|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu
10.3.2011 12:44:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jovicaa

malo mi je frka puno novih ljudi, nisam bas socijalna od kad sam se porodilauser posted image

Ajde! user posted image i ja se osecam k'o da sam pala s marsa kad odem bilo gde, sve ne snam o cemu se sad u drustvu razgovara user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1826
10.3.2011 12:47:21   
bubulence

malo mi je frka puno novih ljudi, nisam bas socijalna od kad sam se porodilauser posted image

a ja sam malo iskompleksirana od kada sam trudna posto samse dosta ugojila ali necu zbog toga da sedim kod kuce, odlucila sam! tako da, zurka zurka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1827
10.3.2011 12:50:13   
jovicaa
user posted image onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostaviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1828
10.3.2011 12:52:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bubulence

a ja sam malo iskompleksirana od kada sam trudna posto samse dosta ugojila ali necu zbog toga da sedim kod kuce, odlucila sam! tako da, zurka zurka user posted image user posted image user posted image

Samo cu podebljati kljucnu rec u tvom postu user posted image

Direktna veza do poruke: 1829
10.3.2011 12:52:58   
Anoniman

user posted image onda cu da dodjem, ali samo ako m obecate da necete da me zapostaviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo ja cu da te udavim pricom user posted image Ima da ponesem jednu magi supu da je obesim o vrat da me prepoznateuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1830
10.3.2011 12:56:52   
jovicaa
odlicna ideja magi! ja ne znam kako da se obelezim... moram jos da razmislim o tomeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1831
10.3.2011 12:59:46   
Anoniman

odlicna ideja magi! ja ne znam kako da se obelezim... moram jos da razmislim o tomeuser posted image

Carapama ! user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 1832
10.3.2011 12:59:55   
bubulence
IZVORNA PORUKA: magiNS

Evo ja cu da te udavim pricom user posted image Ima da ponesem jednu magi supu da je obesim o vrat da me prepoznateuser posted image

jooooj sto ste lude user posted image user posted image user posted image , jovicaaa necemo te zapostaviti, sto kaze magi udavicemo te pricom, ja sam po tome poznata user posted image .
magi znam da je to normalno u trudnoci ali gledam (tj citam) sve one moje drugarice u drugom tromesecju, nabacile ko 1kg- najvise 2-3 a ja skoro 10 user posted image !!! i sto je najgore od tih 9-10kg 6 sam dobila u guzici... ali bar moja princeza raste u stomaku, to je najbitnije...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1833
10.3.2011 13:01:45   
Anoniman

jooooj sto ste lude user posted image user posted image user posted image , jovicaaa necemo te zapostaviti, sto kaze magi udavicemo te pricom, ja sam po tome poznata user posted image .
magi znam da je to normalno u trudnoci ali gledam (tj citam) sve one moje drugarice u drugom tromesecju, nabacile ko 1kg- najvise 2-3 a ja skoro 10 user posted image !!! i sto je najgore od tih 9-10kg 6 sam dobila u guzici... ali bar moja princeza raste u stomaku, to je najbitnije...

Sve si rekla! user posted image user posted image user posted image ja gledam kako da smrsam 20kg do 18. pa da budem riba za svoj prvi izlazak od onomad iz porodilista user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1834
10.3.2011 13:03:03   
jovicaa
sta da radis bublence, probaj da setas vise, sad dolazi prolece, pa malo vise voca i povrca i bice okuser posted image nemoj da se opterecujes.. sve se to vrati 

Direktna veza do poruke: 1835
10.3.2011 13:04:14   
jovicaa
ja cu biti skromnija magi.. zelim svoje zategnuto dupe nazad, pa neka bude i velikouser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1836
10.3.2011 13:04:26   
Didy
Bubo, izjašnjavaju se samo one što su se ugojile 1-2kg, ove druge (mi druge) ćute.user posted image Ja nemam pojma koliko sam se ugojila, niti pratim. Uopšte ne izgledam manekenski, pogotovo sad. I uopšte se ne opterećujem time. user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 10.3.2011 13:05:15 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 1837
10.3.2011 13:05:50   
bubulence
20kg?? sitnicauser posted image , mozes ti to za ovih 9-10 dana user posted image . joj vec vidim gladovanje ovih dana, odlazak kod kozmeticara, frizera, kao da se udajemo opet a ne da idemo da se druzimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1838
10.3.2011 13:07:23   
bubulence
didy, jovicaa, magi user posted image user posted image user posted image pa ja vas obozavam user posted image

