Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:44:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa malo mi je frka puno novih ljudi, nisam bas socijalna od kad sam se porodila Ajde! i ja se osecam k'o da sam pala s marsa kad odem bilo gde, sve ne snam o cemu se sad u drustvu razgovara
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:47:21
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa malo mi je frka puno novih ljudi, nisam bas socijalna od kad sam se porodila a ja sam malo iskompleksirana od kada sam trudna posto samse dosta ugojila ali necu zbog toga da sedim kod kuce, odlucila sam! tako da, zurka zurka
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:50:13
|
|
|
|
jovicaa
|
onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostavite
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:52:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jovicaa malo mi je frka puno novih ljudi, nisam bas socijalna od kad sam se porodila a ja sam malo iskompleksirana od kada sam trudna posto samse dosta ugojila ali necu zbog toga da sedim kod kuce, odlucila sam! tako da, zurka zurka Samo cu podebljati kljucnu rec u tvom postu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:52:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostavite Evo ja cu da te udavim pricom Ima da ponesem jednu magi supu da je obesim o vrat da me prepoznate
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:56:52
|
|
|
|
jovicaa
|
odlicna ideja magi! ja ne znam kako da se obelezim... moram jos da razmislim o tome
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:59:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa odlicna ideja magi! ja ne znam kako da se obelezim... moram jos da razmislim o tome Carapama !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:59:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: jovicaa onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostavite Evo ja cu da te udavim pricom Ima da ponesem jednu magi supu da je obesim o vrat da me prepoznate jooooj sto ste lude , jovicaaa necemo te zapostaviti, sto kaze magi udavicemo te pricom, ja sam po tome poznata . magi znam da je to normalno u trudnoci ali gledam (tj citam) sve one moje drugarice u drugom tromesecju, nabacile ko 1kg- najvise 2-3 a ja skoro 10 !!! i sto je najgore od tih 9-10kg 6 sam dobila u guzici... ali bar moja princeza raste u stomaku, to je najbitnije...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:01:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: jovicaa onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostavite Evo ja cu da te udavim pricom Ima da ponesem jednu magi supu da je obesim o vrat da me prepoznate jooooj sto ste lude , jovicaaa necemo te zapostaviti, sto kaze magi udavicemo te pricom, ja sam po tome poznata . magi znam da je to normalno u trudnoci ali gledam (tj citam) sve one moje drugarice u drugom tromesecju, nabacile ko 1kg- najvise 2-3 a ja skoro 10 !!! i sto je najgore od tih 9-10kg 6 sam dobila u guzici... ali bar moja princeza raste u stomaku, to je najbitnije... Sve si rekla! ja gledam kako da smrsam 20kg do 18. pa da budem riba za svoj prvi izlazak od onomad iz porodilista
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:03:03
|
|
|
|
jovicaa
|
sta da radis bublence, probaj da setas vise, sad dolazi prolece, pa malo vise voca i povrca i bice ok nemoj da se opterecujes.. sve se to vrati
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:04:14
|
|
|
|
jovicaa
|
ja cu biti skromnija magi.. zelim svoje zategnuto dupe nazad, pa neka bude i veliko
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:04:26
|
|
|
|
Didy
|
Bubo, izjašnjavaju se samo one što su se ugojile 1-2kg, ove druge (mi druge) ćute. Ja nemam pojma koliko sam se ugojila, niti pratim. Uopšte ne izgledam manekenski, pogotovo sad. I uopšte se ne opterećujem time.
< Poruku je uredio Didy -- 10.3.2011 13:05:15 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:05:50
|
|
|
|
bubulence
|
20kg?? sitnica , mozes ti to za ovih 9-10 dana . joj vec vidim gladovanje ovih dana, odlazak kod kozmeticara, frizera, kao da se udajemo opet a ne da idemo da se druzimo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:07:23
|
|
|
|
bubulence
|
didy, jovicaa, magi pa ja vas obozavam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:07:32
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence 20kg?? sitnica , mozes ti to za ovih 9-10 dana . joj vec vidim gladovanje ovih dana, odlazak kod kozmeticara, frizera, kao da se udajemo opet a ne da idemo da se druzimo ju ju pa ja ne planiram da se nesto sredjujem.. necu valjda sada da ocupam obrve, zamalo da prodje 6 meseci... greota da ne napravim novi rekord
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:07:48
|
|
|
|
jance
|
ma sve vi mozete komotno da se sakrijete iza mene ja imam trudnicki stomak vec 2 godine a tek sada sam ostala trudna
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:08:23
|
|
|
|
bubulence
|
eto, lepo kazem da ste skroz lude jovicaa a kako ti dolazis iz ZR? jance, znaci ti si se lepo pripremila za trudnocu , i ja sam se ugojila koju kilicu pre nego sto sam zabebila ali sam sada preterala
< Poruku je uredio bubulence -- 10.3.2011 13:10:26 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:08:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde ne njajteke , dosta više o brojanju kila . Ja sam pre 3 god imala 52 kg i bila vrh vrhova sebi , sad imam 68-70 ! Skoro 2 kg viška . I ? Šta sad ? Skinuće se to sve , ja se ne opterećujem i zadovoljna sam sobom kakva sam iznutra , a spolja - da se doterati , koliko toliko .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:09:31
|
|
|
|
majathegreat
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Moze! I simke isto! Jedino sto bismo Simke i ja isle taxijem, osima ko ti ne vozis,pa da se uvalimo? Magi, vozim ako ne cugam Ne znam u kakvom ćemo biti raspoloženju. U svakom slučaju idemo kolima, a vratimo se možda taxijem.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:10:05
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ajde ne njajteke , dosta više o brojanju kila . Ja sam pre 3 god imala 52 kg i bila vrh vrhova sebi , sad imam 68-70 ! Skoro 2 kg viška . I ? Šta sad ? Skinuće se to sve , ja se ne opterećujem i zadovoljna sam sobom kakva sam iznutra , a spolja - da se doterati , koliko toliko . hhhahaha, ma sve moze da se dotera kad hoces! samo ja ne volim da vezbam, to me ubija
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:13:39
|
|
|
|
jance
|
sto se prevoza tice, jos cemo se cuti, ali Telep, Satelit i taj potez, ili ako ste neko usput za centar, ja mogu da pokupim, imam 4 mesta ako idem sa Scenicom .. ako je jugo u pitanju onda smo malko tesni al moze troje komotno... u glavnom ako idem, idem nekim kolima sigurno... a ne cugam ovaj put, jer kazu da ne smem
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:14:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence didy, jovicaa, magi pa ja vas obozavam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:16:08
|
|
|
|
Olga75
|
zverki i meni lako stici jer smo do tamo ( kad smo u NS ) za pet minuta a sto se tice raspoznavanja ,ja sam ista kao na avataru , jedino su mi usi malo manje
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:17:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: majathegreat IZVORNA PORUKA: magiNS Moze! I simke isto! Jedino sto bismo Simke i ja isle taxijem, osima ko ti ne vozis,pa da se uvalimo? Magi, vozim ako ne cugam Ne znam u kakvom ćemo biti raspoloženju. U svakom slučaju idemo kolima, a vratimo se možda taxijem. Da zna zoraaaaa da znaaaa zoooraaaaaaa.....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:17:27
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR zverki i meni lako stici jer smo do tamo ( kad smo u NS ) za pet minuta a sto se tice raspoznavanja ,ja sam ista kao na avataru , jedino su mi usi malo manje i ja
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?