Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:11:06
|
|
|
|
bokicans
|
Super,mene nece biti tesko prepoznati
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:11:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja mislim da i nema mama na forumu iz mog kraja,zapatila sam samo Tasinu svekrvu od poznatih
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:11:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Vodiš svo troje?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:12:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja mislim da i nema mama na forumu iz mog kraja,zapatila sam samo Tasinu svekrvu od poznatih Njoj da se javiš kad god je vidiš, jesi me čula!?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:12:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash brate ovo ono , pa da neko ne pita stvarno bi se dogovarali do sledeće kineske nove godine . A ja bih da malo putujem sad sa mojom malom porodicom , pa zato pitam , da znam kad se odigravaju ove igRRarije
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:15:34
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: Tash Vodiš svo troje? Pa to bih još razmislila!Dvoje u ruke,jedno na ledja!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:17:19
|
|
|
|
bebablue
|
kad sam bila trudna, nisam mogla da mrdam puno, kad sam dobila Simonu, nisam se usudjivala da mrdnem sa njom malom i nezgodnom, a ni da je ostavim, a sad kad se usudjujem da mrdnem i to sa njom vecom i nezgodnom, nisam trenutno u NS kad se tako lepo dogovarate
< Poruku je uredio bebablue -- 9.3.2011 16:18:10 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:17:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja upravo postavih anketu koliko da vidimo kad kome najvise odgovara radni dan/vikend pre/pose podne
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:37:18
|
|
|
|
jance
|
odlicno magi.. meni jedino ovaj vikend nikako ne odgovara, puna mi kuca gostiju, ni sama ne znam gde cu da spavam sledeci vikend vec moze subota, nedelja posle podne je zauzeta.... ostalo jos nije bezecovano
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:48:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne vidim tu anketu ? Subota popodne , što se mene tiče . Neka od subota .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 16:57:10
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja mislim da bi svako odlaganje dovelo da se necemo skoro videti zato neka neko presece i kaze vreme i mesto pa ko dosao dosao Tasho ja boh joj se rado javila ali nemam predstavu kako izgleda
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 19:05:25
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena BM prvo moje kafenisanje sa zenama je bilo kad je Duca imao oko mesec i po dana isto sam morala kedijem,dosao je taksista samo ubacio neraspakovana kolica pozadi i ja sam uletela sa bebom,tako da ne bi trebalo da bude neki problem Moje prvo kafenisanje je bilo kad je KL imala 3 nedelje i preživele smo. Kao i kod LJ. Za vikend kažu bar 15 stepeni! (ako je vikend ostao kao opcija) Najbolje bi bilo da neko preseče i odredi mesto, vreme, i to je to. Jer ovako ćemo mic po mic do ne 1.maja, već 1.juna.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 19:10:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ću da roknem - ova subota u 17h ili sledeća subota u 17 h - pa se javite oko "da" , "ne" , ili korekcija .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 19:34:04
|
|
|
|
New Mom
|
Već rekoh - vikend kad hoćete, može.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 20:38:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja ću da roknem - ova subota u 17h ili sledeća subota u 17 h - pa se javite oko "da" , "ne" , ili korekcija . Ok sto se mene tice, samo da mm nesto ne zakuva. Gde?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 20:40:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja ću da roknem - ova subota u 17h ili sledeća subota u 17 h - pa se javite oko "da" , "ne" , ili korekcija . Ok sto se mene tice, samo da mm nesto ne zakuva. Gde? I zakuvao je - maloj deverovoj rodjendan u subotu u 5,a kumici u nedelju u 4....suuuuuuper
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 20:41:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja ću da roknem - ova subota u 17h ili sledeća subota u 17 h - pa se javite oko "da" , "ne" , ili korekcija . OK, možda kasnim koji minut, Mare obično klopa u 17h, ali stižem do 17.30.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 20:42:58
|
|
|
|
New Mom
|
A gde?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 20:44:05
|
|
|
|
Anoniman
|
To "gde" ostavljam nekom drugom da odluči , jer ja nisam nikad bila ni na jednom RR druženju pa ne znam gde je bolje .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 20:45:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ako uspem,doci cu, makar inkognito, poslacu mm na rodjendan,malog pod misku i u taxi sa sve onim celebrity crnim naocarima
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 20:50:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene , ja bih imala predlog , ako nije frka , da se "obeležimo" , tj da se nekako napiše ko je ko (nik na RR) . Ja bih prepoznala možda vas 4-5 , a za ostale - ne želim da nagađam . Uostalom , same ste rekle da je na dodeli paketiča bilo zbunjujuće baš to što se nije znalo ko je ko . Naravno , ovo je samo predlog ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 20:52:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Joooooj kako mi se dolazi!!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 20:53:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Žene , ja bih imala predlog , ako nije frka , da se "obeležimo" , tj da se nekako napiše ko je ko (nik na RR) . Ja bih prepoznala možda vas 4-5 , a za ostale - ne želim da nagađam . Uostalom , same ste rekle da je na dodeli paketiča bilo zbunjujuće baš to što se nije znalo ko je ko . Naravno , ovo je samo predlog ...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 20:58:04
|
|
|
|
simke
|
Pih,ja radim ovu subotu posle podne
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 9.3.2011 21:03:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa hoćete u nedelju , ili sledeće subote ? Ja sam samo predložila subotu , cure , kažite i vi kad bi vam odgovaralo , pa ćemo smisliti nešto . Većina odlučuje .
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?