|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu
9.3.2011 14:27:36   
bubulence
slobodno zovi bilo koji taxi, verujem da nema taxiste koji ti nece pomoci...moja kuma sa bebom i ja smo se 3 meseca skoro svaki drugi dan vozile taxijem i iako nas je bilo 2 taxista je svaki put izasao da pomogne... ustvari mi smo zvale uvek isto udruzenje ali verujem da bi tako bilo u svakom
a koliko znam kedi ima samo novus a sa njima sam imala ne daj Boze iskustva ne vezano za kolica

< Poruku je uredio bubulence -- 9.3.2011 14:29:52 >

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 1651
9.3.2011 14:35:16   
jance
Bubo, ako je za druzenje i uklopimo se, ja ti se nudim sa svojim kolima da te povezem..imam kola otprilike velicine kedija u Novusu...user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1652
9.3.2011 14:53:45   
Anoniman
Bubo:
1. Novus ima kedi, gde kolica,kolika god da su, staju nerasklopljena pozadi.
2. Nacionalni taksi ima ogroman gepek, ne moraš skroz sklapati kolica, samo onako,otpustiš da se sklope do pola.
3. U komšiluku sam ti, pa ono, mogu da ti pomognem
4. Meni je jedan taksista, kog sam zamolila da rasklopi kolica, rekao da ne ume, nakon 5 minuta pokušavanja, pa se ponudio da pridrži Nešu (tad je imao oko 7  meseci). Ne sekiraj se, lako ćeš se snaći kad krenešuser posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 1653
9.3.2011 14:55:28   
bubulence
onda vam ja preporucujem Nas taxi, ne mogu da verujem da neko nece ili navodno ne zna da pomogne

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1654
9.3.2011 14:59:12   
Anoniman
Kakve ste vi dušeeee user posted image

Smisliću nešto , već dugo sam u dilemi kad idem negde : ako vodim Ninu - kako ću , šta ću , a ako je ostavim - znam da će me muž zvati bar 2 puta sa kuknjavom "ona plaaaačeeee" . I gotovo moje druženje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1655
9.3.2011 15:01:05   
Jeca*
A moj savet ti je da njega ipak osposobiš da čuva svoje dete. Bezobzira na sve, otici ces kod frizera, kozmeticarke, gde god, moras da ga naucis da ostane sam sa njom. Off topic je, ali veruj mi jako je bitno. Tako ce i tebe vise postovati jednog dana, a ti ces moci da izadjes iz kuce sama.

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1656
9.3.2011 15:02:18   
jance
IZVORNA PORUKA: BubaMira

- znam da će me muž zvati bar 2 puta sa kuknjavom "ona plaaaačeeee" . I gotovo moje druženje user posted image

user posted image user posted image  izvini, al samo sam zamislila situaciju... i kod mene ce verovatno biti tako user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1657
9.3.2011 15:03:26   
Anoniman
Jel nesto vec isprecizirano, tj vreme/mesto, da znam da se organizujem? user posted image

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 1658
9.3.2011 15:05:54   
Verus
Ajd da vi ne pijete dok ja ne dodjem a ?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1659
9.3.2011 15:08:26   
Anoniman
Hoće on nju da čuva , ne beži od toga , i kako je Nina starija - sve više uživa sa njom . Imamo dogovor - noću oboje ustajemo - on napravi hranu za minut ,a ja je nahranim za 15ak minuta , a ujutru , kad se ona probudi , on je uzima i sređuje je , odnosi u drugu sobu i pušta me da još malo odspavam jer sam ja manje spavala tokom noći . I iskreno , dobar je sa njom sada , ranije je bilo drugačije , ali sada je super . Odlazila sam ja i kod frizera , i kojekuda , i ostavljala ga sa njom , sve je bilo ok , nije me zvao i zaticala sam ih oboje nasmejane kada sam se vraćala . I sad bih mogla da ga ostavim , znam , nego me j valjda neki strah , ranije to nikako nije funkcionisalo , pa se još uvek plašim .

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1660
9.3.2011 15:10:44   
Verus
Buba, mm je isto tako sve vise sa njom kako je bila starija.  Doduse meni je mama bila tu 6 meseci, pa osim sto se mazio sa njom nije nista drugo radio, a sada obozava da je sa njom, mada, mislim da nije dugo ostao sam sa njom dok nismo ostali sami, i ja morala da radim moje vikende.  Sve ce biti ok jos kad bude malo veca!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1661
9.3.2011 15:12:11   
lanajelena
BM ja te skroz razumem meni je lakse da ih povedem nego da ih ostavim user posted image  ja i jetrva u radnji laganica a mm i dever salju poruku pozurite on se usrao user posted image ,sreca nismo ponele mob)

Jele,bubilice samo delite savete a da dodjete user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1662
9.3.2011 15:15:30   
jance
joj ti muskarci user posted image
jedva cekam mog pametnjakovica da vidim kako ce se snaci user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1663
9.3.2011 15:24:43   
Anoniman
Ja sam malko plava i malo sams e kasno ukljucila u razgovor ovde - da li idemo same ili s decom i jel ima nekih konkretnih predloga za vreme/mesto?

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 1664
9.3.2011 15:33:07   
lanajelena
Magi kako hoces sa ili bez .ja cu jedno morati da povedem a koje ne znam...do sada su u opciji bile gradska kafana na Spensu i Pozoriste mladih O igraonica a vreme i dan nije jos dogovoreno

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1665
9.3.2011 15:36:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Magi kako hoces sa ili bez .ja cu jedno morati da povedem a koje ne znam...do sada su u opciji bile gradska kafana na Spensu i Pozoriste mladih O igraonica a vreme i dan nije jos dogovoreno

Ma povela bih ja njega,li mi je frka od virusa, nesto mi je jako mali za guzvu, al taj prostor na spensu zvuci super, siroko je user posted image kako god kazete, idealno bi bilo da imamo neku privatnu basticu user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1666
9.3.2011 15:58:49   
Anoniman
Magi bre, vi ste samo malko mlađi od nas. I meni se Spens više sviđa jer je nekako prostrano, ali s druge strane, hladnije je nego u O klubu.

Hoćemo uspeti da se dogovorimo pre 1. maja za susret? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1667
9.3.2011 16:03:56   
Anoniman
do 1. maja da,al koje godine? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1668
9.3.2011 16:04:54   
Anoniman
A za kad se dogovaramo , ovaj sad vikend , sledeći vikend ili radni dan ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1669
9.3.2011 16:04:59   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1670
9.3.2011 16:05:22   
Anoniman
BM, puno pitaš za svoje godine! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1671
9.3.2011 16:06:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: BubaMira

A za kad se dogovaramo , ovaj sad vikend , sledeći vikend ili radni dan ?

Ajojojoj...meni jedino vikend odgovara posto popodne radim, nekad cak i vikendom,ali to se da dogovoriti.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1672
9.3.2011 16:06:58   
bokicans
Jel to važi  za sve novosadjanke,sa rr?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1673
9.3.2011 16:08:11   
Anoniman
Naravno bokice. user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 1674
9.3.2011 16:09:49   
Anoniman
I jako mi je zao sto ne mogu nikako da se nadjem ni s mamama iz mog kraja, s Naselja, a garant prodjem pored njih svaki put kad se setamo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here