Direktna veza do poruke: 1839
10.3.2011 13:07:32   
jovicaa

20kg?? sitnicauser posted image , mozes ti to za ovih 9-10 dana user posted image . joj vec vidim gladovanje ovih dana, odlazak kod kozmeticara, frizera, kao da se udajemo opet a ne da idemo da se druzimo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ju ju pa ja ne planiram da se nesto sredjujem.. necu valjda sada da ocupam obrve, zamalo da prodje 6 meseci... greota da ne napravim novi rekorduser posted image

Direktna veza do poruke: 1840
10.3.2011 13:07:48   
jance
ma sve vi mozete komotno da se sakrijete iza mene user posted image
ja imam trudnicki stomak vec 2 godine user posted image
a tek sada sam ostala trudna

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 1841
10.3.2011 13:08:23   
bubulence
eto, lepo kazem da ste skroz lude user posted image user posted image user posted image
jovicaa a kako ti dolazis iz ZR? jance, znaci ti si se lepo pripremila za trudnocu user posted image , i ja sam se ugojila koju kilicu pre nego sto sam zabebila ali sam sada preterala

< Poruku je uredio bubulence -- 10.3.2011 13:10:26 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1842
10.3.2011 13:08:27   
Anoniman
Ajde ne njajteke , dosta više o brojanju kila . Ja sam pre 3 god imala 52 kg i bila vrh vrhova sebi , sad imam 68-70 ! Skoro 2 kg viška . I ? Šta sad ? Skinuće se to sve , ja se ne opterećujem i zadovoljna sam sobom kakva sam iznutra , a spolja - da se doterati , koliko toliko .

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 1843
10.3.2011 13:09:31   
majathegreat

Moze! I simke isto! Jedino sto bismo Simke i ja isle taxijem, osima ko ti ne vozis,pa da se uvalimo? user posted image

Magi, vozim ako ne cugam user posted image  Ne znam u kakvom ćemo biti raspoloženju.
U svakom slučaju idemo kolima, a vratimo se možda taxijem.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1844
10.3.2011 13:10:05   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ajde ne njajteke , dosta više o brojanju kila . Ja sam pre 3 god imala 52 kg i bila vrh vrhova sebi , sad imam 68-70 ! Skoro 2 kg viška . I ? Šta sad ? Skinuće se to sve , ja se ne opterećujem i zadovoljna sam sobom kakva sam iznutra , a spolja - da se doterati , koliko toliko .

hhhahaha, ma sve moze da se dotera kad hoces! samo ja ne volim da vezbam, to me ubija

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1845
10.3.2011 13:13:39   
jance
sto se prevoza tice, jos cemo se cuti, ali Telep, Satelit i taj potez, ili ako ste neko usput za centar, ja mogu da pokupim, imam 4 mesta ako idem sa Scenicom .. ako je jugo u pitanju onda smo malko tesni al moze troje komotno...user posted image

u glavnom ako idem, idem nekim kolima sigurno...
a ne cugam ovaj put, jer kazu da ne smem user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1846
10.3.2011 13:14:53   
Anoniman

didy, jovicaa, magi user posted image user posted image user posted image pa ja vas obozavam user posted image

user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1847
10.3.2011 13:16:08   
Olga75
zverki i meni lako stici  jer smo do tamo ( kad smo u NS ) za pet minuta
a sto se tice raspoznavanja ,ja sam ista kao na avataru , jedino su mi usi malo manje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1848
10.3.2011 13:17:13   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Moze! I simke isto! Jedino sto bismo Simke i ja isle taxijem, osima ko ti ne vozis,pa da se uvalimo? user posted image

Magi, vozim ako ne cugam user posted image  Ne znam u kakvom ćemo biti raspoloženju.
U svakom slučaju idemo kolima, a vratimo se možda taxijem.user posted image

Da zna zoraaaaa da znaaaa zoooraaaaaaa..... user posted image

(odgovor članu majathegreat)
  Direktna veza do poruke: 1849
10.3.2011 13:17:27   
jance
IZVORNA PORUKA: Olga RR

zverki i meni lako stici  jer smo do tamo ( kad smo u NS ) za pet minuta
a sto se tice raspoznavanja ,ja sam ista kao na avataru , jedino su mi usi malo manje user posted image

user posted image user posted image user posted image  i ja user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here