Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:44:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa malo mi je frka puno novih ljudi, nisam bas socijalna od kad sam se porodila Ajde! i ja se osecam k'o da sam pala s marsa kad odem bilo gde, sve ne snam o cemu se sad u drustvu razgovara
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:47:21
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa malo mi je frka puno novih ljudi, nisam bas socijalna od kad sam se porodila a ja sam malo iskompleksirana od kada sam trudna posto samse dosta ugojila ali necu zbog toga da sedim kod kuce, odlucila sam! tako da, zurka zurka
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:50:13
|
|
|
|
jovicaa
|
onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostavite
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:52:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jovicaa malo mi je frka puno novih ljudi, nisam bas socijalna od kad sam se porodila a ja sam malo iskompleksirana od kada sam trudna posto samse dosta ugojila ali necu zbog toga da sedim kod kuce, odlucila sam! tako da, zurka zurka Samo cu podebljati kljucnu rec u tvom postu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:52:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostavite Evo ja cu da te udavim pricom Ima da ponesem jednu magi supu da je obesim o vrat da me prepoznate
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:56:52
|
|
|
|
jovicaa
|
odlicna ideja magi! ja ne znam kako da se obelezim... moram jos da razmislim o tome
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:59:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa odlicna ideja magi! ja ne znam kako da se obelezim... moram jos da razmislim o tome Carapama !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 12:59:55
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: jovicaa onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostavite Evo ja cu da te udavim pricom Ima da ponesem jednu magi supu da je obesim o vrat da me prepoznate jooooj sto ste lude , jovicaaa necemo te zapostaviti, sto kaze magi udavicemo te pricom, ja sam po tome poznata . magi znam da je to normalno u trudnoci ali gledam (tj citam) sve one moje drugarice u drugom tromesecju, nabacile ko 1kg- najvise 2-3 a ja skoro 10 !!! i sto je najgore od tih 9-10kg 6 sam dobila u guzici... ali bar moja princeza raste u stomaku, to je najbitnije...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:01:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: jovicaa onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostavite Evo ja cu da te udavim pricom Ima da ponesem jednu magi supu da je obesim o vrat da me prepoznate jooooj sto ste lude , jovicaaa necemo te zapostaviti, sto kaze magi udavicemo te pricom, ja sam po tome poznata . magi znam da je to normalno u trudnoci ali gledam (tj citam) sve one moje drugarice u drugom tromesecju, nabacile ko 1kg- najvise 2-3 a ja skoro 10 !!! i sto je najgore od tih 9-10kg 6 sam dobila u guzici... ali bar moja princeza raste u stomaku, to je najbitnije... Sve si rekla! ja gledam kako da smrsam 20kg do 18. pa da budem riba za svoj prvi izlazak od onomad iz porodilista
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:03:03
|
|
|
|
jovicaa
|
sta da radis bublence, probaj da setas vise, sad dolazi prolece, pa malo vise voca i povrca i bice ok nemoj da se opterecujes.. sve se to vrati
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:04:14
|
|
|
|
jovicaa
|
ja cu biti skromnija magi.. zelim svoje zategnuto dupe nazad, pa neka bude i veliko
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:04:26
|
|
|
|
Didy
|
Bubo, izjašnjavaju se samo one što su se ugojile 1-2kg, ove druge (mi druge) ćute. Ja nemam pojma koliko sam se ugojila, niti pratim. Uopšte ne izgledam manekenski, pogotovo sad. I uopšte se ne opterećujem time.
< Poruku je uredio Didy -- 10.3.2011 13:05:15 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:05:50
|
|
|
|
bubulence
|
20kg?? sitnica , mozes ti to za ovih 9-10 dana . joj vec vidim gladovanje ovih dana, odlazak kod kozmeticara, frizera, kao da se udajemo opet a ne da idemo da se druzimo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:07:23
|
|
|
|
bubulence
|
didy, jovicaa, magi pa ja vas obozavam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:07:32
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: bubulence 20kg?? sitnica , mozes ti to za ovih 9-10 dana . joj vec vidim gladovanje ovih dana, odlazak kod kozmeticara, frizera, kao da se udajemo opet a ne da idemo da se druzimo ju ju pa ja ne planiram da se nesto sredjujem.. necu valjda sada da ocupam obrve, zamalo da prodje 6 meseci... greota da ne napravim novi rekord
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:07:48
|
|
|
|
jance
|
ma sve vi mozete komotno da se sakrijete iza mene ja imam trudnicki stomak vec 2 godine a tek sada sam ostala trudna
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:08:23
|
|
|
|
bubulence
|
eto, lepo kazem da ste skroz lude jovicaa a kako ti dolazis iz ZR? jance, znaci ti si se lepo pripremila za trudnocu , i ja sam se ugojila koju kilicu pre nego sto sam zabebila ali sam sada preterala
< Poruku je uredio bubulence -- 10.3.2011 13:10:26 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:08:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajde ne njajteke , dosta više o brojanju kila . Ja sam pre 3 god imala 52 kg i bila vrh vrhova sebi , sad imam 68-70 ! Skoro 2 kg viška . I ? Šta sad ? Skinuće se to sve , ja se ne opterećujem i zadovoljna sam sobom kakva sam iznutra , a spolja - da se doterati , koliko toliko .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:09:31
|
|
|
|
majathegreat
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Moze! I simke isto! Jedino sto bismo Simke i ja isle taxijem, osima ko ti ne vozis,pa da se uvalimo? Magi, vozim ako ne cugam Ne znam u kakvom ćemo biti raspoloženju. U svakom slučaju idemo kolima, a vratimo se možda taxijem.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:10:05
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ajde ne njajteke , dosta više o brojanju kila . Ja sam pre 3 god imala 52 kg i bila vrh vrhova sebi , sad imam 68-70 ! Skoro 2 kg viška . I ? Šta sad ? Skinuće se to sve , ja se ne opterećujem i zadovoljna sam sobom kakva sam iznutra , a spolja - da se doterati , koliko toliko . hhhahaha, ma sve moze da se dotera kad hoces! samo ja ne volim da vezbam, to me ubija
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:13:39
|
|
|
|
jance
|
sto se prevoza tice, jos cemo se cuti, ali Telep, Satelit i taj potez, ili ako ste neko usput za centar, ja mogu da pokupim, imam 4 mesta ako idem sa Scenicom .. ako je jugo u pitanju onda smo malko tesni al moze troje komotno... u glavnom ako idem, idem nekim kolima sigurno... a ne cugam ovaj put, jer kazu da ne smem
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:14:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence didy, jovicaa, magi pa ja vas obozavam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:16:08
|
|
|
|
Olga75
|
zverki i meni lako stici jer smo do tamo ( kad smo u NS ) za pet minuta a sto se tice raspoznavanja ,ja sam ista kao na avataru , jedino su mi usi malo manje
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:17:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: majathegreat IZVORNA PORUKA: magiNS Moze! I simke isto! Jedino sto bismo Simke i ja isle taxijem, osima ko ti ne vozis,pa da se uvalimo? Magi, vozim ako ne cugam Ne znam u kakvom ćemo biti raspoloženju. U svakom slučaju idemo kolima, a vratimo se možda taxijem. Da zna zoraaaaa da znaaaa zoooraaaaaaa.....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 10.3.2011 13:17:27
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR zverki i meni lako stici jer smo do tamo ( kad smo u NS ) za pet minuta a sto se tice raspoznavanja ,ja sam ista kao na avataru , jedino su mi usi malo manje i ja
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?