesuje? Inače, mm zazire od ženskih druženja, meni kad dolaze drugarice on zbriše negde, što nam naravno svima odgovara...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 11:20:07
|
|
|
|
JMPM
|
Snelle,doci ce i mm ako ne bude radio (inace su mu ne radne subote,ali sutra radi,tako da ne znam za sl. vikend nista) Isao je samnom i na RR druzenje u Nisu,tako da zna da je fino
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 11.3.2011 11:20:16
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Snelle , kad dodjete zvacu ja matorog pa neka se druze , mi smo stvarno na pet minuta od te igraonice oni ce vec naci zabavu ako tvog zmua ne nerviraju price o istoriji i arheologiji ( jer matori zna da smara sa tim ) lepo ce se zabaviti Mm će njega da smara kolima i borilačkim veštinama, pa će biti 1:1
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?